AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
bacaklarımı tamamen ayırabiiliyorum yetenek mi bilmiyorumm :))
çok fazla farkındalık duygum var bazen aptal rolü bile yapmışlığım var farkındalık insanı deli eder bende buna bir örneğim
var bir sürü özelliğim var genelde toplumda garipsenirim
Toplumda garipsenirim derken neden peki
sürü psikolojısı işte değişik geleni kabullenmeleri zaman alır
Birinin gözlerine baktığımda yapmasını sitediğim şeye onu ikna edebilriim
Hipnoz gibi bisey sanırım
Daha ziyade rin'negan
Olmazmi beni yilan ve akrep sokmazz, hacı taci mecit tarafından efsunlandim, inanmiyorsan Youtube'a hacı taci mecit yaz link veremiyorum Ateyizz'ler derhal bunuda açıklasin diyorum))))
Koltuk altımdan ossuruk sesi cıkartıyorum :D Bide olacakları sezebiliyorum ama olana dek takmıyorum olduktan sonrada sasırmıyorum.
1. yi soylemiyeydin iyiydi adsssdjf :)
Kücükken yapardım simdi hiç aklımabile gelmiyor öyle bisey yapabildigim.
çok iyi duyarım yani eğer odaklanırsam bardak falan dayamadan yan odada konuşulanları rahatça duyabilirim
Aynenn
24 saat boyunca uyuyabiliyorum. Ve hiç durmadan konusabiliyorum :D
Sağ ve sol elimle kolaylıkla yazı yazabiliyorum
konusurken yazı yazabiliyorum
Helal +1 benden :D
Konusurken yazi yazabiliyormusun ohaaa
Evet :D nolduki
Zekisin demek
Gunun çoğu spor yaptığım icin artik yorulmuyorum yorgunluk hissini unuttum her anlamda yorulmuyorum arkadaslarim partnerlerim bu konuda sikayetciler :)
Doğuştan ressam gibiyimdir 4 yaşında annemi çizmişim bir de poz vermiş sen düşün yani ;)
sinirlenince olağan üstü bir güç geliyor ve yaptıklarımı hatırlamıyorum bir keresinde masa kırmışım kendime gelince masayı kaldırmışlardı hatırlamıyorum bu özellik ya da yetenek sayılır mı? :)
Bazen bende cok sinirleniyorum valla :)
birde kick box 'la ilgilenince kontrolsüz güç oluyor :)
arkamdan konuşulduğunu nedense hissediyorum sonra bir şekilde çıkıyo ve anlıyorum hislerim doğru
Bazı şeyleri önceden hissedebiliyorum. Bazende hissettiğim, olmasını dilediğim şeyler oluyor.
Bir an düşündüm de yeteneksiz olduğum kanaatine vardım :)
Geceleri içmeyeceğim halde baş ucuma su koymak , herkesin garibine gidiyor :d
Var var... soaglak im ben (hem solak hem sağlak) bbirşey sor hangi el ayaklarım ile yaptigimi söyleyeyim :)
Biri gözüme bkarak bisy söylesin nasl biri oldgunu karaktetini kisiligini herseyini anlarm. Arkadaşlarmda bu özellgmi bilirler ve kullanrlar :)
bu da ilginç...
Ruyamda grdugumu ertesi gun aynisini yasarim :( cok skci oluyo heycan olmuyo :(
ürkütücü bence..
Sinav sonuclarinida gorursu. O zaman
Ya ole degil ne yapcagimi gruyrum bzen korkyrum
Panpa bir ara lotoya da odaklan piliss :D
Tm kanka :) ama lotoya ihtyacim yk para bol snn icin grmye calisrim
Adamlıgım var ama bu devirde para etmiyor başka özelligim yok
Parayi bosver adam ol yeter :)
para dedigim adamlıgım olsada bu zamanda işe yaramıyor herşey tip ve zenginlik olmuş insanların gözünde
Aynenn para icin birbirini oldurenler var
Sadece öldürenler mi her türlü rezilligi yapan da var valla kardeşim bir hocanın bir sözü vardı ''Zinanın yagmur gibi yagdıgı yerde kuru kalabilmenin adıdır iffet''Ben onu bilir onu söylerim Eger adamsan ALLAH ta yanındadır adam değilsen dünyalık yaşarsın ahirettede p!. gibi kalırsın selametle...
