Garip özelligi olan var mı veya yeteneginiz bakalım neler cikacak
Cevabın nedir?
en yakın arkimle hiç konuşmadan el kol hareketi yapmadan sadece birbirimize bakarak iletişim kurabiliyoruz , birbirimizin ne demek istediğini hatta bazen bildiğin sohbet ediyoruz, ortam içinde iyi oluyor kimse anlamıyor ama başka biriyle yapamıorm yani bildiğin "telepati" yoluyla anlaşabiliyoruz okul hayatındayken arkadaşlar hep merak ederdi nasıl anlaşabildiğimizi o şekilde baya bir ilgi ve merak konusuyduk :D :D birde bazen korku filmlerinde duygusallık yaşayıp ağlayabiliorm bu özellikmidir bilemem tabi :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
Gercek dostsunuz demekk :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı anda 3 film birden izleyip anlayabiliyorum. Bazen hava durumu tahminlerim tutuyor. Bazen karşımdakinin söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum. Sakızdan yüzüm kadar balon şişirebiliyorum. Sigara dumanı ile halka yapabiliyorum. Cümle cümle iki kitabı aynı anda okuyup bitirebiliyorum. İstediğim insanı istediğim kadar sinir ve rencide edebilme özelliğim var. Bacaklarımı 180' açabiliyorum.10 dakika gibi bir sürede birinin ya da bir cismin resmini tıpatıp çizebiliyorum. Garip değil işte idare edin.
00 Yorumla
+1 yılezberim çok güçlüdür. edebiyata çok ağırlık verdiğim yıllarda resmen oturmuş ömer hayyam rubailerinin tamamını ezberlemiştim. dağarcığımda çok fazla şiir vardır benim. hani genelde insanlar şiir sever ama genellikle şarkılar hafızalarında olur. bende hem şiir bolca var hem şarkı. ama şiir ufak ufak azalmaya başladı. nerdeyse 3 yıldır eskisi kadar edebiyat yapmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Edebiyatla ugrasman guzel iste cogu kisi sıkılıyor buda hos bir ozellik
- +1 yıl
benim kadar uğraşınca bazen herkez benden sıkılıyordu. yani şöyle düşün arkadaşlar arasındayız bir tanesi diyor ki diğerine senin sesin güzel hadi bir şarkı söyle... bende de durum edebi. hadi bize bir şiir anlat... bende diyorum ki konusu ne olsun? o derece olunca pek iyi olmuyor aslında.
Her iki elimle yazı yazabiliyorum.
Hatta her ikisiyle farklı yazıları aynı anda yazabiliyorum.
Başka bir yeteneğim de geçici hafızam çok güçlü, bunun sayesinde çok kısa sürede çok fazla şeyi kısa süreliğine de olsa ezberleyip aklımda tutabiliyorum. Bu sayede lisansdayken bir çok sınavıma otobüsde sınava giderken çalışıp geçebildim :)18 Yorumla- +1 yıl
Sozelcisinn
- +1 yıl
Nasil oluyo o zamannn
- +1 yıl
Ezberinin iyi oldugunu soyluyosun
- +1 yıl
O zaman ikisindede iyisinn
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
193Cevap
+1 yılİnsanların bilinç altını çok güzel etkilerim. Karşımda konuşan kişinin yalan söyleyip söylemediğini ve kurduğu cümlelerden konuşmanın nereye varacağını, aslında neyi söylemek isteyip söylemeyediğini çok net bilirim. Ayrıca gece uyurken sohbet edebiliyorum ve televizyondaki haberleri programları uyurken dinlediğimde sabah hepsini hatırlıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Su son ozellik cok garip geldi bana valla:)
- +1 yıl
Ya aslında güzel bir özellik ama kendimi bildim bileli böyleyim bazen çok sıkıcı oluyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılGarip Özellikler
Empati kabiliyetim bir hayli yüksek, arada bir de dejavu yaşıyorum :))00 Yorumla
+1 yılİnsanların neyi neden yaptıklarını hep merak etmişimdir. Meraklı biri olduğumdan değil, neden bir insanın yüzünü güldürmek dururken onu ağlatmayı tercih ettiklerini mesela.. Ve 1001 türlü örnek daha.
