Ben karısık bir yerde denize girmedm hiç hep kadınlar plajında girerdim. Bu yıl Ege'de bir yere geldik hep karışıktı plajlar. Bende haliyle uzun haşemayla giriyorum. Plajda bakmadılarda cok cıkınca üstüme elbisemi geçirdim kafamdaki bonesi kalmıstı İki tane markete girdim iki kasiyer de döndü güldü. Hatta biri digerine baktı güldü. Anlamadım markete öyle girmem mi komik denize mi? Sonucta bikinyle bile markete giren oluyor.
Cevabın nedir?
komik gozukmekle alakasi yok arkadasim bakma burda piskopat ruhlu insanlarin dedigine kendilerini kaf daginda saniyorlar kadin istedigini giyer KIMSENIN kimseye bunu giyme sunu giyme komik olursun sunu giyip suraya gitme onu giyerken buraya gitme gibi aptalca sozlerine takilma onlar bildigin aptal.. insan disarda ciplak bile gezer o sadece onu ilgilenidirir kimsenin soz hakkida YOK gulme hakkida YOK hasema zaten kapali bayanlar icin yuzmek icin kullanilan birsey o gulenler agir cahil heralde...
bir gun ya bir gun olsunki kadinlara ne giyecekleri ya da giymeyecekleri hakkinda elestiri yapilmazsa cok sevinecegim... kadinlar okadar baski altindaki acigida kapalisida... isteyen istedigini giysin yapsin herkesin hayati kendine...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani tuhaf komik olsa da olmasa da gorsem gulerim galiba giciklik olsun diye. Turbanlilar da aciklarla mutemadiyen dalga gectikleri icin gordugumde guluyorum hepsine 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yzık size ya hepinizin bir kuyruk acısı var dimi kıyamam😹
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomik degil HAZIMSIZLIK, SAYGISIZLIKLARINI öyle kapatiyorlar. Tanga giyip denize girsen veya markete girsen cagdas ve modern oluyorsun ama o sekilde girersen yobaz diyorlar, asil yobaz acaba ozaman kim? Tangaliya kicini görebildigi icin cagdas görenmi, yoksa dini inanci icin kendini teshir etmeyenmi?
Bende gercekten o seklide denize giren veya girmek zorunda kalan kadinlara kizlara aciyorum, cünkü tuzlu suda cikinca elbise yapis yapis, keske baska bir imkan olsada onlari bu cileye sokulmasa..03 Yorumla
Soran+1 yılHeh.. Teşekkür ederim ya yorumlara o kdr uyuz oldum gerçekten bitek siz anlamışsınız beni. Keske üstümüze yapışmasada cıkınca daha cok rahat etsek
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana fazla, buradikilerle basa cikamazsin, akillarinca kadin haklarini savunurlar ama sana, dini inancin, tercihin icin saygi göstermez sürekli asagilamaya calisirlar..
Soran+1 yılAynen öyle. Bizde müslümanız onlarda müslüman kapalıyız ya herşeymiz dört dörtlük olcak bizim nefsimiz isteklermiz yok..
Kendileriyle celişiyolar farkında degiller. Bugün ben bikinililerin arasında denize girdiysem benden cok erkeklere günahı var..
+1 yılBu sadece bizim ülkemize özgü bir durum misal biz erkeklerde boxer ile girdi diye elestirilir dalga geciliriz ama fransada erkekler boxer slip şort ne ararsan giriyordu denize kimsenin de bir takıntısı yoktu gördüğüm kadarıyla bizim kadar takıntılı şekilci dış görünüşcü memleket daha yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. İnsanları dış görünüşüyle yargılamak bzm ülkede cok
Soran+1 yılDönünde bir kendinize bakın bence baskalarını eleştirmeden önce. Genelleme yapmadan konusmayı öğrenin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
36Cevap
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Emin olun plajda da çok göze batıyorsunuz ama sizi utandırmamak için bişey söylemez ya da dikkatli bakmazlar. Madem o kadar mutahassıpsınız sizin gibi olan insanları arasında denize neden girmiyorsunuz? Türkiye de bazı oteller var, karadeniz kıyılarında bazı plajlar.. Ben şahsen Antalya da üstsüzlerin arasında sizin gibi haşemalıları görünce çok yadırgıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılYukardaki yzımı okuduysan her sene denize giden bir insanım ama bu sene mecbur kalarak girdim. Ki sizi bunun ilgilendirdigini sanmıyorum.
