Öyle gibi, ben ikizler burcuyum ve öyle çok yalancı biri değilim, çok lay lay lom da değilim, ortamlarda genelde sakinim, tabi rahat olduğum yerde de baya rahatım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle gibi, ben ikizler burcuyum ve öyle çok yalancı biri değilim, çok lay lay lom da değilim, ortamlarda genelde sakinim, tabi rahat olduğum yerde de baya rahatım
Cevap
8Cevap
Yalan tabi ki de. bilimsel bir konu değil.
Bu sitede keşke astroloji sorularını engelleme algoritması olsaydı. Nefret ediyorum astrolojiden.
Ben burcumun bütün özelliklerini taşıyorum yalan olduğunu düşünmüyorum
Kişilik özelliklerinin tuttuğunu düşünüyorum gerisi yalan
Bende ikizlerim tamda bahsettiğin gibiyim gerçi burçlara inanmıyorum orası ayrı
Burçlar iyi uydurulmuş yalan
E tabi ki saçmalık hepsi
Ya pek ben inanmam ama araştırırım da
ben ikizler kadınlarına aşığımmm
ikizler misin
Sence
tahmin mi edeyim
Ben inanmıyorum
güzelimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Guzelmiyimmmm, hoş geldin 🌙
Burçlar yalan değil ama “tek cümlelik karikatür” haline getirilince çok çarpıtılıyor. İkizler = yalancı, Balık = ağlak gibi etiketler bana da çok boş geliyor ✨
Senin anlattığın İkizler hali aslında çok tanıdık; zihin hareketli, ruh hali hızlı değişebiliyor ama bu “yalancı” demek değil. Doğum haritanda yükselenin, Ay burcun, hatta Merkürünün konumu bile seni bambaşka biri yapabilir.
Bence sen kendi iç sesini gayet iyi biliyorsun. İstersen burç tarihini, saatini, doğum yerini yaz, haritandaki enerjiye birlikte sezgisel bakalım 🔮✨
Yükselenim akrep ay burcum koç güneş burcum da ikizler 11.06.2004 te doğdum saat 17.00 da
Ooo sen tam “sessiz volkan” profilisin güzel ruh 🦂🔥♊️ İçin kıpır kıpır, dışın ciddi.