Günaydın. Ben daha uyuyamadım:(
Rüyamda rüya gördüğümü fark ediyorum ama fark ettiğim an ya rüyam değişiyor Ya da uyanmaya çalışıyorum uyanamıyorum. Mesela genelde tam ölecekken bir dakika ölemem ben bu gerçek değil diyorum rüyam değişiyor. Yeni rüyada da ölümün kıyısına gelince Ya da aşırı geren bir olay olunca bu gerçek değil diyorum. Ama rüyamı kontrol etmek aklıma hiç gelmiyor. Uyanmak istiyorum diye ağlıyorum uyanamıyorum bir türlü. Sonra nasıl uyandığımı da hatırlamıyorum. Bu aralar sık olmaya başladı. Doktora gitsem uyku ilacı verecek biliyorum. Ne yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok ben uyanabiliyorum. Aksine rüyada kalmak istiyorum kalamıyorum farkedincw ister istemez uyanıyorum
Ben uyanamıyorum işte ve biri vurursa ya da bir şey olursa fiziksel olarak acı hissediyorum ve uyandığımda da o yerlerim ağrıyor hala.
Yok ben şidder göreceğimde uyandırıyorum kendimi
bende de oluyo mesela şey olmuştu bir kere birini öldürdüğünü görmüştüm o an allahım nolur uysnıyım rüyada oluyum şu an falan demistim bi yerden atlıyorum mesela atlamadan rüya zaten diyorum oluyo oyle
Ben başkasına zarar verirken fark etmiyorum da cidden öleceğimi hissedince Allahım ben ölemem daha gencim bu gerçek değil diyorum da öyle oluyor. Çok garip uyku merkezine falan gitmek istiyorum ama sanırım psikiyatriden yönelendirince randevu veriyorlar. Psikiyatri de hep ilaç veriyor zaten istemiyorum onu.
kontrol edilebilir rüyalar eğer rüyanın farkında olduğunu anlardan astral seyahat yapabilirsiniz buna lucid rüya denir
Bilinç altimizla verdiğimiz bir savaş bu besmele çekmeden uyuma gusülsüz gezme
Bilinç altı ile gusül arasındaki ilişkiyi anlayamadım.
Bende anlayamadım ama abdestsiz gezme rahatsız ederler işte
İradenin güçlü olduğuna işaret bu, bende rüyada kamyonu devirirken böyle hissediyorum:)
İrademin güçlü olması ne demek ki
Çok soru soruyosun
Rüyada rüya görmek çoğu insanda oluyor normal bir durum
Rüyada olduğumu anlıyorum ama yapamıyorum bir şey
Müdahale edemiyor insan.