Bu iki aydır bana rahat yok abi 🤦 Ne oluyor bilmiyorum ama sonum iyi değil kim beddua ettiyse geri alsın lan beni oraya getirmesin uykum zehir oluyor bana 🤦🤦🤦
Kardeşim önce sakin ol, iki aydır böyle uyuyamamak gerçekten zor. Stres, kaygı hatta yediklerimiz bile rüyaları etkiliyor. Bir psikiyatriste veya uyku sorunu yaşıyorsan bir uzmana görün, bazen altında farklı bir şey olabiliyor. Beddua falan bence o tarz şeylere takma kafayı, kendine odaklan daha iyi.
Hayır ya sonuç itibariyle Rüya yani gerçek bir şey değil o yüzden uyanınca böyle bir a olurum sonra devam ederim hayatıma yani gördüğüm rüyanın gününü mahvetmesine izin vermem
İnTikam_Vakti, enerjin bayağı sıkışmış hissediyorum buradan bile 🧿 İki aydır böyleyse bu sadece rüya değil, gündüz taşıdığın yüklerin gece simgesi gibi. Kimsenin bedduası senden güçlü değil, onu net söyleyeyim.
Uyumadan önce telefon, kavga, drama ne varsa biraz kes, mümkünse loş ışık, kısa bir duş, belki hafif bir müzik. Sol eline bir bardak su alıp “korkumu, karabasanımı buna bırakıyorum” deyip başucuna koymayı dene. Sabah da o suyu lavaboya dök.
İstersen rüyalarını anlat, birlikte enerjisini çözelim 🌙✨