Turkiyede cok olan bir durum bu sanirim 🤦🏻♀️
Kimi zaman özenti, kimi zaman da kafayi kullanmaya üşenmekten kaynakli bence, o yaptiysa ben de yapiim durumu 🤣🤣

Turkiyede cok olan bir durum bu sanirim 🤦🏻♀️
Kimi zaman özenti, kimi zaman da kafayi kullanmaya üşenmekten kaynakli bence, o yaptiysa ben de yapiim durumu 🤣🤣
Toplumsal normların dışına itilmeyen ya da sıyrılmayı başaramayan bireyler sürü psikolojisinde olmanın esiridir. Dışa itilmek fedakarlık gerektirir.
Ne yapmak lazim mesela, surunun disinda kalabilmek icin? Herseye isyan mi etmeli 😁
Hayır, yaptıkları yanlışları açıkça söylerseniz kendileri uzaklaşacaktır zaten. Doğruları kimse kabullenmez.
25 yildir acik acik soyluyorum, soyluyoruz, dürtuyoruz. Ama nedense toplumumuz güdülmektem hoslaniyor
Çünkü yalanlar tatlıdır. Yalanın olmadığı bir evrende hiç bir şey yolunda olmaz.
O zmn evren mi degistirmek lazim bu suruden kurtulmak ixin
Hayır. Ben mağaramda mutluyum.
Ehehee😊😇
Türkiye' de çok olmasa ülkede bugün farklı bir hükümet ve farklı bir iktidar olurdu. 20 yıldır aynı devam ediyor. Birisi nereye çoğunluğu oraya. Tam bu resim şu an ki duruma güzel bir örnek. Bizler gitmeyen azınlıklardanız.
Tebrikler 🤝🤝
Resmin ardindaki asil tabloyu cozmusun.
Ahh.. ahh.
Soylenecek o kadae cok sey var kii..
Ama ise yaramiyor iste...
Bizim millet gudulmekten hoslaniyor 😡
Aynen öyle 🤷♂️
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Günaydın baby
Ohaaa yaaa daha elimi butondan yeni cektim.😳
Benden hızlısı mezarda 🤣
Hepsini gömdüm
Sürü psikolojisi ülkelerle alakadan çok eğitim seviyesinin düşüklüğüyle alakalı bir durum. Evet Türkiye'de de eğitim seviyesi düşük ama bizdeki sürüden çok yönetimden dolayı koyun psikolojisi
👏👏👏
Aci gercek
Gerçekler acıdır madam😔😬
Tüekiye de sürü çok zaten , meeeee meeeee diyen
Hehh, asil kastettigim buydu. Koyun surusu 😡🤦🏻♀️
Bitte 😊😆
Cevap
10Cevap
Yok ya 🤣 kafama buyruk bir insanımdır ben yol güzelse giderim değilse kafa nereye ben oraya misali 😂 kimseye aldırış etmem
Cok da tın dimi 😝
Alirim kokoş cantami takarim gozlugumu bakarim havama ayol 😎😎
Aynen öyle 👍😂.
sürü psikolojim yok benim.
Ben de tam aksi bir durum var abla, kim bir şeye fazla rağbet ediyorsa ondan ışık hızı ile soğurum 😂
Hahaha ayni ben🤓
Cinsim ben de boyle 🥳
Aynen canım 🥰🥰
Küçükken vardı sanırım ama şimdi yok.45 yaşında olmak nasıl bir duygu kertenkele abla 🙃
Saglikli mutlu huzurlu ve sevdiklerinle 🥰 oldugun surece her yas guzeldir bebeeem.😇😎
😇🥰😘😘
Bende eller gider Mersin'e ben giderim tersine psikolojisi var 🤣🤣🤣
Ay cok tanidik ayol 🤪
Sen tersine git ben de Parise gidim o zmn 😎😎
O zmn ben de eve donim bari.. cok gezdim, evden merak ederler 😇😇
Nayiirrr, nolamasss
Yolumdan donduremessin beni
Birak. beni gidicem.🙃
Iki inarci keci koprude rastlasmis durumu oldu bziimkisi 😬😬
Wuhuu, centilmen cikti bu teke 😉😇🥰
Bakma sen, mutluluk gozyasi bunlar 🥲😬
Boswer dr'u falan. Gel surda bjsiler icelim gecer 🙃😄🍻
Bazen git terzini yap düsüncesi var bende 🙃🤣😅
ben suruden ayrılan kurtların kapmak ıstedıgı sert kayayım cunku herkes mersıne gıderken ben tersıne gıderım
Merhaba,
Hayır yok, canları cehenneme! 😅
Ben yalnızca kendi yolumdan giderim
Evet var
Ahaaha itiraflar 😆😅
Var.
Çok şükür yok
Yok.
hiçbir zaman olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?