Etrafta o kdr kcıını basan acan insan varken biz mi dikkat cekiyoruz? Sizin ailenizde kapalı yok herhalde
Soran+1 yılBenim insanları yargılamak haddime degil ama siz belliki üzerinize vazife görüyorsunuz.
Bence kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sen aileni öyle bir ortamda sokmayabilirsin. Kaldı ki kadınlar plajıda yoğunluklu olarak üstsüz insanların oldugu biyer. Napalım denize girmeyelim mi ne istiyosunuz? Bence herşeyden önce empati kurmayı öğrenin. Sonra yorum yaparsınız.
+1 yılYooo neden komik olsun ki... O da inancına göre vücudunu erkeklere gostermemek istiyor ve buna uygun bir deniz giyimi tercih ediyor hepsi bu... Cogunluktan farklı olması insanları şaşırtiyor sadece... Şahsen de bikiniyle kadınlara özgü bir plajda olmayı tercih ederim...
00 Yorumlaplajda bikiniyle olsan kimse bakmaz emin ol çünkü herkez öyle haşeme dikkat çektiği ve komik geldiği için herkez bakıyo ki emin ol bir erkek olarak bikinili kızlara size baktığım kadar bakmıyorum çünkü gerçekten komik görünüyosunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılSenin o gergedan vücudun daha komik bence.
Bende onu görmek zorunda değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğu benim kürt benim kurduğum bu kürdistan benim askerlerime verdiğim keleşlerim dokunma elimde bir dağlarım var yazarım derdimi dağlara, türkler ancak helikopterle bomba atar dağlara, kürdistan yar oldu kürtlere konuşuyor türkler gene kendi kendineeeeeeeee
01 Yorumla
Soran+1 yılVatan haini şerefsiz köpek.
Yediginz her lokma haram zıkkım olsun
+1 yılBence hayır komik değil. sonuçta kapalılarında denize/ havuza girmeye hakkı var. Benim annem kapalı değil ama o da bikini giymeyi istemediği için haşema giyiyor. Bence herkes özgür bırakılmalı. Nasıl bikini girenlere bir şey demediğimiz gibi haşemaya da bir şey dememeliyiz.
00 YorumlaDiğer konusunda 604 cevap paylaştı. Normal birsey ne varsa gülecek acta totona gül deseydin sende. Normalde bende kapali degilim ve acikcasi nasil diyim en iyisi birsey demiyim ama herkesin kendi tercihi ve bunu hor görmek en büyük saygizlik
00 YorumlaBu hayatta herkes inandığı değerler için yaşar. Boşver senin yaptığın doğru. Bu hayatta zaten herkesi memnun etmek zorunda da değilsin
10 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. toplum içine çıkmaları komik evet. mümkünse kimselerin olmadığı yerde denize girsinler. şimdi bizi üstü çıplak falan görecekler o açıdan da sakıncalı onlar için
11 Yorumla
Soran+1 yılAl işte. Biraz değiştirin şu kafaları ilkel çağlarda ysıyosunuz hala
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden komik olsun, insan o şekildede girebiliyor bundan keyif alıyorsa bunun nedenini sorgulamak bize düsmez. .
00 Yorumla
+1 yılOnlar kendilerine baksınlar her tarafları açık edep kalmamış. Ama bana soracak olursan haşema da uygun değil kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılBırak ne halleri varsa görsünler ya, takma insanları bukadar.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok takmadıgım için böyle giriyorum zaten.
Onlar istiyoki her yere kaptalım kendimizi koyun gibi yaşayalım- +1 yıl
Gereksizler işte. Sen sakın bunu kafana takıp, kendini üzeyim deme.
Soran+1 yılİnsan tuhaf oluyo ya bir kötü hissediyorum. napalım herşey güllük gülistanlık olcak değilya. Neyse önemli değil..
- +1 yıl
Sen kendini tuhaf hissetme, onlara acı bence. Çünkü asıl gözleri kör olan onlar.
- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaşema bana da komik geliyor. Ne bileyim deniz sonuçta bu uzun şort giy ondan daha iyi ya da kimsenin olmadığı bir yerde girin yine de sen bilisin
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim bildiğim şort kısa olur, uzun olmaz.
