Diğer Bu akdeniz tipli koyu kumral kızı hintli diye yutturmuyorlar mı sizce? sormayiseviyorum94 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tamam hafif bir esmerlik var ama tam esmer bile diymeiyorum bu kıza.çok güzel br kız ama avrupai bir güzelliği var tipik hint kadını gibi değil.tam akdneiz tipli bollywood bize italyan fransızı hint diymei yutturuyorki :D Bu akdeniz tipli koyu kumral kızı hintli diye yutturmuyorlar mı sizce? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Vazgeçgönül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Bence Hintli tipi var bir de o yöresel kıyafetleri giyince tam olur bence 0 6 Yorumla sormayiseviyorum94 +1 yıl yöresel kıyafetleri beren saate giydirsen oda hintli olur.kızın esmerliği akdeniz esmerliği hintli ortadogulu gibi değilki. Yorumla Vazgeçgönül_ +1 yıl Tamam olabilir katılıyorum aslında ama Hintli ye de benziyor zaten özellikle ilk fotoğrafta burun kas göz yapısı bence Yorumla sormayiseviyorum94 +1 yıl hmm yani fransız italyan diye yutturaamazsın. Yorumla Vazgeçgönül_ +1 yıl Yok olmaz yüz hattı ele veriyor ama farklı kıyafetler giymiş ya o kafa karıştıyor birinci fotoğrafta tam Hintli olduğu Anlaşılıyor en son fotoğrafta pek belli değil Yorumla sormayiseviyorum94 +1 yıl tabi tarzda önemli ama yinede bir süzünce anlasılıyor.frnasız italyanalr bugday tenli sanırım biraz.bu kız koyu galiba Yorumla Vazgeçgönül_ +1 yıl Evet esmer bu kız ama güzel mi güzel o yöresel kıyafetleri de çok güzel renkli Yorumla
KaderÇabayaAşık Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl sa lakça bir tipi var 0 3 Yorumla sormayiseviyorum94 +1 yıl türk kızlarındna güzel valla Yorumla KaderÇabayaAşık +1 yıl rusyadayım algılarım bozuldu türkiyede güzel göremiyorum :) Yorumla sormayiseviyorum94 +1 yıl türkler çirkin zaten hintliler güzel Yorumla
En İyi Cevaplar