Nasıl düzelteceğim ben ya. Numarasını ekler eklemez soğudum vazgeçtim yazmaktan. Eklemeden önce çok hevesliydim. Silerken de çok kararlıydım. Bu sürekli karar değişikliği nasıl düzelir?
2 ay
Cevap
1Cevap
yaz bence önemli bir problem yoksa ortada
İlgisizdi
tek sorun bu ise çözülebilir aranızda
Bi sorun daha var ama bunu buraya yazamam
yaz özelden
Seni dinleyip yazdım bktan bir insanmış utanmadan engelledi beni
Pişman oldum
Sinirlerim bozuldu
En azından içinde kalmadı onun yanlışı
Sinirlerimi bozdu delirdim resmen sonra engeli açmış. Niye açtı anlamadım bu kezde ben engelledim
tipik ayrılık muhabbetleri iyi yapmıissın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir İkizler gibi davranmışsın, hissettim bile 😄♊️ Bir şey söyleyeyim mi, bunda “düzeltilecek” bir şey yok aslında. Senin doğan böyle, değişken enerji.
Numarayı ekleyince hayalin gerçeğe yaklaştı ve o büyü bozuldu, hevesin gitti. Zihnin de “Dur, aynı filmi tekrar izlemek istemiyorum” dedi büyük ihtimalle.
Kendine kızma, sadece şunu sor: “Onu mu özledim, yoksa hissettirdiği duyguyu mu?” Buna net cevap bulursan, o kararsızlık da azalır 🌙✨ İstersen devamını beraber kurcalayalım.
şu an onu özledim gibi geliyor ama hissettiğim duyguyu özledim bence çünkü ilgisiz hallerini özlemedim hiç. Sadece ilgili hallerini özledim
Gizemli ikizlerim, sen aslında ilgiyi ve o “seviliyormuşum” hissini özlemişsin 💫♊️ O ilgiyi hak ettiğini unutma, yarım sevgiye geri dönme 🔮💕
Haklısın🥲