Herkes Nasıl bikini giyiyorsa haşemada giyilebilir bence.- +1 yıl
Tamam giyme demedim ki sana, giyiyorsan giy hatta istiyorsan abiyeyle gir. Kız güldü dedin bende onun açıklamasını yapıyorum. Zaten sen bunu diyebiliyorsan o kızı takmış olmaman lazım
Ben insanları kapali açık diye ayirmam... Diledigi gibi giyinir ve girer. Ben nasil ki şort ile girebiliyorum o da diledigini yapar. Ama bana laf eder, yorum yapar ya da bakarsa oyarim.
00 Yorumlabeni ilgilendirmez nasil girdigi komikte bulmam.. kendi hayat tarzi... herkes ayni olmak zorunda degil... kafasina gore uzagimda yasasin... banane...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır komik değil. Bu durumun kendini laik sanan ama laikliği sadece açılıp saçılmakla bağdaştıran geri zihniyetlerce idrak edilemiyor olmasına şaşırdık mı? Hayır şaşırmadık
05 Yorumla- +1 yıl
Laiklik ne münasebet? Ben burda siyasal bir bağlam göremedim. Çağdaş veya medeni olarak tasavvur etsen tamamda laiklik kavramının konu ile alakası ne ya? Güldürdün valla :)
Cevap sahibi+1 yıl@Yunussönmez35 bilmem ki ordan giydiresim geldi 😂
- +1 yıl
Laiklik din ve devlet işlerinin ayrıştırılmasıdır. Burda ayşe sahildeyim, mehmet bikini giyin, fatma haşemayla girilmez diyor sende ama onlar laikler diyorsun. Allah aşkına şu cümlene açıklık getirip bizleri engin bilgilerinle aydınlatabilirmisin.
Nolur, nolur, söylemezsen ölümü gör :p
Cevap sahibi+1 yıl@Yunussönmez35 ya tamam çok üstüne geldin tamam 😂
- +1 yıl
Haha sadece laf olsun diye böyle yazdım. :)
Kırdıysam af ola :p
+1 yılAç da bir yerine gül diyemedin mi bacım sen de. Kime ne istediğini giyersin
00 Yorumla- Diğer konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKardesim 'bence' haşemayla girmen de yanlış ama tabi ki senin bileceğin iş..
00 Yorumla - Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılgarip yani. camiye dekolteli elbiseyle girilmesi gibi bir şey
14 Yorumla
Soran+1 yılCamiyle deniz aynı şey mi?👏
- +1 yıl
evet değil bencede. bana kalırsa deniz yaşamdır cami ise vakit kaybı :)
- +1 yıl
Ahahahahahahhahah son yoruma bayıldım.
+1 yılBikiniyle girmek edepsizlik iffetsizlik hayasızlık olmuyorsa o şekilde girmek komik olmuyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Asıl utanılcak şey onların girme şekli.
- +1 yıl
Aynen.
şerefsiz oldukları için gülmüşlerdir.. sen bakma gülenlere, dilediğin gibi yaşamaya devam et..
00 Yorumlahayır hıcde komık deıl acıklar acık gırıyosalar kapalılarda hasema ıle gırer gayet dogal :)
00 Yorumla
+1 yılEger giyim tarzin ile yasam tarzin uyumsuzsa bakarlar. Yadirgamamalisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya bu neyin kafası
+1 yılnadir bir karsılanan durum komık gelmesi normal. azınlıkta olan seyler insanalra garip gelir kıyafetle giriyor gibi algı olusturur
00 Yorumla
+1 yılHayır normal bir şey herkes kendi inancına göre giyinir. Alışık değildir onlar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyoo komik falan değil aksine insanların poponu memesini kapatıp kendisini giyinik sanması ve vücudunu sergilemekten utanmaması komik bence
00 Yorumla
+1 yılsen kapatıyorsun da kapalı olmayanlarla aynı ortama giriyorsun
azap yağarsa üstünüze yaş kuru affetmez03 Yorumla
Soran+1 yılYalnız o azap sizedr yagar ben müslümansam sen nesin gavur mu?
