ondan hep cıkar. alerji olabilir. mikrop kapmıs olabilir. veya yedigin bir şey dokunur alerji olur. oraya az tuz koy. veya bir şey yapma 2-3 güne gecer
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Siz böyle bir şey yaşadınız mı? Sağlık anksiyetesine sahibim. Aynı şeyleri yaşayan kişileri görünce rahatlıyorum.
Dudak ısırman sakinleşmek istemenden kaynaklı. Her insan yapar. Bazısı az bazısı çok. Belirti sebebi odur. Farkındasın kontrol etmeye çalış demek istiyorum
Sen de yaşadıysan, böyle birşeyi. Ben de rahat rahat yaşarım 😂 geçer demek istiyorsun. Bu sorduğun soruydu. Daha detaylı cevabı ise. Senden önce senin yaşadıklarını çoğu insan yaşadı. Rahat ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ondan hep cıkar. alerji olabilir. mikrop kapmıs olabilir. veya yedigin bir şey dokunur alerji olur. oraya az tuz koy. veya bir şey yapma 2-3 güne gecer
Siz böyle bir şey yaşadınız mı? Sağlık anksiyetesine sahibim. Aynı şeyleri yaşayan kişileri görünce rahatlıyorum.
cogu insan yasamıstır
Adını bilmiyorum ama bana da olmuştu birkaç kere. Kendi halinde bırakınca çabucak geçiyor
Sizinki de mı ısırarak meydana geldi?
Evet öyle oldu diye hatırlıyorum
Çok teşekkür ederim. Sağlık anksiyetesine sahibim. Başka birilerinin aynı öyküyü yaşadıklarını duyunca rahatlıyorum
Rica ederim, ne demek
Fazla sıkma canını. Daha sakin dur.
Sizin başınıza geldi mi?
Dudak ısırman sakinleşmek istemenden kaynaklı. Her insan yapar. Bazısı az bazısı çok. Belirti sebebi odur. Farkındasın kontrol etmeye çalış demek istiyorum
Yok aslında o değildi demek istediğim. Ama sağolun
Sen de yaşadıysan, böyle birşeyi. Ben de rahat rahat yaşarım 😂 geçer demek istiyorsun. Bu sorduğun soruydu. Daha detaylı cevabı ise. Senden önce senin yaşadıklarını çoğu insan yaşadı. Rahat ol
Sağol fnelkdke
Iyi akşamlar 😂
Neden ısırdı dilini geçmiş olsun
Psikolojik
Psikolojik?
Yani psikolojik olarak istemsizce dudak yer gibi dilimi isiriyorum
Zor durum bu da dilini tahrriş ediyor bunu çöz bence
Bende de oluyor
Hmm
Lanet olsun bi daha opusemiycem
Öpüşme knk ne alaka 😦
sivilce