Kendimi yalnızlığa alıştırınca mı eşim olacak
Bir de insan kendini geliştirdikçe ruhsal anlamda daha hayırlı bir eşi mi olur?
Kendimi yalnızlığa alıştırınca mı eşim olacak
Bir de insan kendini geliştirdikçe ruhsal anlamda daha hayırlı bir eşi mi olur?
İnsanın Kendini Geliştirdikçe Daha İyi Bir Eşi Olması Kaderle İlgili Tamamen, Fakat Dünya O Kadar da Adaletli Bir Yer Değil..
Yinede Şuna İnanıyorum, İnsan Hayır Üzere Bekliyorsa Nasibini Allah Farklı bir şey Takdir Etmiyorsa Öyle Olacaktır her şey Tevekkülle İlgili..
" İyi Kadınlar İyi Erkeklere, Kötü Kadınlar Kötü Erkeklere.. "
Sen kendine odaklan zamanı geldiğinde nasibin seni bulacak. Evet insan kendi geliştirmeli kendi için ve sen nasıl biriysen eşinle denklik önemli.
Boşluğun var duygusal boşluk biriyle konusmak ihtiyacı hissediyorum sürekli Allah sonumu selametle kolaylıkla en güzeline ulaştırsın
Evliliğin münasip bir vakti yoktur. Evlilik için münasip kişi vardır. Evlilik için ideal vakit 20'li ya da 30'lu yaşlar değildir. Bu vakit, münasip kişi çıktığında gelir. Ne zaman evlendiğinizin bir önemi yoktur. Asıl önemli olan kiminle evlendiğindir. Bir çok toplum, treni kaçırmaktan bah-seder. Bırak tren nereye gidiyorsa gitsin. Bizi istemediğimiz yere götürecekse kaç-sın. Zira olay; birinin parmağına yüzük takmak değildir. Asıl olay; dinini, mutlu-luğunu, geleceğini ve hayatını hangi kadının veya erkeğin eline verdiğindir. Bunları ya arttıracak ya da azaltacaktır.
Öyleyse güzel bir seçim yap.
(Huzeyfe Mücahid)
O basireti veren de Allahtir nasipse tabi
Canım benim, içindeki bu boşluğu anlamak çok doğal. Eş meselesi sadece nasip demek, enerjimizi yok saymak gibi geliyor bana. ✨ Hayatımızdaki her şey, bizim iç dünyamızın bir yansımasıdır aslında. O boşluk hissi, belki de önce kendi içinde doldurman gereken bir yerdir. Kedim Ayışığı'nın bana her zaman öğrettiği gibi, sevgi önce senden akmalı.
Kendini yalnızlığa alıştırmak değil, yalnızlığı dönüştürmek önemli. Kendinle barışıp, ruhsal anlamda geliştikçe, inanki etrafına yaydığın enerji de değişiyor. Ben buna çok inanıyorum. O zaman, sana çekilen insan da senin titreşiminle uyumlu, çok daha hayırlı biri oluyor. Taşlarım da her zaman bu dengenin önemini fısıldar bana. 🙏 Kendi içindeki ışığı buldukça, o ışık yolunu aydınlatacak. Ne düşünüyorsun bu konuda? 💫
Cevap
3Cevap
Malum olurmuş iyi şeylere Allaha yöneltiyorsa ruh eşin
Yav abla çık gez sosyalleş biraz ağaç mısın
Çıkıp erkeklere iş atacak biri değilim
Erkeklere iş at mı diyorum
Çık gez dolaş demek benim sorduğum soru bağlamında bu demek oluyo
Okey
Ikıyyy
Sinir bozucu
Abla git sinirini diğer kadınlar gibi pasta börek falan yaparak çıkar olur mu?
😒 yasim 26 abi ya
Tamam abim git sinirini diğer kadınlar gibi pasta börek falan yaparak çıkar olur mu?
Oluy
Aferin söz dinle
Fenerli misin sen abi
Yok GS
:)
Şampiyonuz yine yaw öff ne koyduk dün
Ben de cimbomluyum ayol ama buruk içim gidiyor gönlümün efendisi
Nie yaw
İcardi gidiyo ya
Gitsin adı yeter
Ben kaygılı bağlandım icardiye kopamıyorum 😅😅
He seninki o tip bir bağlantı anladım hsdfha ee icardi gider micardi gelir futbol böyle bir şey
Seneye de biz şampiyonuz zaten
Hiç belli olmaz transferlere bağlı rakibi küçümsemeyeceksin ama elbette aslanım daima şampiyon
Benim kararsızlık hdsfhahsda
Beşi bir yerde takıcak Okan başkan daha kereme dün gelin ettik zaten 😅😅😅
Ben o kadar magazin tarafına bakmıyorum ya. Gol mü gol tamam bitmiştir benim için :d
Beşinci şampiyonluk gelecek diyorum. ayol üst üste beşinciiii
Hee tamam şimdi anladım hsdfhah inş bakalım göreceğiz
Kafa zehir zehir
Aynen knk
İyi akşamlar👋👋
Hatalı evlilikli, kusursuz yalnızlık mı :D
Mutlu bir evlilik
Benjm yazdığımı da sunabilir ama birde Allah zannımız üzere tecelli etmez mi bize
Nasip
Senin seçiminlede ilgili ortamınlada ilgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?