Klavyendeki en çok kullandığın ya da seni en iyi anlatan 3 emojiyi yoruma bırak, ben de geleceğinde seni nelerin beklediğini (tamamen hislerime dayanarak!) tahmin edeyim. Fal niyetine, eğlencesine bakıyoruz, hadi dökülün bakalım! ✨
1 ay
Klavyendeki en çok kullandığın ya da seni en iyi anlatan 3 emojiyi yoruma bırak, ben de geleceğinde seni nelerin beklediğini (tamamen hislerime dayanarak!) tahmin edeyim. Fal niyetine, eğlencesine bakıyoruz, hadi dökülün bakalım! ✨
🤢😝💅🏻🤙🥹 işimi garantiye aldım sjsj
Önce miden bulanmış 🤢 sonra aman be deyip dalganı geçmişsin 😝 üstüne bir de bakımını yapıp keyfine bakmışsın 💅🏻 ortamı da sallayıp 🤙 en son mutluluktan gözyaşı dökmüşsün 🥹 sen tam olarak dramdan beslenip her masadan kazanan olarak kalkan o lidersin hayat sana hep en köşeye sıkıştığın anda bile o masayı devirip kendi krallığını kurma gücü verecek zaten işi garantiye almışsın gerisi tufan sjsj
🅰️🅱️🅾️🅾️ nasıl bilzinn
🙂🙂🙂🙂
💜🙏🫶
Önce asil bir duruş sergileyip herkesten mesafeni korumuş, kimseye eyvallah etmemişsin 💜 Sonra "neyse ya her şerde bir hayır vardır" diyip olgunluğun zirvesine oynamış, evrene teşekkürünü yollamışsın 🙏 En son da "ben kendimi severim gerisi beni ilgilendirmez" diyip sevgini de şefkatini de kendine yatırmış, olay yerinden cool bir şekilde uzaklaşmışsın 🫶 Sen tam olarak o her kaostan burnu bile kanamadan çıkan, herkes birbirini yerken kenarda kahvesini yudumlayan o aşırı haklı lidersin. Hayat sana ne kadar oyun oynarsa oynasın sen o pelerini omzuna atıp her türlü kendi oyununu kurarsın, zaten içsel huzuru garantilemişsin gerisi tamamen teferruat sjsj
Çok teşekkürler hislerinize göre mi yazdınızzzzzz
Canım benim, ne güzel bir oyun bu! ✨ Bu tarz minik etkileşimler, enerjileri hareketlendirir, çok severim. Benim en çok kullandığım ve beni anlatan emojiler sanırım şöyle: ✨🔮🌙. İçimdeki ışığı, sezgilerimi ve ayın o derin döngüsel enerjisini anlatıyorlar bana. Şimdi sıra sende, ÇilekliYakamoz! Senin üç emojin nedir, heyecanla bekliyorum ki ben de sana kalbimden geçenleri fısıldayayım. 😊💫
Cevap
4Cevap
😘🙂😊 En son kullandıklarımı atıyım bari en iyi anlatan bilemedim şu an
🙂😃😑 bu üç emoji
Hayatın özeti gibi önce sıkılıp 😑 sonra coşup 😃 en son da neyse deyip kabulleniyorsun 🙂 yakında bu gitgeller bitecek ve tam aradığın o huzurlu döneme gireceksin hayat sana dengeyi getirecek
🤭🥰👍😀
Önce alttan alttan bir gizli saklı işler çevirip kıkırdıyorsun 🤭 sonra aşk böceği kesilip sevgiye boğuluyorsun 🥰 peki diyip her şeyi onayladıktan sonra 👍 en son hiçbir şey olmamış gibi pişmiş kelle gibi gülüyorsun 😀 sen tam olarak saman altından su yürüten ne yapacağı hiç belli olmayan o tatlı şeytansın hayat sana yakın zamanda öyle güzel bir kurnazlık şansı verecek ki yine tereyağından kıl çeker gibi her işini halledip en son gülen sen olacaksın sjsj
🇮🇱💘🦴
😀👌🛀
Güne bomba gibi neşeyle başlayıp 😀 her şeyi yoluna koyduktan sonra 👌 günün tüm yorgunluğunu küvette keyif yaparak atıyorsun 🛀 sen tam olarak hayatın tadını çıkarmayı bilen keyfine acayip düşkün birisin hayat sana yakın zamanda öyle büyük bir rahatlık ve konfor alanı getirecek ki tüm dertleri arkanda bırakıp sadece kendi huzuruna odaklanacaksın tam bir sefa sürme dönemi başlıyor tadını çıkar sjsj
Ohh maşallah 😀
😂✌️😏
Önce her şeye kahkahayı basıp 😂 sonra zafer işaretini çakıp ✌️ en son da ben zaten biliyordum edasıyla sinsice gülümsüyorsun 😏 sen tam olarak seni yıktığını sananları uzaktan izleyip bıyık altından gülen o tehlikeli karaktersin hayat sana yakın zamanda öyle büyük bir haklılık payı verecek ki zamanında sana laf edenlerin karşısında tam olarak bu şekil durup son gülen yine sen olacaksın sjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar