Aç gözlü aslan minnacık yavru ceylanı boğazlar bi güzel yer püüü aha da gitti mis gibi güzelim ceylan 😥 sonra ağacın gölgesinde dinlenmeye koyulur (valla soda veresi gelir insanın) yarım saat sonra tekrar avının peşine düşer😃 Koskoca ormanlar kralısın o kadar koştun efor sarfettin bir dinlen bir nefes al değil mi ama nedir bu açlık, hayatını garantiye alma dürtünAh yavru ceylan üzümlü kekim😎
Açgözlü olduğundan
Hayvansal dürtülerine yenik düştüğünden
Hayvanda olsa ekmeğinin peşinde rahat birak Aslanları
Amaann ben iftari düşünüyorum ne yapayım aslanı ceylanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karnı doyan aslan yeni ceylanların peşine niye düşer?
sende öğrenmiş ol :) aslanların mide bağırsak gibi yapıları insanların ki gibi değildir :) insanlar 6 7 saatte sindirdiklerini aslanlar 3 4 saatte sindiriyorlar :) su ihtiyaçlarının yüksek bir kısmını avladıkları hayvanın kanından temin ediyorlar sırf sussuzluğunu gidermek için bile avlanmış olabilir :)
Aslan değildir o Aslan tekrar av peşine düşmez. Ya çakaldır ya da sırtlandır. Bak karakurtta tok bile olsa şununda tadına bakıyım der 😅 Köyden biliyorum. Koca mandayı yemiş. Karni doymuş ama sen gel bizim tayın bacağından ısırmış.
Karnı doyuyor ama gözü doymuyor aslanın 😂🦁 Bulmuşken bari diğerlerini de yiyeyim diyor. Akıllı çünkü, kaçırmak istemiyor onları da 😂 Ama yazık ya ben üzülüyorum böyle hayvanlara. Canlı canlı parçalanıyorlar 😢