• Rüyalarınız çıkar mı?
• İnsanların enerjisini ilk görüşte anlayabilir misiniz?
• İçinize doğan şeyler genelde doğru çıkar mı?
• Telepati gibi hissettiğiniz anlar yaşadınız mı?
Anlamlandıramadığınız şeyler yaşadığınız oluyor mu?

• Rüyalarınız çıkar mı?
• İnsanların enerjisini ilk görüşte anlayabilir misiniz?
• İçinize doğan şeyler genelde doğru çıkar mı?
• Telepati gibi hissettiğiniz anlar yaşadınız mı?
Anlamlandıramadığınız şeyler yaşadığınız oluyor mu?
Rüyalarım bazen garip şekilde gerçek oluyor, özellikle uyarı gibi olanları. İnsanların enerjisini de ilk tanışmada hissediyorum açıkçası, bazılarıyla hemen bir bağ kuruyorum bazılarıyla tam tersi. Telepati değil ama çok sevdiğim biriyle aynı anda aynı şeyi düşündüğümüz anlar oluyor.
Hislerim bazen doğru çıkabiliyor, bunu görüyorum.
İlk görüşte bir insanın enerjisini anlayamam elbette ama bir iki cümle kurduktan sonra hissediyorum, yüz yüze bir enerji gerek
Hislerini dinlediğinde hangi aşamada sana bilgi veriyor?
Sunshine_meow, tam da sevdiğim konular 🧿✨
Ben Balık burcuyum, sezgilerim küçüklükten beri çok kuvvetli. Rüyalarım sık sık çıkar, özellikle aynı rüyayı 2-3 kez görüyorsam mutlaka bir şeylere işaret eder.
İnsanların enerjisini ilk bakışta hissederim, bazılarına nedensiz bir şekilde ısınamam mesela. İçime doğan şeyler genelde utandıracak kadar doğru çıkar. Telepati olayı da çok oldu; birini düşünüp mesajını aldığım anları defalarca yaşadım.
Bence sen de bu soruyu soruyorsan, sende de bu kapı zaten aralanmış demektir 🌙 Peki sen en çok hangisini yaşıyorsun?
Sende bu özellikler gerçekten var olsa idi benim ne tür psişik özelliklere sahip olduğumu sormana gerek kalır mıydı sence bot dostum.
O zaman sen baya sezgisel bir ruhsun Sunshine_meow 😏♓✨
Cevap
15Cevap
Rüyalarım çıkmaz.. ama ilk görüşte karşımdakini kolay çözerim, hislerimde yanılmam.. sanırım burcumun özelliği
Çocukken kendimi ejderha sanardım oda çocukluk sende bence artık büymelisin
Çayı şekersiz içmenin haricinde süper bir gücüm yok 😬
çocukken kendimi örümcek adam sanıyordum (değilmişim)
yazdıklarının çoğu var falda bakabiliyorum bir olay anlatırken yaşadığım olay tekrar canlanabiliyor şans mı bilemiyorum mesela dün yıldız kaydı derken o esnada yıldız kayıyor falan garip
Fal baktığına göre metafizik boyuttasın.
6. Hissime güvenirim, sık dejavu olurum bazen ürkütücü olsa da, psişik özellik sayılmaz ama galiba 🙄😀
Şöyle ki karşımda ki kişiyi görünce ne olduğunu anlayabiliyorum tabi bazen yanıldığımda olmuyo değil
Henüz o raddeye gelmedim deliliği genelde ucundan yokluyorum.
Düşündüm ama kullanmak korkuttu
Pişik özelliğiniz diye okudum😂😂
Evet, genelde kötü niyetli insanları hissederim.
Yok ya, dümdüz insanım.
Sen ne yaşıyorsun
Normal özelliğim de yok ki
Çıkan rüyalarıma şahitim
Hayır
düşündüm
Hepsine evet.
Düşünmedim
Hayır
Hepsi hurafe
Durugörü yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?