Mesela rüyamda hayatımın geçtiği bazı yerleri görünce oradaki atmosfer korku filmi gibi geliyor ve sevdiğim bir yer olsa dahi beni oradan soğutuyor.
Sizde de böyle bir durum oluyor mu?

Mesela rüyamda hayatımın geçtiği bazı yerleri görünce oradaki atmosfer korku filmi gibi geliyor ve sevdiğim bir yer olsa dahi beni oradan soğutuyor.
Sizde de böyle bir durum oluyor mu?
Bana garip gelmiyor zaten bu sıralar çok rüya görmüyorum görsem de genellikle izlediğim filmlerden yerler görüyorum ya da geçmişte ki yaşadığım yerlerden. veya bazen de anlamsız rast gele yerler de oluyorum. eğer çok uykum varsa zaten rüya görmem o kadar derin uyurum ki direk sabah uyanmış gibi olurum.
bazen de 1-2 tane görüyorum değişiyor.
Keşke hiç rüya görmesem ben de 😅
Bir keresinde rüyada uçakla bi ada üzerinden geçiyordum. Uyanınca hemen gördüğüm manzarayı çizdim. Birgün böyle bir yere gitmeliyim diyordum.
Aylar sonra çok ilginçtir aynı manzaraya sahip bir ülkeden haberdar oldum. Videolara baktım tıpkı rüyamdaki gibi her şey. Çok garip hissettim kendimi.
Geliyor bazen
Aynen hele korku falan olursa ruyada aynı gün garip rdişeli hisediyon sanki ruyanda gördün gerçek olcak ya da gerçek gibi
Sağol reis
Cevap
1Cevap
Rüyamda normal yerleri abes bir şekilde görüyorum. Mesela okulla cami arasında bir tünel ya da gizli geçit vardı..
O kadar korkutucu değildi hatta balkon gibi ferah bir yerdi bu da ayrı bir olay zaten
Amin, teşekkürler
Ay bana rüya deme 🤦♀️ rüya görmekten sıkıldım yoruldum yaaa. Etkilenmiyorum ama görmek istemiyorum boş boş uyumak istiyorum
He yaaa 😅
Hiç sevemem rüya görmeyı genellikle iyi şeyler görmüyorüm zaten 😅
Ben böyle bir şey yaşamıyorum. Bence psikolojoga git
Rüyamda gördüğüm yerlerin nereler olduğunu bile bilmiyorum genelde. Etkilenmiyorum.
Evet rüyalarm zaten uçuk kaçık
Gelir ama sık görmem
Yok gelmiyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?