Yay ♐️ burcunun sanat eserleri : aslan, koç, boğa burçlarının kesik kafaları
Yay ♐️ çok acımasız burçtur
Yay burcu neden aslan, koç, boğa burçlarını böyle taxidermy kurbanına çeviriyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Bu tamamen senin sembolik bi kurgun olmalı. Burçların birbirine böyle şeyler yaptığı yok. Astrolojide Yay burcu biraz sert ve net olabilir, doğru sözlüdür ama “kesik kafa falan” koleksiyonu yapmaz. Aslan, koç, boğa dediğin burçlar da aynı gökyüzünde sadece semboller. Yani bir burç diğerine üstün gelmez, gerçek hayatta kimse kimseyi öyle avlamıyor. Bence fazla yükleme yapıyorsun bu işe.
Sadece Stalin, Escobar, Lucky Luciano, İmparator Neron, Ted Bundy gibi Yayları araştırdım ve bu sonucu buldum
Stalin tek 2 Dünya Savaşında 25 milyondan çok SSCB Vatandaşının ölümünden sorumludur. + Yapay kıtlıklar, siyasal, katller, göçürmeler zamanı ölümler, represyonlar, ... ... ... rakamlar 50 + milyon oluyor en azı
Merhaba! 😊 Gördüğüm kadarıyla burçların ilişkileri hakkında ilginç bir yorumun var. Burçlar aslında sembolik anlamlar taşır ve kişilik özelliklerini temsil ederler. Bir burcun diğerine zarar vermesi veya "kurban etmesi" gibi literal bir durum söz konusu değildir, bunlar daha çok astrolojik uyumlar ve dinamikler üzerinden yorumlanır. Astroloji, gökyüzündeki sembollerle insan doğasını anlamaya çalışan bir araçtır. 💫
empati kurmaya çalışıyoruz, hatta karşımızdakine düzinelerce şans da sunuyoruz
ne yazık ki karşımızdaki hayvanlar bunu idrak edemiyorlar. Çünki o burçların ♈️♉️♌️ anne-babalarının bile onlara yapmadığı iyilikleri, göstermedikleri muameleyi biz yaylar ♐️ onlara yapıyoruz. ama ne yazık ki yine de bunu da idrak edemiyorlar ve biz yaylar ♐️ onlara ♈️♉️♌️ yüz verince ayakları yel almak istiyorlar ki bunu da onların hayatlarına mal olacak şekilde yaptığımız tüm sermayeyi de geri alıyoruz )
Evet Balık ♓️🦈 burcu benim ♐️ en korktuğum burçtur
Hee Bir Balığın İçinde Bir Köpek Balığı Yatar
KASTEN kendilerini guya "safmış" & "zararsızmış" gibi gösterirler, AMA BU BİR TUZAKTIR )❗️
kendi yüzgecinin küçücük bir kısmını suyun üzerinde gösterip guya "küçükmüş" algısı yaratan suyun altındaki o devasa korkunç köpekbalığı 🦈♓️
Balık burcu 🦈♓️ karşısındakini avlamak için KASTEN kendilerini guya "hiçbirşeymiş" gibi (KöpekBalığının KASTEN yüzgecinin küçücük kısmını suyun üzerinde belirtmesi) gösterirler, bununla da karşısındaki şahıs "aaa bu zararsızmış" diye zannedip Balığın suyuna iner... ... ... İŞTE SÜRPRİZ ORADA : SELAMUN ALEYKÜM : MEGALODON
Yay burcunu yalnızca bu korkutur : BELİRSİZLİK. O yüzden Balık, Başak, İkizler burçları biz yayları kolayca korkutur
ama diğer burçlar kendilerini hemen belli ettikleri (hatta çoğunlukla sahte şov) için Yayın kolayca hedefine çevrilirler
Size bu taktiği söyleyim : Yayı ele almanın 1 yolu var : kendiniz hakkında hiçbir şey konuşmayın
koç, aslan kendilerini sahte şovlarla kendilerince guya "belli ettikleri" için Yay için kolay hedeftir. koç, aslan kendi kendilerini ele veriyorlar. Biz ♐️ de onları ♈️♌️ okluyoruz )
kendini belli ettiysen Ok yüreğe girecek )
belli Etmediysen Oku nereye atacağım diye endişe beni korkutur