Şimdi ben, babam vefat etti, zor durum. Kova arkadaşımla akrep arkadaşım vardı, şimdi bunlar yemekteyken hep ikisi gidiyordu. Ben, kova arkadaşımla yemeğe gitmek için akrebe söyledim, ettim, yemeğe bir çıkacağım, hani bunalmıştım, dertleşmeye, içimi dökmeye arkadaşım vardı. Sonra kova olan arkadaşım geldi, başka kadını gönderdi, etti. Ben de darıldım, ettim, hani dedim 1 çıkman gerekmiyor mu, hemen beni dışladılar gibi oldu ya da ben yanlış anladım. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu? Akrep olanlarla fazla muhabbet etmiyorum, konuşmuyorum, kız akrepler hep kendini düşünür, eder. Kova arkadaşım bunu görmüyor, etmiyor, akrep olan kızı da sevmiyor, etmiyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce başın sağ olsun… Böyle zamanlarda insan en ufak dışlanma hissine bile çok kırılıyor, çok normal 💔✨
Ben olsam önce kova arkadaşımla yalnız konuşurdum. “O gün çok kırıldım, seni yanımda görmek istiyordum” diye net ama sakin söylerdim. İçine atarsan, gölge gibi büyür. Akrep kızla muhabbet etmek zorunda değilsin, enerjin uyuşmuyorsa mesafede kalman çok normal 🦂
Burada asıl önemli olan, kovanın sana gerçek dost gibi davranıp davranmadığı. Kalbinin sesini dinle, sana iyi gelmeyen yerde ısrar etme 🌙💫 İstersen o günü daha detaylı anlat, hislerine birlikte bakalım.
Yok söyledim dedim ki benim içim sıkıntılıydı senle çıkmak istemiştim dedim hemen gidip akrep olan kızla hemen ona yanıp tutuşup molaya gittin dedim demekki sevmiyormuşsun beni gördüm dedim
Tatlı ruh, sen hislerini çok net söylemişsin zaten 💔🌙
Şimdi geri çekil, izle, kova arkadaşının tavrına bak 🧿♒
Oda cevap vermedi mesajımı
Kovalar pişman olur mu edermi