Aynen sen adamligini hic bosverme anlinin teriyle parani kazanmaya devam et :)
çok şükür öyle yapıyorum :)
Bagciklarimi baglayamiyorum :( Düğüm atamiyorum nedense birde cantamin boyunu ayarlayamiyorum iplerle aram hic iyi degil ya :))
Kulaklarimi oynatabilirim dilimi burnumun ucuna getirebiliyorum.
Hayatinda hcbir ise yaramiyacak
Aa is gorusmesinde bunlari yaptim aldilar ama
Nasıl bir is cok merak ettim assadddas :)
Ofiste cizimci eleman begendin mi?
Kulak oynatmakla nasil oldu peki etkilendi heralde adam
Ciddi mi soruyon bunu ya :)
bir isine yaramaz dedin o yuzden dedim bende is gorusmesinde yaptim ise aldilar diye.
Oyle birsey yok yani
dilini burnunun ucuna getirebilmesi işine yarayacak kullanmasını bilirse :-)
Çok iyiyimdir, insanların nasıl olduğunu bilirim. Çoğunun yapacağı kahpelikleri önceden görürüm ama her zaman iyi niyetle yaklaşıp kazığı yerim. Bu gerçekten çok ilginç geliyor ve gelmiştir bana.
Bende aynı çok safımdır biraz ileriyi görürüm önceden tahmin edebiliyorum neler olabileceğini ve söylediklerim doğru çıkar genelde hatta bu konuda bana fikir danışmaya gelenler bile oldu sanırım karakterleri bilmekle ilgili birşey bu.
Aynen bro, tecrübe. :)
Gerçekçi olmak ve gerçekleri dobra dobra karşımdaki kırılacakda olsa söylemek
Ayni anda iki kisiyi dinleyip iki kisiyle konusabiliyorm :))))
Ben iptal nasil oluyo ya
Sotle oluyo iki kisi var misal karsimda ikisini de ayni anda dinleyebiiyor ve ikisine de cevap verebikiyorm cunku ikisinide ayni anda anlayabiliyorm. bu benm hiperaktifligimden kaynqkli bir durum.:))
İyi bir ikna kabiliyetine sahibim diye düşünüyorum :)
Vat o kadar garip ki bende bilmiyorum.
Değişik bir şey.
Çok ilginç.
Haskız mıyım?
3 ve 4 tane top çevirebiliyorum :D acayip yetenekliyim :P gereksiz bisey :D
nerde manyak var paratoner gibi kendime çekiyorum..
:) akdddjgjkkjhj
Amuda kalkıp çt çt çt pühh diye çekirdek çitleyebiliyorum.
Ahhahha ne garip insanlar var :D
Hayat cok garip be, vapurlar filan..
enteresan zamanlarda enteresan işleri başarabilme gibi bir yeteneğim var. acayip zamanlarda çıkıyor bende anlamıyorum.
Burnumdan ip sokup azından cikartabilitim veya tam tersi :D
Igrençsinnn :D
resim yaparım. fazla dikkatliyim. gözümden bir şey kaçmaz:D
Vayyyy :)
var mesala insanların gecmişlerinde yaşadıklarını bilmek ve ilerisini gelen bir hisle görmek inanmıcaksın ama brda cok fazla şahitltlerim var:)
Birisiyle konuştuğumda ikimizinde söylediklerini kelimesi kelimesine aklımda tutuyorum.
