Kendinizde psikolojik olduğunu düşündüğünüz neler var? hissettiklerinizde psikolojik sebepler arar mısınız? Baş ağrısı üşüme terleme yorgunluk üzüntü fazla enerji vb gibi durumlarda psikolojik nedenler arar mısınız?

Kendinizde psikolojik olduğunu düşündüğünüz neler var? hissettiklerinizde psikolojik sebepler arar mısınız? Baş ağrısı üşüme terleme yorgunluk üzüntü fazla enerji vb gibi durumlarda psikolojik nedenler arar mısınız?
Soru çalışmadığım yerden geldi. Telefonda konuşurken ya araba kullanıyor olmam lazım ya da yürüyor olmam lazım. Sabit dururken telefonda konuşamıyorum. Bu psikolojik galiba.
Eksikliklerin, kırgınlıkların ve sebepsiz mutsuzlukların adamıyım.
Kendimi mutsuz etmek için gayret göstermemi sağlayan psikolojik rahatsızlıklarım var menşei tarafıma ait.
Psikolojik olarak çok gerildiysem bacaklarım sallanıyor falan. Onun dışında kontrollü her duygum. Kolay kolay paniklemem.
Migren ataklarım genelde psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Rica ederim
Cevap
12Cevap
korkularim psikolojik, mide bulantım psikolojik
Öyle bir etkim yok kendi halimde bir insanım
Başlı başına her türlü rahatsızlığımin piskolojik olduğunu düşünmüyorum. Kas ağrılarım ve dış eti çekilmesi var. Başım şükür ağrımaz ama kendimu hep yorgun hissediyorum yarı depresif
Biraz overthink, biraz gerginlik ve agresiflik.
Sedyede sırt üstü yatamıyorum yer altımdan gidiyor
birine cok çabuk bağlanıp kolayca vazgecebilmek 🥲
Şu an öyle bir takıntım olduğunu düşünmüyorum.
Yok öyle takıntılı bir durumum
Hiç kendimle uğraşamam zamanım yok 🤣
Bildiğim bı sıkıntım yok çok sukur
Birçok şey var gibi adlandıramadığım
Okb hastalığı var bende ya
Melankolik bir ruh halim var
Allah'a şükür normalim
Yorgunluk
Obsession bence herkeste var
Stres
Çok şey var
Yorgunluk.