Ama hiç bir zaman buna bir cevap bulamıyordum. Fakat şimdi karşımdaki insanın neden öyle davrandığını, hatta ileride ne yapacağını bile adım adım söyleyebiliyorum. :)00 Yorumla
+1 yılYalan söyleyemiyorum. Gceleri çok çok deli yatarım. Eski şeyleri değerlendirme huyum vardır. Aslında bendeki gariplik şu hiç olur olmadık şakaya bile alınırım. Saniyelik ruh durumum değişe biliyor. Sıcak ortamda uyuyamıyorum illa buz gibi olcak. Butun kıyafetlerimi askıya asma gibi. Galiba daha fazla sayamıcam 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Hsen biraz garip geldin bana ama ayni ben addsdssd :)
- +1 yıl
Daha neler neler 😋
+1 yılher ortama her kişiliğe kolaylıkla uyum sağlarım, bir insanı gördüğüm ilk saniyeden ilişkimizin nasıl olacağını anlarım, bir şeyi tahmin ettiğimde genelde çıkar, nedense yaptığım herhangi bir şeyi birkaç gün sonra başka birileri daha yapıyor, topukluyla koşarım, günlerce bıkmadan krampon giyebilirim, manyakımsı kahkaha atarım.. taliplerimi bekliyorum.. saygılar.. burdan tüm Eskişehir'ime selam gönderiyorum. (Esra erol'a döndürdüm olayı :D)
14 Yorumla- +1 yıl
Stoppp :D
- +1 yıl
Ayni ben ama talip olmadigimi belirtmek isterim
- +1 yıl
he yani topukluyla koşabiliyorsun?
- +1 yıl
bağzi yerler hariç tabiki
genelde çoğu yere yürüyerek giderim pek toplu taşıma aracı kullanmam, kulaklığımı takıp yola çıktığımda kafamda binbir türlü proje tasarlıyorum genellikle bina benzeri şeyler oluyo :D hem öyle böyle proje'de değil en ince ayrıntıısına kadar :D herşey boş bir arsa'nın yanından geçerken oluyor :D hayal gücüm çok kuvvetli :D
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen benimde cok guclu hayal gucum var bes dakikada bir film yazabiliyorum aklmdan
- +1 yıl
Aynenn :D
+1 yılÖnceden biliyorum neyin olacağını. Içime doğuyor. Mesela yolda giderken şu adam düşecek diye doğuyo içime ve adam düşüyor. Yani her türlü şey şimdi telefon çalacak babam arayacak diyorum ve telefon Çalıyor. .
15 Yorumla- +1 yıl
Balık burcumusun onların hislerinin kuvvetli oldugunu. Duydumda
- +1 yıl
Yok başak. Burçla alakasıı var mı bilmiyorum ama böyle. Ama bunu sevmiyorum ben
- +1 yıl
Neden bence cok hos bir ozellik
- +1 yıl
:) bilmem
- +1 yıl
gel seninle süper toto ya da at yarışı oynayalım. Tutturursan sana evlenme teklifi edecem. :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisede 4. katta sınıfın içinde ancak pencereden yansıyan görüntü ile beni gözetleyen birisini farkedebildim bense aşağıda bahçedeydim döndüm ve pencereden yansıyan görüntüsü ile göz göze geldim. .
