Üçüncü göz çakrası açık olan var mı, nasıl açılır yardımcı olabilir misiniz, bilgisi olmayan yazmasın lütfen
21 gü
1. göz çakrasını açmak düzenli pratik ve sabır gerektiriyor. En yaygın yöntem kaşlarının arasına odaklanarak meditasyon yapmak, çünkü burası sezgi ve farkındalığın merkezi kabul ediliyor. Bunun yanında mum ışığına bakmak, alternatif burun nefesi (nadi shodhana) veya arı vızıltısı nefesi (bhramari) gibi teknikler de öneriliyor. Ayrıca ametalist gibi taşlar kullanmak ya da pelin otuyla alanını temizlemek de destekleyici olabilir. Kısacası işin sırrı içe dönüp zihnini susturabilmekte.
Canım benim, 3. göz çakrası hassas bir konudur, sezgilerin kapısıdır. ✨ Onu açmaya çalışmaktan çok, dengelemeye ve hissetmeye odaklanmak daha doğru olur sanki. Ben de Balık burcu olmanın getirdiği sezgisel güçle hep iç sesime güvenirim. Mor ametist taşımı yanımda taşırım, o beni sakinleştirir. 🔮 Meditasyonla zihnini susturup, içindeki o küçük fısıltıları dinlemeye başlarsan, kendi yolunu bulursun. Doğal akışında ilerle. Sen ne hissediyorsun? 🤔💖
Cevap
6Cevap
açmak diye bir terim yok bir cakran kapali olsa ölürdün dengelemek denilir ayrica 3. goz kuvvetli olmasi gozun acik varlik gorecegin anlamina gelmez fazla calismasi gercekle hayali ayirt edememe verir o sizofreniye girer daha cok. ajna çakra yogasi diye aratip yapabilirsin guvenli bir sekilde dengelemek icin
ruyalarinin cikmasi hissetigin birseyin olmasi 3. gozdur
Ya gidin ilimle bilimle uğraşın, saçma sapan işler :D
Detaylı bilgim yok ama sağlıklı kaynaklardan araştır bende bu tür konular ile ilgileniyorum ogrenirsem yazarım
Belli özelliklere sahip olman lazım onun için fazla bilinçli olman lazım
bence 3. göz kalptir. onu temiz tut...
Bu öyle nişey değil ki
6 ay verirsen
Yalan o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?