Diyelim ki üstünde nazar var bi insanın o kişinin evlenmesine engel olur mu nazar ya da etki etmezmi ağır nazar olsun olmasın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle nazar cok tehlikeli insan nazarla ölebilir bile nas felak ayetel kürsi oku
Hep okuyorum da evlenmeye mani olur mu
Onu merak ediyorum
olur. kendini toprakla
Nasıl oluyor topraklama işi
çıplak ayakla toprağa basarak üzerindeki nazar enerjisinin toprağa aktığına odaklan mesela sirkeli suyla boy abdesti sirkeli su ile üzerine yüzüne kafana va spreyle kuran dinle vs
Hangi sirke cesiti önemli birde dökülen sirkeli su dışında başka su dokebilinir mi
üzüm sirkesi kullan sirkeli su sonrasında normal su dökebilirain ama sirkeli su ğzerinde kalsada bişey olmaz koku falanda yapmaz
Bu sprey ve yüz göze kullanılırken her gün mu
günde 2 yap ister 3 yap eğer jötü enerji etkisi altındanolduğunu hissediyosan sirke enerji temizleyicidir
sorun ne neyin var
Bu deneyimli bilgileri büyüklerimizden mi öğrendiniz acaba çok iyi bilgili bir birine benziyorsunuž
sürekli araştırarak ki kendimde çok aıkıntı yaşadığımdan
Bu aralar her konuda kapılar yüzüme karşı kapanıyor olumluda olumsuza dönüyor beyin direk negatife odaklanmış durumda
krlin ilacı olsa... brnimde öyle hemde eskiden beri
bende zorlamıyorum kabullendim şu günlerde bi beklenti içine girmiştim gene olmadı yine vazgeçiyorum demekki kaderimiz bu..
Aynen incelediği yerden kopsun misali olumlu çevre lazım nazar olmak için güzellik veya başarı önemli değil bazen insanlardan bir artın olman iyi bir söz de adamı nazar eder bunun cinsiyetide olmaz 😂 Allah'tan herşeyin hayırlısını dilemden yapılan işlerde hayır gelmez Allah herşeyin güzelinden hayırlısıyla nasip etsin herkese
eğer nazar var olduğuna iannıyorsan dediklerimi yap benim heçen durduğum uerde üzerine bir enerji geldi komşumu kötü baktı nedir dışardaydım geçtim toprağa orada odaklanıp bıraktım topraklan ak zaten aslında günlük gerek ama diğer dediklerimide yap
allah bana çoğu şeyi nasip etmiyor mesela madden kendime yetecek konumdan öteye geçmeme izin vermiyor vs yani ne diyim belkide ben için nöylesi iyidir mesela biriyle tanışim diyorum yok oda deng gelmiyor olmayınca olmuyor
Bazen karşı cinsten gelen pozitif enerji de insana belli zamanlarda negatife dönüyor hadi benden sana gelsin mesela emar röntgen ya da radyasyonlu ortamlarda ya da günlük zamanda hiçbir şey yokken bile toprakta durmak çok iyi TV yanında modem olan yerlere kaktüs çiçeği çok iyi radyasyonu alıyor
Olmayınca olmuyor Allah iyisine denk getirsin
Anlatacak o kadar düşünceleriniz varki cümlelerinden anlaşılıyor
çoktur evet 😀
Eder bana etti hem kendi nazarım hem çevrenin
Evlenmeye mani olmaz
Eminmisiniz ağır nazar olsadami
Nazar hasta eder, agirlik verir, işini bozar
Bunların hepsi bizde var hocalar muskada yazdı geçmiyor
Benimde işim hic rast gitmez ciddi iliskim bozuldu bende de varmidir acaba
Bilmiyorum sanırım bende musallatta var
Büyü vardir o zaman nazar degil
Büyüden gelen musallat değil gibi
Hocalar öyle söylerdi olsa
Nazarda var ikisi karışık diye düşünüyorum
Nazar gecerde büyü zor
Büyüden gelen değil işte büyü var demiyor kaç hocaya baktirdik hepsi musallat diyor ters yere basmışsın diyot
He o zaman baska bi durum bu
Yine geçmiyor ailecek var bizde bu
İşin ehli birine gitmek gerek