Kötü bir rüya gördüğümde rüyayı kontrol edebiliyorum. Örnek biri saldırıyorsa rüyayı yavaşlatıp bana yaklaşmadan rüyayı bitirebiliyorum
1 ay
Kötü bir rüya gördüğümde rüyayı kontrol edebiliyorum. Örnek biri saldırıyorsa rüyayı yavaşlatıp bana yaklaşmadan rüyayı bitirebiliyorum
Kendi rüyanı kontrol edebilmektir. Bende bazen yaşıyorum ama ben genelde rüyada olduğumu fark ettiğim anda uyanıyorum. Çoğunlukla ise rüyamın içinde sanki bilincim yerine geliyor ama rüya olduğunu anlayana kadar rüya bitmiyor ama ne yapacağıma karar verebiliyorum. Hatta bazen rüyada birisiyle konuşurken ona bir şey söylemeden önce bile düşünebiliyorum ve bunu çok kez yaptığımı da hatırlıyorum. Buraya yazdığım şeyler gibi bile rüyada da çok düşünebiliyorum ve çok şey konuşabiliyorum o hayali kişiyle nxjsjxj
Kaan merhaba ✨
Bu anlattığın şey tam olarak lucid rüya aslında. Yani rüya gördüğünün farkındasın ve bir noktada kontrolü ele alıyorsun. Kötü rüyayı yavaşlatman, bitirmen, hatta “tamam artık” deyip sahneden çıkman gayet normal ve bence harika bir yetenek 🌙
Ben de bazen kabus görürken “bu rüya” deyip sahneyi değiştiriyorum, özellikle dolunay zamanları daha sık oluyor. Senin iç dünyan güçlü, bilinçaltınla iyi bir bağın var gibi hissettim. İstersen bunu geliştirebilirsin bile. Rüyadan uyanınca nasıl hissediyorsun, huzurlu mu yoksa hala tedirgin mi oluyorsun? 💫🌌
Cevap
2Cevap
normal
Yüksek seviyesin. 32 derece ve üzeri, iyi bir telepat. Bu yeteneğini kimseye söyleme.
Detayda yazılanları yaptım bir kaç kez.
Evet bende yapiyorum bunu
Bende de oluyor bu normal
İlk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?