Kişilik & Karakter Göz perdesi nasıl açılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Açarsam tekrar kapatabilir miyim?Açtığım zaman en fazla ne olur?👁️👄👁️ Güncellemeler+1 yıl Açık olanlara birşey olmadıysa bana da olmaz. Göz perdesi nasıl açılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çıkar aklından bu düşünceyi şu an perden açılsa etrafında seni izleyenleri görsen kalpten gidebilirsin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bir kere bakayım geri kapatacağım. Yorumla greenmilitary +1 yıl Tamam Yorumla
snanekrds34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bak şimdi burnunun dibinde gözünü kırpmadan sana bakan inanılmaz korkun birini düşün? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Düşündüm görmek istiyorum. Yorumla snanekrds34 +1 yıl Sacmalama onları kendi suretleriyle görenler cok ama çok az alimler vardır. Ve görenlerin %95 i akıl hastanesinde Yorumla
Goodboyycemal Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Açarsan kapatamazsın, açmak için Allahın dinini iyi yaşamak gerekir 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deneme. Bırak, ölüme en yakın zamanda perde kalkıyor zaten. Sonuç istersen; sana bakan varlıkların enerjisine dayanamayıp bayılma şansın yüksek. 2 5 Yorumla ceebru12 +1 yıl Sadece o değil aklını kaybeder Yorumla ceebru12 +1 yıl Ama açmak kolay değil Yorumla ceebru12 +1 yıl Bildiğim kadarıyla bu işlere merak iyi değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru👍 Yorumla Yajdhmx 1 yıl Benim böyle bir durumum var benim gözüm zikirle açılmış kalp gözü diye bilinmiyor ibadetimi yapamıyorum göz perdemi kapansın istiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen Yorumla
kivircikpalmiye Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dışarıdan seni izlerlerler olum sakın açma ha 😄 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Göz kornişinden elle tutup sıyırmak sureti ile 1 0 Yorumla
Urtica-Dioica Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl iyi bir kız olursan şirinleri bile görebilirsin 1 0 Yorumla
YottaRight Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Pencere perdesi açiyor sanki mk 3 6 Yorumla greenmilitary +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sg putperest pezevnk Yorumla YottaRight +1 yıl Sg mal Yorumla Soran +1 yıl Sus müslüman mısın? Yorumla YottaRight +1 yıl Sanane lan Yorumla Soran +1 yıl Tamam lan Yorumla
Hamamtaşıgümüştennn Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Gözün perdesimi var a*q 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Varmış ya Yorumla Soran +1 yıl ya Yorumla Hamamtaşıgümüştennn +1 yıl A*g diye yazicaksin ksjdks 😀😂 Yorumla Soran +1 yıl A*k Yorumla Soran +1 yıl Bir sövemedim mk Yorumla Hamamtaşıgümüştennn +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uğraşma kapatamazsın 1 2 Yorumla ByToRo +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden güldün. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çıkar aklından bu düşünceyi şu an perden açılsa etrafında seni izleyenleri görsen kalpten gidebilirsin.
Tamam bir kere bakayım geri kapatacağım.
Tamam
Bak şimdi burnunun dibinde gözünü kırpmadan sana bakan inanılmaz korkun birini düşün?
Düşündüm görmek istiyorum.
Sacmalama onları kendi suretleriyle görenler cok ama çok az alimler vardır. Ve görenlerin %95 i akıl hastanesinde
Açarsan kapatamazsın, açmak için Allahın dinini iyi yaşamak gerekir
Deneme. Bırak, ölüme en yakın zamanda perde kalkıyor zaten. Sonuç istersen; sana bakan varlıkların enerjisine dayanamayıp bayılma şansın yüksek.
Sadece o değil aklını kaybeder
Ama açmak kolay değil
Bildiğim kadarıyla bu işlere merak iyi değil
Doğru👍
Benim böyle bir durumum var benim gözüm zikirle açılmış kalp gözü diye bilinmiyor ibadetimi yapamıyorum göz perdemi kapansın istiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen
Dışarıdan seni izlerlerler olum sakın açma ha 😄
Bunu yapman mümkün değil
Göz kornişinden elle tutup sıyırmak sureti ile
iyi bir kız olursan şirinleri bile görebilirsin
Pencere perdesi açiyor sanki mk
😂😂
Sg putperest pezevnk
Sg mal
Sus müslüman mısın?
Sanane lan
Tamam lan
Delirirsin