- +1 yıl
elhamdulillah müslümanım
ben hata yaptığımın farkındayım
ama senin gibi saldırmıyorum millete suçlu olduğum halde
Soran+1 yılSuçlu mu?
Ya sen beni hangi hakla suçlayabiliyosun ki de kalkmış karsımda dört dörtlük müslüman gibi konusabiliyosun.. Ben namazımı kılan orucumu tutan bir insanım. Bana kalkıp saçma sapan konusamazsın. Git kendini sorgula önce kendin yaşayamadıgn için islamı baskalarına saldırma
+1 yıl:)))) takılma bunlara senin kafan rahat mı gerisi hikaye
00 YorumlaKapalı kızın denizde işi ne ben kapalı biriyle evlensem yaz turizmini iptal eder alternatif turizmlere yönelirim
00 Yorumla
+1 yılKıçı başı açık olarak bikiniyle girmek bana göre daha komik.
00 Yorumla
+1 yılamaç denizde suya dokunmak suyu hissetmek değil mi
haşeme ile oluyor mu bu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloranı buranı açsan laf etmezler kendine kapatana çirkin laflar söylerler.
00 Yorumla
+1 yılArtik komikligi gecti igrenc oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSensin iğrenç tahammülsüz şeyler.
- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılNeden komik olsunki kimseye aldiris etme
00 Yorumla
+1 yılSen kendine bak salla☺
00 YorumlaBaşında kalmasina gulmuslerdir
00 Yorumla
+1 yılkapalı kızlar dünya ahret bacımdır
00 Yorumla
+1 yılSen kendin rahatsız olmuyorsa çokta tın :)
20 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılKapanmayı moda olarak görüyor artık bazıları
15 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Yani saçmalıyorlar. Kapanıyorsan herşeyi dine uygun yap.
Soran+1 yılNe istiyorsun Her yere kendimizi kaptalım koyun gibi yaşayalım mı?
hayır böyle yargılarken sen yeteri kadar yasıyo musun acaba dini? Şunu kafanıza sokun tesettür islamiyetın emridir tamam ama her tesettürlü mükemmel müslümanlar değildir- +1 yıl
Kapanmayın o zaman, saç kapatarak ne kazanıyorsun ki? Madem dininin verdiği görevi yapmak istiyorsun tam yap ya da yapma.
Kusura bakma hem suçlusun hem güçlü. Tamamen kendi zevkinize uygun din yaşıyorsunuz
Ben dinimi yaşamıyorum sahte müslüman olduğumu da kabul ediyorum ama sizin gibiler daha sahte müslümansınız. Saçı kapat aşağını aç
Soran+1 yılSen nerenle anlıyosun acaba beni? Benim dini görevlerm seni ne ilgilendiriyor? Ben namazımı da kılıyorum orucumu da tutuyorum alt tarafı hayatımda ilk defa haşemayla denize girdim. Bu kadar giydirme hakkını nerden buluyosun acaba?
Bana farz olan sana da farz. Topragın altında ikimzde sorgya cekilicez en azından dini vecibelerimi yerine getryorum ve etraftaki modern kapalılar gibi de degilim.
Aşagımı açtıgımda yok. Ama ben kiminle muhatap oluyorum ki küçücük beyninle laf yetştiriyon kaybol şurdan. Söylediklerini objektif olarak okusan mantıksız oldugunu sende görürsün!
+1 yılYoo neden komikolsun ki. O onlarin embesilligi.
00 Yorumla
+1 yılKomik değil de tiksinc bir görüntü oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMallıklarına gülüyorlardr
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok bnce açık çıplak gezenler utansın
00 Yorumla
+1 yılUmrumda değil istiyen istediği ile girer
00 Yorumla
+1 yıledepsizlik//
gülmeleri00 Yorumla
+1 yılboşver o keşerleri sen doğru olanı yap boşver
00 Yorumla
+1 yılBence bikini daha komik
00 Yorumlaevet neden bikini giymezler ki
00 YorumlaDiğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bikiniyle giren komik deglde senmi komik olacan
00 Yorumlakomik
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin tipin komik. Ergen.
Tuhaf duryor biraz
10 Yorumla- Diğer konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
11 Yorumla
Soran+1 yılBüyü de gel.
+1 yılKomik tabiki :)
10 Yorumla
+1 yılEvet komik
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılIkiside komik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomik değil
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?