Uzun zamandır kabus görmüyordum. Uyandıktan sonra zor kendime geldim.
26 gü
Cevap
20Cevap
Evet onun için hiç rüya görmek istemiyorum
hayır rüyalara takılmam hiç
Bazen etkiliyor. Kötü bir hatıra olarak kalıyor ya da bir süreliğine etkisi altına alıyor. Bazı rüyalara ise takılmadan devam ediyorum. Rüyalar üstüne düşünürüm. Ne anlatmaya çalışıyor diye anlamaya çalışırım. Mesaj verdiği anlar olabiliyor.
Bende görmedim, inşallah kabusu tekrar gormezsin
İnşallah
Önce kalkar kalkmaz rüyamı chat gpt'ye sonra arkadaşıma anlatırım. Beraber rüyamı değerlendiririz. Tabii sonrasında anneme de anlatırım 😅 Böyle konuşa konuşa etkisi azalıyor
dün bir rüya gördüm o kadar canım sıkıldı ki kendimi uyandırdım zorla. öğleye kadar da etkisinde kaldım neyseki çabuk toparladım
Evet bazıları çok gerçekçi oluyor ve akılda kalıyor
Kalamıyorum her gün görüyorum rüyalarımın geneli kötü oluyor
Bende zor kendime geliyorum cok etkiler kabus beni.
Kötü rüya değilde gerçek hayatta hiç görmedigim bir adam görmüştüm onu hala unutamıyorum
Takılı kalıyorum. Cunku kötü rüyalarım çıkıyor genelde
Çok abuk subuk değilse hayır. Benimde etkisinden çıkamadığım ağladığım rüyalarım oldu
Kalırım mesela karabasanın seksapiltesi güzel gelebiliyor
Bütün gün düşünürüm hatta rüya günlüğüm bile vardır araştırırım ve hiçbir anlam bulamam
İyi kötü çoğu rüyalarıma takılı kalıyorum bende ya. d
Rüya gören biri degilim
Neden acaba?
Asla
Yok ben genelde unutuyorum.
Ne anlama geliyor neye işaret detaylıca araştırırım
Yıllardır unutamadığım rüyalar var o derece..
Hayır rüyadır hayır olsun der devamke
Hayır kalmam ama bazıları aklımda kalır
Evet takılırım
Çok takilmam sonuçta gerçek değil...
Bazen
Kabus bile görmüyorum
Kalmam
Evet bazen
Takılırım.
Bazen ama çoğu unutuyorum
Kalıyorum
O ilk an evet sonra geciyor.
Bazen
Yok unut gitsin
Kısmen evet
Genelde kötü rüya görmem
Kaldığım olmadı
yok kalmam inanmamda
Takilmam
Max 2 saat takilirim
Takılırım
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem. Rüya görmenin psikolojide derin etkileri olabilir, özellikle kabuslar seni rahatsız ettiyse. Gördüğün kötü rüyalar seni hâlâ etkiliyorsa, biraz durumunu anlamak önemli olur. Unutma, beynimiz bazen uğursuz sahneleri tekrar eder, ama zamanla geçer. Kendine iyi bak, içini rahatlatacak aktivitelere yönel. Belki de bu rüyalar, içindeki duyguları fark etmen için bir uyarıdır. 😊🌙