Daha çok örnek var uyurken bile ani bir şekilde uyanmama sebep olabiliyor, sonuç olarak durumsal farkındalığım had safada ve gözetlendiğimi anlıyorum, kimin gözetlediğini bulmak ise tek bir hareketime bakıyor. .11 Yorumla- +1 yıl
Ajannn jglfjkjjg :)
Aslında öngörüde denebilir benimkine ozaman normal bir yetenek sayılıyor ama biraz daha fazlası olunca garip ve korkutucu gelebiliyor insanlara ve o yüzden söylemiyorum artık insanlara olabilecekleri ( not: kahin değilim öngörüm kuvvetli )
04 Yorumla- +1 yıl
Buda guzelde fakat dogru cikiyomu ongorulerin
- +1 yıl
Genelde evet o yüzden yetenek olarak söyledim zaten, ama ben bunu olaylara çok fazla olasılıklar içinde akılcı ve çok yönlü bakıp insanlarında karakter ve piskolojisini hesaba katıp olayların nasıl gelişebileceğine objektif bakarak bir analiz olarak yapıyorum ve diğer insanların bunu nasıl böyle değilde ya işlerine geldiği gibi ya da olması gerektiği gibi düşünerek analiz edememelerine şaşarak yapıyorum ama genelde nasıl ya sen nasıl bilebildin böyle olacağını gibi tepkilerle sanki kehanet yapmışım gibi düşünmelerine sebep olduğundan çokta hoşuma gitmiyor bu
- +1 yıl
Bence iyi bir ozellik :)
Not: usenmedim okudum kıymetimi bill :)
lisedeyken hocam bana sen gerizekalısın senden bir b*k olmaz diyip duruyordu ama ben naptim hocamı utandırmadım gerçekten bir b*k olamadım. şimdi buradaki yetenek ne diye sorarsanız gerizekalı olmam. diceksiniz etrafta gerizekalı çok senin farkın ne. benim farkım saçmalamamdır. hayal gücüm çok geniş. her türlü fanteziye açığımdır.
10 YorumlaBazı şeyleri sanki önceden yine yaşamışım gibi bazen hissediyorum. Mesela karşıdan bir kadın geliyor elinde poşet var bende onu izliyorum karşıda gelirken elindeki poşeti düşerecek biliyorum bu olayı sanki yine yaşamışım ve kadın geliyor poşet elinden düşüyor :)
00 YorumlaHıçkırık tuttugunda ılk hıckırdıgım gibi hemen hıckırıgımı geri döndürüyorum. Kurtuluyorum hıckırmaktan.. En nefret ettgm şeydır Hıçkırık tutması :D hıckırıgım tutugu gibı ılk anda bitirme yetenegım var bence :D
00 Yorumlahislerim çok kuvvetli, aklımdan geçen en alakasız şeyler çok zaman oluyo , bazen korkutucu derecede :/
bir de kulaklarımı çok acayip şekillere sokabiliyorum :D
he bir de öyle güzel ses değiştirebiliyroum ki, kimse anlamıyo :D06 Yorumla- +1 yıl
Dili degisik sekillere sokmayi anlarimda kulak nasil oluyo ya
- +1 yıl
Hayal ettimde cok garip kalp yapiyonmu bari jgknhgkjgk :D
- +1 yıl
Beyinmi ahaha hic gulecegim yoktu ya cok garip birisinnn hjkchkhh :)
Fazla konuşmayı sevmem ama bir şey dedikten sonra tüm dikkatler bana çevriliyor istemesem de oluyor ortaya bir laf atıyorum hemen dönüyorlar her gün yeni yeni tanıdığım insanlar oluyor sırf bu artık özellik mi dersin başka bir şey mi bilemiyorum ama oluyor ya ilginç bir şey ara sıra yan masada oturan grup söylediklerim üzerine ya gülüp 'helal bee' derler ya da aralarında ''adam haklı beyler/kızlar'' tarzında söylemler daha sonra orayı terk etmek için fırsat arıyorum :)
00 Yorumlavar tabi 2.023 kişi izledi sende izle de gör
https://www.youtube.com/watch?v=-Bd4m5Mw4zU12 Yorumla- +1 yıl
Bu mal kim...
Tiyatroyla ilgileniyorum sahneye çıkınca kendimden geçerim senaryoyu ezberler sonrada doğaçlama yaparım ama bugüne kadar herkes bu konu da beni pohpohluyor annem hariç :Dxshgxs
01 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha tiyatroyu bende severim fakat performansimi bir kac kisi onunde sergilesem bile hemen heyecan sariyor sahne korkusu var anlican :)
+1 yıl1 82 boy 90 kilo bacaklarimi acabiliyorum
Dilimi dirsegime degdirebiliyorum
Tukurugumu 72 cm sarkitip cekebiliyorum
Iki bacagimida kafamin arkasina atabiliyorum
Ve iliski bazinda cok yetenekliyim aldatiliyorum02 Yorumla- +1 yıl
Tobest...
