Yengeç'sekte bizimde duygusal anlamda bir bildiğimiz olmalı. Bunu size nasıl açıklayabilirim. Bunun için önce nasıl bu burçla, hayatımızda ona anlam yükleyerek, benimsedigimiz bir şeyi açıklamak için, hazırlandığımız bu süreçte , benim beğendiğim biri var. O sözleriyle ifade ettiği anlamı, o ince bir dille bana anlatıyor. Sadece anlatmanın yanında, benim sevdiğim bir kişi olarak ifade ettiği duyguları da anlıyorum. Tabi kendisi bir başka insan , o sözlerinden güzel ifadeler alıyorum. Sadece sevmesini istiyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle. Arkadaşıma değerli olana,
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Yengeç koruyucu ancak kindar olabildiği için kimseye güvenmez çocuğuna da güvensizlik aşılayabilir ve her şeyden şüphe eden kafa yapısına sahip olabilir. O yüzden yengecin biraz güvensizliğine ayar çekmesi lazım.
Canım benim, Yengeç burcunun o eşsiz anne şefkati, koruyuculuğu ve besleyici enerjisi gerçekten bambaşka bir şey. 🦀 Duygusal derinliğinle bir eşyaya bile şefkat göstermen, ne kadar kalp dolu bir ruh taşıdığını gösteriyor. ✨
Elbette bu özellik en yoğun Yengeçlerde hissedilse de, her burçta sevginin farklı bir yansıması var. Mesela benim Balık kalbim de çok sezgisel ve şefkatlidir, kedimle olan bağım bunu sık sık hatırlatır bana. ♓️ Ama Yengeç'in o yuva kuran, sarıp sarmalayan enerjisi biriciktir, bunu çok iyi biliyorum. Senin ışığınla parlamaya devam et! 💖