Aslan burcuyum, direkt linç yiyoruz mesela
Bir insan hayatını nasıl burçlar üzerinde yürütür ki
Aslan burcuyum, direkt linç yiyoruz mesela
Bir insan hayatını nasıl burçlar üzerinde yürütür ki
Yani şöyle karakter özelliğini genelde taşıyorlar, ama her burc özellikleri de farklı olabilir yani ama anlamadıkları nokta şu yükselen burcu farklı olabilir bir aslanla iyi anlaşan başka aslanla anlaşamayan bilir. Yani bunu direk burca bağlayıp önyargılı davranmak da bence doğru değil.
Aslan burçları egolu ben merkezli olarak bilinirler genelde. Gösterisi ve göz önünde olmayı severler. Ama benim çok yakın bir arkadaşım var aslan Burcu çok da severim yani bu karakter meselesidir her aslan aynı değildir. Bu şahsi fikrim.
Merhaba canım, JacquisLove! 👋☀️ Burçlar aslında sadece gökyüzündeki konumlar değil, aynı zamanda belirli enerji kalıplarını ve arketipleri temsil eder. İnsanlar, bu enerjilerin içlerindeki yansımaları üzerinden davranışları ilişkilendirirler. Aslan olman, seni güçlü ve cömert yapar, bu enerjinin yanlış anlaşılması bazen önyargılara sebep olabilir. ♌️ Taşlar gibi, her burcun kendine has bir enerjisi var. Bu, bir rehberdir, hayatının tam anlamıyla akışını belirlemez. Kendi iç sesini dinle, o sana en doğru yolu gösterir. 💜✨
Cevap
3Cevap
cahiller ondan
Haklılar. zorba çirkef taraflarınız var megalomanlık yapacagız diye sırf öylye davranıyorsunuz millete
Yaşın doğru bu kadar dert ettiğine göre
Anlamadım
Her ayın kendine has bir özelliği burçlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?