- +1 yıl
Sordun soyledim :D
+1 yılÇalışırken ya da kitap okurken dünya ile bağlarım kopuyor. Duyup da tepki göstermemek değil gerçekten hiçbir şey duymuyorum, sanki o an herkes çekip gidiyor ben tek başıma kalıyorum. Gürültünün içinde dahi böyle bir sessizlik yaşayabilirim.
01 Yorumla- +1 yıl
Garippp ama hoss asfsasda :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok hızlı ve çok boş konuşurum at yarışı spikerliği için teklifler yağıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Hjxgxjfjckfkx :D
- +1 yıl
aynen yazdığın gibi konuşuyorum şaksjhgivıjgieşlgjteişlgjteşllflpdd böyle :D
Sesim 9 oktava kadar çıkabiliyor , sesimi doz doz artırarak çok ince seramikleri , çay bardaklarını çatlatabiliyor eğer günümdeysem zindeysem kırabiliyorum bile..
00 Yorumla
+1 yılYetenek değil de ilginç bir şekilde stresli olduğum zaman elime bir şey aldığımda sadece tutsam bile, bir şey yapmasam bile parçalanıyor. Normalde su şisesini bile açamam:)
-Gecen bol olsun.-00 Yorumlabaş parmaklarımı 45 derece geriye kıvırabiliyorum ve üst dudağımın sağ ve sol üst koşelerini ayrı ayrı yukarı kaldırabiliyorum cidden saçma yetenekler :D
04 Yorumla- +1 yıl
Sen insanmisin ya
- +1 yıl
Yeteneklerin cok garip bir insanin yapacagi derecede degil gibi :D
+1 yılçok zekiyim çok iyi yalan söylerim kendimi bile inandırıyorum bazen ve söylediğim yalanlar hiç anlaşılmadı bu arada şizofren olabilirim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Cok zekiyim derken... ahaha cok mutavazisin
- +1 yıl
Cok zekiyim diyenlerin çoğu aptal olurlarmis
- Kişilik & Karakter konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılTum sorunlu tipleri kendime cekebilmek gibi bir yetenegim var..
12 Yorumla- +1 yıl
Asjjgkhgjjjk :)
- +1 yıl
Senin sorunun ne peki?
- https://www.youtube.com/watch?v=GNqYWkiBHHw
Şu kızlar gibi yapabiliyom, bence garip.
11 Yorumla Rüyamda uyanma yeteneğin var rüya gördüğümü anlayip istediğim gibi yönlendirme biliyorum ama her zaman olmuyor orayi daha cozemedim :)
14 Yorumla- +1 yıl
Lucid dream bir bak istersen
- +1 yıl
Onemli değil yeteneğini sev bence olan var olmayan var :((
+1 yılaşırı derecede duygusal olmak.. Rüyamda gördüklerim hep çıkar ya da bir anda içime bir his doğar ve gerçekleşir
10 YorumlaSanki bazen bir sey yapsam veya bir yerde bulunsam vs. Sanki orada daha once den bulunmusum o ani tekrar yasamisim gibi bir izlenim olusuyor bende heleki su arlar bu daha da agir basmaya basladi.
