Arkadaşlar ben her şeyim tam olarak istediğim gibi gitmesini istiyorum her konuda. Kafamda her ince ayrıntısına kadar planlarım ve öyle olmasını bekliyorum biliyorum çok saçma herkes bana uyum sağlamak zorunda değil * bir şey kontrolümden çıktığı zaman delirecek gibi oluyorum çok mutsuz oluyorum hevesim kaçıyor hemen. Sanki benim dediğim gibi olmazsa sonu kötü olacak mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum hatta elimden gelse kim nerede ne söylesin onu bile ayarlarım. ÇOK yoruldum bundan bıktım yıprandım bunu nasıl atlatırım. Başak burcuyum o mu yapıyor bunu anlamadım
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben merkezde zihniyet mükemmeliyetçilik ile alakalı
Zehra Erol mükemmeliyetçi kişilik kitabını okumanı tavsiye ederim
Ay valla faydası olursa okurum o kadar yoruldum ki ben böyle yaşamak istemiyorum
Yanlız bu uzun bir destek lazım bakış scınla slskalı temizlik simetrik takıntı vs varsa ileri boyuts doğru girmiştir
bir şeye ulaşamama siniri çok kötü kızda da erkek de de yazık :)
Bu tam öyle de değil. Mesela ben bugünü planladın ama ek olarak planlamadığkm şeyler beni deli ediyor en kötüsü de planladıklarımın planladığım gibi olmaması
Bende öyleydim finalde herşeyi kontrol edemediğimi anlayınca berduş hayata döndüm umursamaz oldum.
Ben umursamaz olamadım ama delirmeme de az kaldı. Her şeyi ben yönetmeliyim sankş
Delirmeden duzelmiyorsun doğru önce bi guzel delir
Sağ ol yav
başak burçlarının laneti yemin ederim bende böyleyim
25 imde çöktüm ya kafayı yicem
26 yaşındayım bende hayat bizim için daha zor:(
Keksek öyle olsa ama olmuyor
Biliyorum olmuyr olmayacak da ama ben kendimi nasıl durdurucam
Herkes bir şeyleri yolunda gitmesini ister
Hayat böyle devam etmez biliyorsun değil mi
Biliyorum fakat isteyerek yaptığım bir şey değil hatta çok yoruldum bıktım
Başak burcu olman yapmaz da senin profesyonel bi destek alman şart bence
Ben psikiyatri hemşiresiyim bir de 😂😂😂
Ha bir de psikiyatri hemşiresisin
Hangi hastane gelmeyelim bizim de böyle sorunumuz başlamasin :))))
Benim derdim kendimle 😂
Ne zamandan beridir boylesin
Ben hep böyleydim ama son zamanlarda iyice arttı. Nişanlanıcam ve karşı tarafın ailesine pek sevmiyorum ailem de tam sevmedi her şeyi ben ayarlıyorum ayarlamadığım yerden gelen şeyler oluyor onlar beni daha kötüye getirdi
Ailende böyle biri var mıydı
Yok. Onlar da benim böyle olduğumu bilmez ben pek yansıtmam sadece erkek arkadaşım anlıyorum stresimi ona yansıtıyorum
Bu stresle artan bir durum mu
Bence artıyor öyle hissediyorum
Peki herkesi yönetmek istiyorsun ya çok sevdiğin birini kaybettin mi kaybettikten sonra bi boşluğa düştün mh
Kaybetmedim
Peki hayatında çok yakın biriyle aran bozuldu mu
Bozuldu ama sebebin o olduğu sanmam
Olabilir psikolojik olarak hayatında önemli bir parçaya ve kaybetme korkun varsa bu etkili olabilir
İşte bu hiç şaşırtmayan bir şey
Bana ne m k
S*ktir git o zaman burada işin ne
Sana mı sorcam aam suyu
Benim soruma geldiysen sorucaksın sitenin amacını anlayamamış ergenlerle uğraşamayız ananız babanız uğraşsın sizlnle
Hayat boş pompala coş