Sinirlenincek elimdekileri düşürürüm ya da sakarlaşırım :)(: yeteneklerim var ama ilginç değil :))
Bende problemi çabuk çözme çabuk bitirme ve sonuç hastalığı var çok hızlıyım atom karınca gibi
Sevdiğimi çok mutlu edebiliyorum bence buda bir özellik öyle değil mi...
Hislerim çok güçlüdür insanları cabuk çözebiliyorum
Ellerimi kullanmadan kucağımda duran laptopu kaldırıp indirebiliyorum.
Başıma gelecek kötü şeyleri önceden bilmem ve buna karşı hiç bir şey yapamamam. çok saçma ama oluyor işte
Üflemeli enstrümanlar hariç diğerlerini çalabiliyorum prof olduğum enstrümanlar ise gitar bağlama piyano
dostum öyle garip ki sabah kalkıp 1 su bardağı süt içip 4 gün yemek yemeyebiliyorum
Survivor? Düsünuyormusunn :) khhjcjkgkjhjk
yok reis vallaha
Ruyalarim tuhaf.. Arada bir gelecekten kesit görüyorum bir kaç sn ama belki salise.. ciktigi oldu
Owww degisik
Mesela iki kere hafiza kaybi yasadigima dair rüya gördüm bakalim ne zaman basima gelecek :D
Ahhhahaa ciddimisinn
Evet ya cidden :) basima gelince paylasirim :D
Yanimda araba gecerken havada ucusan tozlari yiyesim geliyo hele o egzoz kokusu
? Adsdsasda
Garip dedin soyledik :D
kalp gözüm biraz açık ama çok geliştirmem gerekiyor. sonuçlarına katlanabileceğimden emin olsam yapacağım
eğer açık olsaydı burada olmazdın burada olsaydın açık olmazdı
bu konuda hiçbirşey bilmiyorsun
Kulak var bende sarkilari duymak yetiyor hemen calarim
Muzik yetenegin iyi o zaman
Evet denilebilir
Gelistir o zaman
Dusunmuyorum can sıkıntısında calıyorum o kadar.
Spordan sonra oluşan kas ağrıları çok hoşuma gidiyo
Agrilarimi? Garip ben hic hoslanmam kas agrisindan
Ama garip bir özelliğiniz var mı diye sormuştun:(? Benim çok hoşuma gidiyo özellikle bacak baldırındaki ağrılardan dolayı bazen zor yürüyorumya işte o en sevdiğim
Garip bir insansinn :D
Böyle iyiyim ben mutluyum :)
Ayvayı elmayı elle ikiye ayırmak klavyeye bakmadan yazmak görmeden yürümek nasıl bir fantezi * :D
Elmayimi ayvayımı nasil oluyo ya o
içimden geldiği gibi konusurum etrafımda kız var büyük insan var çok umrumda değil neysem o
benim hiç bir özelligim yok şimdi salakmı oldum? :/
her türlü müzik aletini bir kaç denemede çalabiliyorum... ( sırf isminden dolayı saksafon hariç:) )
Dilimi burnuma değdirmeyi çok isterdim.
Ben Üzgün. Uzgun surat uhuhu
bazen keske olsa dediğim şey bir kac saniye içinde oluyor ya da bir şeyi hissedince de oluyor içime doğuyor bazı şeyler yani :D
Bazen aklımdan geçen insanlar beni telefonla arıyolar veya aklıma geldiklerinde ben arıyorum bizde seni konuşuyoduk diyolar
Ciddiyim
yalan söylerken oluşan şeyler bende olmuyor. hani kalp atışın hızlanır, göz bebeklerin büyür ve terlersin ya onların hiçbiri olmuyor
medyumum goz goze gelerek karşımdakını etkiler istedigimi yaptırrım. Burnundan kan bile getirdigim oldu. Denemesi bedava
Insanlarin hareketlerinden amaclarini anlayabiliyorum.
Çok pis kiviririm dansöz gibi değil tabi konusurken
Var kendi yatağımı kendim açıyorum garip geliyor bana :))
Ağzımdan baloncuk cıkarıyorum, kullaklarımı oynatıyorum