16 Yorumla- +1 yıl
Sanırım buna dejavu deniyordu
- +1 yıl
Ben bunu millete diyince benle alay ediyorlar
- +1 yıl
Yok ya garip degil dejavu gibi bisey istede bunun adini bulamiyoruz :)
Hayatimda olacak kötü şeyleri tahmin edebiliyorum birkaç saat öncesinden. Bazen de o an ne olacagini kimin ne soyleyecegini ne yapacağını 4-5 sn oncesinden tahmin edip olaylara hukmedebiliyorum zihnimle. Tuhaf, karmaşık
00 Yorumla
+1 yılgüzel kedi sesi çıkarırım :d
https://vocaroo.com/i/s0O6oNHNVDYX05 Yorumla- +1 yıl
Ahahha fjkcjxjdjzjzjjz :D
- +1 yıl
Senin var mı yeteneğin :)
- +1 yıl
Genelde spor uzerinde ama bu garip sayilmaz heralde
- +1 yıl
Hahahaha kedime dinlettim kaldırdı kafasını bakındı etrafa helal olsun gerçekten yeteneklisin bu konuda :d
- +1 yıl
Ahahha ciddi misin :D teşekkür ederim yeğenime hayvanları öğretirken farkettim :D
bir insanın bana baktığını anlamak için esniyorum bakan kişide esniyorsa bakmış kabul ediyorum 8. sınıfta keşfettim :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkeğin kıvrım kıvrım kıvranıp ağladığı ve en hassas noktası denen hayalarımda acıyı hissetmiyorum. hissetsem de kıvranmıyorum, 1-2 saniyede acıyı yutuyorum. bence son derece garip bir yetenek, bunun üzerinden iddialar bile kazanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılVar, ikna edemiyecegim bir insanin olmadigina inanirim.
Kimin gozlerinin icine bakarak konussam nutku tutulur susar evet evet tabi der :)
ciddiyim03 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2055331-hurrem-hamam-otu-yagini-kullananlar
adresindeki yorumuma bakiniz kisi ile olan dialogu okuyun :)
- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz pisleselim :)))
https://rs1ci.memecdn.com/582/5392582.gif11 Yorumla- +1 yıl
Kıskanan kiskanana verin l*n eskiyi sizde yok ya :)))
+1 yılYalan söylendiğini anlıyorum. İyi gibi mi görünüyor? Bazı yalanlara inanmak daha mutlu ediyor insanı emin olun.
02 Yorumla- +1 yıl
Vayyy filozoff :)
- +1 yıl
Özelliğin yararını da gödük filızof yaptı bizi :)
hislerim çok kuvvetlidir.. yalan söyleyen insanın abartısız yalan söylediğini anlarım ve istersem güzel rol yaparım karşımdakini kolay kandırabiliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin DNA nızın türünüzün bir gercegi zaten bu özellik deilki
+1 yılBazen, karşımdaki insanın kullandığı bir kelimenin ardından gelecek paragrafı saniyeler içerisinde tahmin edebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsanların zaaflarını 5 dk içersinde cozebiliyorum. En çok kirilacaklari noktalari en önem verdiği şeyleri...
01 Yorumla- +1 yıl
ilginç...
Kendi kendime saç traşı yapabiliyorum. Berbere kuruş koklatmıyorum asdfghhjkk :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sonrada aynaya gecip agliyosundur :) asdsadda
Teknik konularda çok iyiyim, bir aleti kullanırken önce inceleyip sonra birebir söküp takabiliyorum. Küçüklükten beri böyle.
Başka hmm, genelde insanların yalan söylediklerini anlayabiliyorum.00 Yorumla
+1 yılkafamı sağ kolumun altından geçirebiliyorum asdfggfdsasdfgh
01 Yorumla- +1 yıl
:D :ddddd
uyuz bir insanım ve ınsanları çabuk sinir edebilirim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Uyuzzzzzz :D :D
+1 yılDünyada eşi olmayan bir proje sahibiyim. Ve Asal sayıları rahatlıkla okuyabiliyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Zekisin galiba
- +1 yıl
Kendi çapımda evet. ve tescilli markalar sahibiyim. E-gazete ve e-textil sitelerim allahın izniyle en geç 2 ay içinde faaliyete geçecek. Ve sonradan bunlara e-oto alım satım ilan sitesi ve e-bilet siteleride ekleyeceğim. Zaten e-gazeteyi kurmadaki asıl amacım e-gazeteye entegre edeceğim sitelerden para kazanmak. Tıpkı doğan gurubu gibi. Gazetesi var ve et-caret sitelerinin reklamını kendi gazetesinde yapıyor. Bende öyle bir adım attım. Yakında ya bismillah diyeceğim inşallah. Dünyada eşi görülmemiş projeye gelince hiç bir devlette yok. O projenin yukarıda yazdıklarımla yakından uzaktan alakası yok.
