Astroloji & Burçlar Yükselen burcun ne? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Burcunun yükseleni nedir?Benimki ♉ ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🔮 Yükselen burcun ne? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Doğum günüm 3 Nisan aslında koç burcuyum ama yükselenim yengeç ve yengeç özelliklerini taşıdığım için soranlara yengeç diyorum. 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sensin tabi ki sugarım 🤣Yay Burcu ok benim 💘 1 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 🤩🥰 🏹 IAmarPresterAen Aslan +1 yıl Eski Türklerden kim kaldı ok atan hey gidi hey en son beş oku Cüneyt Arkın atıyordu 🤣 Edameda06 Yay +1 yıl Sjsjsjsj 😄
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Aslan +1 yıl Yükselen burcum oğlak burcu gerçekten okuduğum zaman kendimden bir şeyler buluyorum demek ki yukselen burç bu kadar önemli 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. 5 dakika farkla ya basak ya terazi. Emin olamiyorum ne yazik ki. 🤷♀️ Ikisinden de aliyorum diye biliyorum. Harika.😅 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% İkizler +1 yıl Aslan, öz güvenim oradan geliyor yüksek ihtimalle ¢ 1 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 368 cevap paylaştı. Güneş burcum boğa, yükselen ve ay burcum oğlak.. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% Aslan +1 yıl Terazi ya da Akrep emin değilim. İki farklı uygulamada hesapladım ikisinde de farklı çıktı :/ 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Yükselenim oğlak, soğuk ve mesafeli duruşum buradan geliyor 1 0 Yorumla
Clair_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% İkizler +1 yıl Burcunun yükseleni değil, doğduğun an doğuda yükselen burç..Akrep 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 Aslan +1 yıl Aslanım. Yengeçmiş. Bu 2si biaraya gelmemeliymiş onuda öğrenmiş olduk 1 0 Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 Balık +1 yıl Kanka valla 1 Mart doğum tarihim balık burcum ama yükseleni bilmiyorum 🙄 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Biĺmiyorum biliyosan nasıl bakildığını yardımcı olurmusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyle boynuzlu uzun sivri 😜 1 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Boğa mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. Bilmiyorum hiç merak da etmiyorum. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Bilmiyorum ki Terazi olsun yükselen de 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Yükselenimi bilmiyorum. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başak mı kova mi emin değilim 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Yine bir su grubu olan yengeç 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 737 cevap paylaştı. Oğlak benim yükselenim 😃 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% Kova +1 yıl yükselenim yayalçalanım ikizler 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Oğlak +1 yıl Normal burcum oğlak, yükselen akrep 1 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Boğa +1 yıl Burcum boğa yükselen Koç tam bir baş belası demi 1 0 Yorumla
Ayberk2332 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Başak +1 yıl Valla normal de koç ama ben nedense akrep ve boğa ya tapıyorum shshsbsdb 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 351 cevap paylaştı. Nisanda doğdum yükselenimi bilmiyorum :D 1 0 Yorumla
konsensus__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% Yengeç +1 yıl balık hariç yükselen pek önemli değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Karşı cinsteki tüm burçlara 0 5 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Abazalıkta son nokta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En az sen kadar balım Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ya yeto bu 45 üstü korkak gizli erkek üyeler yeto. Salın beni ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim yaş 100 canım Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Biliyorum dayıcım kim olduğunu da biliyorum. Uza şimdi hade yallah 🦶🏻 Yorumla
mhael0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Yengeç +1 yıl burcum yay yukselenim terazi. Anlami ne bunun 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başaktı galiba 🤔 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yengeç 1 0 Yorumla
_CEVAP_LÜTFEN_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% Akrep +1 yıl Balık 1 1 Yorumla _CEVAP_LÜTFEN_ Akrep +1 yıl Normal burcum akrep alcalanım başak ay burcum aslan galiba boyleydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Doğum günüm 3 Nisan aslında koç burcuyum ama yükselenim yengeç ve yengeç özelliklerini taşıdığım için soranlara yengeç diyorum.
Sensin tabi ki sugarım 🤣
Yay Burcu ok benim 💘
🤩🥰 🏹
Eski Türklerden kim kaldı ok atan hey gidi hey en son beş oku Cüneyt Arkın atıyordu 🤣
Sjsjsjsj 😄
Yükselen burcum oğlak burcu gerçekten okuduğum zaman kendimden bir şeyler buluyorum demek ki yukselen burç bu kadar önemli
5 dakika farkla ya basak ya terazi. Emin olamiyorum ne yazik ki. 🤷♀️ Ikisinden de aliyorum diye biliyorum. Harika.😅
Aslan, öz güvenim oradan geliyor yüksek ihtimalle ¢
Güneş burcum boğa, yükselen ve ay burcum oğlak..
Terazi ya da Akrep emin değilim. İki farklı uygulamada hesapladım ikisinde de farklı çıktı :/
Yükselenim oğlak, soğuk ve mesafeli duruşum buradan geliyor
Burcunun yükseleni değil, doğduğun an doğuda yükselen burç..
Akrep
Aslanım. Yengeçmiş. Bu 2si biaraya gelmemeliymiş onuda öğrenmiş olduk
Kanka valla 1 Mart doğum tarihim balık burcum ama yükseleni bilmiyorum 🙄
Biĺmiyorum biliyosan nasıl bakildığını yardımcı olurmusun
Böyle boynuzlu uzun sivri 😜
Boğa mı
Evet.
Bilmiyorum hiç merak da etmiyorum.
Terazi-. Yükselen yengeç
🤣 Dün baktım 4 4 lüks saf boğayım
yükselenim akrep
Bilmiyorum ki Terazi olsun yükselen de