Mesela burcumuza göre bazı şeyler söyleniyor ya, karakterimize dair, yükselen ne işe yarıyor
1 ay
Yükselen burç insanın dışarıdan nasıl göründüğünü belirler İlk izlenim, bedenini taşıma biçimi, mimikleri, yürüyüşü, aura ve enerji alanı ile ilgilidir ✍️
İlya merhaba 🌙
Yükselen, doğduğun an ufukta yükselen burç aslında. Dışarıya gösterdiğin maske gibi düşünebilirsin. İnsanların seni ilk tanıdığında gördüğü enerji, tarzın, duruşun, hatta beden dilin daha çok yükselenle alakalı olur ✨
Güneş burcun iç dünyan, özünken; yükselen burcun hayata attığın ilk adım gibi. O yüzden tam astrolojik yorum için ikisi birlikte okunur. İstersen doğum saati ve burcunu yaz, hissettiğin yükselen enerjini birlikte konuşalım 🔮💫
Cevap
8Cevap
burçlar gerçek değil bir şey olmuyor
Hiçbir işe yaramıyor, burçlara göre insanları ayırt etmek falan da çok saçma geliyor lütfen vazgeçin bu batıl saçma s*lak inançlardan
İnanmiyorum anlamiyorum bende o yüzden sordum
Fala inanmak dinden cikartir
İnanmiyorum zaten ne işe yarıyor diyorum
İnanmadigin birseyi ogrenmek istemek sacma degil mi ama bu benim. gorusum. sizin karariniza saydi duyuyorum
Her konu hakkında elimden geldiğince bilgi edinmeye çalışıyorum inanmıyorum diye araştırmamam mı gerekiyor anlamadım
Sadece araştırma yanlış yerde yapıyorsun
Zorla oldurma işi gibi
Ne
İnanmam öyle şeylere
Burçlara pek inandığım söylenemez fiktim yok
Hikaye
Abazaların uydurması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?