- +1 yıl
Vayy hadi bakalm arkandayimm
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :-))
Karşı tarafla genelde aynı şeyleri düşünürüm, sonra ağzımızdan onunla aynı anda aynı şey çıkar... neden nasıl oluyor bu bilmiyorum ama çoğu kez yaşadım.
00 Yorumla
+1 yılAyın hergünü boşalmadan uzunca cinsel ilşkiye girebilme yeteneğim var.. Tamamen gerçek ve yalam değil.
00 Yorumla
+1 yılrüyamda gördüğüm şeylerin çoğunu 3-5 ayın içinde yaşıyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
Vayy guzelmis bende goruyorum ama ne duzu nede tersi cikiyo ruyanin hic bir anlamı olmuyo gordugum ruyanin
garip veya tuhafa girermi bilmiyorum ama çok stratejiğimdir. ayrıntılara çok dikkat ederim yalanları çok çabuk yakalarım. yalan söylerken kolay kolay yakalanmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Sahtekarsın sanirim biraz iyi yalan soyleyebildigine gore
farklı bir yetenek değil ama yoldaki insanların mimiklerini izleyip o anki ruh halini çıkartabiliyorum ya da uzun süreli hareketlerini izlemişsem karakter analizi yapabiliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Psikolok olabilirsin o zaman
;-) rüya görmeme yardımcı oluyorum istediğim zaman hem. nasıl mı uyuma anına kadar ama son saniyelerine kadar her hangi bir kişiyi hayal ediyorum iyi veya kötü. ;-) zaten sonrası malum.
02 Yorumla- +1 yıl
Iyiymis ya resmen ben elma dusunuyorum armut goruyorum ruyamda sanslisin
+1 yılİki kasimi ayri ayri oynatabilirim. Dudaklarimi her turlu sekle sokabilirim.
Kulaklarimi oynatabilirim ama ustunde calisiyorum biraz daha. Yazim seklim tamamen farklidir fakat anlatmak cok yzun surucektir o yuzden girmiyorum oraya hic. Vs vs..00 Yorumla
+1 yılSevdigim kisilere vuramamak kıyamamak uzulsuklerini görmek icimi parcalıor
01 Yorumla- +1 yıl
Duygusalız galiba birazz
iki elimlede yazı yazabilmem
bazen karşımdakinin aklından geçenleri tahmin edebilmem:)05 Yorumla- +1 yıl
Medium adssdd
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılherkes gözlerini kapattığında görünmez olabiliyorum :))
01 Yorumla- +1 yıl
Sieeee assdaaaa :)
+1 yılAdamına ve ortamına göre kişiliğim var.
Kimine göre ağır başlı sakin az konuşan
Kimine göre hareketli çok konuşan
Kimine göre çocuksu ve masum
Kimine göre ukala ve cimri
#HangimizSevmedikツ10 YorumlaSolak olmama rağmen sol elime yazı yazamıyorum :D başka işlerimide sağ elime yapamıyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Senin içinde uygun bir gümde seni kliniğime bekliyorum. Üzerimde yapılacak testler insanlık için çığır açacak yeni buluşlara gebe olabilir.
+1 yılHislerim çok kuvvetlidir, tahminlerimde de yanılmam.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Gördüğüm rüyaların bir süre sonra gerçek olması.
*iç ses* İçime bişey kaçmış.00 Yorumlahayvanlarla çok iyi anlasabiliorum sankigözlerinden ne demek işstediğini anlıorum. en saldırgan köpeği bile sevebiliorum birşey demior...
00 Yorumlainsanlara baktığımda resmen psikolojilerini anlıyorum, hislerini duygularını hissedebiliyorum wuhu
00 YorumlaDisimi fırçalamadan uyuyamam.
Ellerim biraz kız elleri gibi.00 Yorumla- Devamını Gör (226)
Devamını Gör(271)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası