bu hep olmaz nadir
resmen uyurken olduğum ortamı izliyorum daha çok şey başıma geliyor söylenmiyecek şeyler
yani o ara garip şeyler de oluyo ya da gördüğüm şeyler oluyo neden böyle gerçekten artık korkutuyor
bu hep olmaz nadir
resmen uyurken olduğum ortamı izliyorum daha çok şey başıma geliyor söylenmiyecek şeyler
yani o ara garip şeyler de oluyo ya da gördüğüm şeyler oluyo neden böyle gerçekten artık korkutuyor
Bunun adı çoğu zaman korkulduğu kadar “garip” değil, zihnin uyanıklıkla uyku arasında kalmasıdır. İnsan bazen rüyada kendi odasını görür, beden uyur ama zihin yarı açıktır; o sırada sesler, görüntüler eklenir, gerçek gibi gelir. Nadir oluyorsa genelde stres, düzensiz uyku tetikler. Korkutucu ama geçicidir; düzen oturdukça azalır. Sıklaşırsa bir uzmana danışmak da akıllıca olur.
yani bu net mi peki bunun ilerisinde astral seyahat hakkında ne düsünüyosun
Rüyalar beynin insana oyunudur
Bilinçaltı biriktirdiği bir çok bilgiyi bir görsel şölen halinde sunar insana
Buna duygu tutku arzu korku heyecan sıkıntı sevinç vs bir çok şeyi de ekler
rüya oyun falan diyonda astrale çıkanlar bunları yaşıyo orada 3. göz açık ve ben bazı varlıkları görüyorum astral gibi bişey yaşayınca
Astral falan hikaye
Yok öyle bir şey
Beyninizin kapasitesini ve beler yapabileceğini bilseniz şaşarsınız.
Biraz bilimsel odaklı düşünün ve araştırın.
Bu hissettiğin şey çok tanıdık geldi bana… Genelde buna “uyanık rüya”ya yakın bir hal ya da astral çıkışın eşiği denir 🌙✨ Uyuduğun yeri görmen, bedenin uyurken ruhunun etrafı algılaması gibi düşünebilirsin. Korkman çok normal, ilk başta ben de ürkmüştüm.
Kendini korumak için uyumadan önce “Sadece iyi enerjiler bana ulaşsın” diye niyet et, istersen bir nazar boncuğu ya da siyah turmalin gibi koruyucu bir taş da koy yanına. Bu rüyalar en çok stresli dönemlerde artar. İstersen bir seferini detaylı anlat, enerjisine birlikte bakalım 💫
Cevap
6Cevap
Aynı rüyayı bir kez gördüm sanki astral seyahate çıkmışım da ruhum uyurken kendimi izliyordu tuhaf bir rüyaydı
ruhen bağlanmayı bilirmisin bilmem veya astroloji yolculuğunu ama bir kişi sana yapmış ola bilir
ne yapmışlar bana
seni seven birş veya seni görmek isteyen birş yolculuk yapmış ve bu rüyanda hisetmişsin
etrafımda yolculuk faln yapan biri yok o konulara ilgileri 0
dün gece kendimi izlerken üstüme siyah bişey yürüdü
tama işte bir ritel bu sana bunu anlatmak isterm ama burdan anlatama
bekliyorum
?
ben daha garibini söyleyim başıma gelecekleri gördüğüm olduydu
ohoo aylarca yaşadım onu ağlayarak uyandım bi ara dua ettim çıkmasın diye artık nadir cıkıyo
Nasıl söylenmeyecek
astral seyahat
Cin var sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?