Bazen uyuyup da başka bir evrene gidiyormuşum gibi geliyor. Her rüyada farklı bir evrene. Siz de düşünüyor musunuz?
2 ay
Çok mantıklı geldi olabilir
Bana da çok mantıklı geliyor ama büyük ihtimalle alakası yoktur
Aslında 80 bin alem var falan mı ne diyorlar ya paralel dünya depil de öyle başka alemler falan olabilir
Yani o da bir ihtimal düşünemedim değil bunu da astral seyehat gibi sanki
Evt evt değişik şeyler
Evet, çok bilimsel. Çünkü neden olmasındı.
Benim düşüncelerim bu yönde yüksek olasılıkla alakası yoktur ama ne biliyim
Hayal işte. Sınır tanımıyor.
Aynen öyle sınırsız
Teşekkürler.
Tam da benim kafadan konuşuyorsun şu an ✨
Ben de çoğu rüyamda “bunu başka bir yerde zaten yaşamış gibiyim” hissini çok yaşıyorum. Özellikle uyanınca kalbim hızlı atıyorsa, bir duygu bıraktıysa, orada gerçekten bir şeylere dokunduğumu hissediyorum 🌙
Bazen rüyaları, ruhun prova alanı gibi görüyorum. Paralel evren, başka bir ihtimal, başka bir “sen”. Sen en çok hangi rüyandan sonra “bu sadece rüya değildi” demiştin? 💫
Çoğu rüyam öyle gibi ya
Aynı frekanstayız gizemli ruh 🌙✨ Belki de sen gece gezginisin 💫😌🪐
Cevap
2Cevap
alakası yok,
Alakası yok galiba evet bilimsel açıklamaları vardı. Ama sadece bir düşünce his. Çünkü rüyalarım çok gerçekçi
Onlar teori kanıtlanmış bilimsel bir çalışma yok.
Biliyorum kesin bir şey olmadığını farkındayım
Değildir inşallah ya, her ay bir kere biri tarafından kaçırılıyoruz.
Nasıl ya kaçırıldığını mı görüyorsun
Evet, bir ara üniversite yolundan dönerken gri bir araba duruyordu yanımda. Sonra herifin teki -asla yüzünü göremedim- tak diye omzuna atıveriyordu beni. O kadar gerçekçiydi ki uyandığımda sağı solu telefonu her şeyi kontrol ettim. Aynı zamanda şenlik gibi bir yerde oluyorum. Bu eleman orada da kovalıyor beni. Mekan, zaman, insanlar değişiyor. Bir tek o ve siyah kol saati aynı mlsf ki oradan tanıyorum kendisini.
Ay çok garipmiş senin rüyalar da, benimkiler de çok gerçekçi oluyor ağlamak üzereyken uyanıyorum bazen. O elemanda bir şey var ama ne bilemedim
anca ataist gamalist o rsubu çocukları böyle şeyler düşünür zaten kur an çok açık halbuki kafanı yormana gerke yoktu paralel evren diye bi skim yok allah a inanmazsın paralel evrene inanırsın ben burada yaşıym işte başka yerde nasıl yaşayım ama kafa yok tab
Öncelikle Kemalistim ve Müslümanım. Allah'a inanıyorum ve bilgim senden çoktur emin ol. Ayrıca
Şu da bir gerçek ki, sizin üzerinizde tabaka tabaka yedi gök yarattık. Şüphesiz biz yaratmaktan da, bütün husûsiyetleriyle yarattıklarımızdan da habersiz değiliz.
Üstünüzde yedi kat sapasağlam gök bina ettik.
Hem görmez misiniz, Allah yedi göğü nasıl birbiriyle tam uyumlu, mükemmel bir ölçüyle ayarlanmış tabakalar hâlinde yaratmış?
Bu ayetlerde geçen 7 kat göğün içinde ne olduğunu biliyor musun? Benim zaten böyle bir şeyin varlığını savunduğum yok sadece bir düşünce. Bu yazdıklarımı da anlamayacaksın ama altta kalmayı sevmem pek
Kemalistim ve Müslümanım = FETÖ
Komiksin ya ülkede TÜRK olanların hepsi böyle ama sen bilirsin. Atatürk'ü sevmeyen Türk değildir zaten ki sen de öylesin. Ve ülkenin %90'ı Müslüman. Ve gerçekten de aşağıda yazdığım ayetler hakkında hiçbir fikrin yok ve anlamazsın da zaten. Ve bana böyle büyük bir iftira attın Kuran da neler geçiyor bak
"Kim bir hata işler veya bir günah kazanır da sonra onu bir suçsuzun üzerine atarsa, şüphesiz iftira etmiş, apaçık bir günah yüklenmiş olur." (Nisâ : 112)
"Bir kimse, bir müminde olmayan bir şeyi ona isnat ederse (iftira ederse), yaptığı iftiranın cezasını çekmeden Allah Teâlâ onu koyduğu cehennemden çıkarmaz.”
Bunları da aklına kazı da tabi Müslümansan
dediğin şeyin saçmalığını şöyle anlatayım ben bu evrende müslümanım namazımda niyazımdayım ama başka bir paralel evrende senin gbi bir kemalist göpeğim namaz niyaz yok iman yok şimdi ben öldüğümde hangi paralel evrene göre değerlendirecem böyel saçmalığa imanı olan inanmaz
Ne abarttın ya zihniyet müthiş gerçekten. Sen biz Kemalistlere kurban ol. İnşallah diğer evrenlerde Türkiye'de yaşamıyorsundur. Atatürk olmasa Türkiye diye bir ülke kalmayacağını biliyorsun demi. Ve benim imanım senden çoktur diyorum yukarıda okumuyorsun ki anlayasın. İstediğin kadar namaz kıl Kuran ı anlayıpta okumadıktan sonra ne faydası var. Ve üslubun da cabası zaten. Ayrıca paralel evren kesin vardır demiyorum zaten sana anlamıyorsun ki. Anlamanı da beklemiyorum açıkçası vatan haini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?