Yengeç burcu kadını böyle vazgeçer mi? yengeçler?

16 aylık bir ilişkimiz vardı kız arkadaşım yengeç burcu ve bütün özelliklerini taşır. Kendisi sürekli çeyizini hazırlıyordu bana göre heyecanla aşkım şunu aldım aşkım bunu aldım deyip sevinçten uçan birisiydi ve evlilik teklifi edeceğimi biliyordu sürpriz yapmıcaktım çünkü beni pat diye karşısında görünce bayılan birisiydi kendisi. Aileler biliyor ve çok samimiydik. Farklı şehirlerde yaşıyorduk ayda 1 kere 3-4 gün görüşüyorduk herşey çok mükemmel giderken kız arkadaşımın babası bizi bitirdi kız arkadaşım başlarda bu duruma karşı koymuş fenalık falan geçirmiş daha sonra bana artık ulaşmamaya başladı beni ve tüm aile fertlerimi engelledi her şeyinden en son bir arkadaşından gizlice haber aldırttım ve babasının bitirdiğini babası yüzünden olduğunu dile getirmiş bunalımda olduğunu söylemiş ağlamış. Arkadaşı benim ona ulaştığımı söyleyince ters tepti ve arkadaşı bana sadece seni istemiyor diyip kesti. Ablam aradı kız arkadaşımı ablamı çok severdi onada soğuk bir dille sevseydim arardım demiş şimdi 1 aydır hiç görüşmüyoruz bana bitti bile demedi aradım alo diyince yüzüme kapattı konuşmadı sizce ne yapmaya çalışıyor bu kadar kolaymı vazgeçer yengeç kızları?
Yengeç burcu kadını böyle vazgeçer mi? yengeçler?