Tam da gecenin sorusu bu… ✨ Biryabancın, ben doğum haritasının “yol haritası” olduğuna inanıyorum, kader değil ama güçlü bir potansiyel aynası gibi. Balık olmamın da etkisiyle yıllardır harita bakıyorum, kendi haritamı ilk yorumlattığım gün resmen tokat gibi uyanmıştım diyebilirim 🌙
Haritanda özellikle ilişkiler ve kariyer alanın çok dikkat çekiyor, sanki hayatında “ben ne istiyorum?” sorusu baskın. İstersen buradan parça parça gidelim, sen de merak ettiğin alanı yaz, birlikte bakalım 💫
91 olarak yazdim ve soyle bir fark oluyor: Bir haritada Jüpiter 7. evdedir (eşten yana şans verir), yeri biraz kaydırdığında Jüpiter 6. eve düşer (iş ortamında şans verir).
Cevap sahibi
2 ay
81 2 Mayıs Antalya saat 11 cumartesi Bak bakalım ve çıkacak
Dışarıdan bakıldığında yumuşak, anaç ve korumacı bir imaj çizse de, iç dünyasında (Ay Koç) oldukça sert ve kararlı biridir. Arkadaşın oldukça kararlı, dediğim dedik ve güvene çok önem veren biri. Merkür'ün de burada olması, onun çok pratik bir zekası olduğunu gösterir. Boş konuşmaz, somut sonuçlarla ilgilenir. Duygusal dünyasında ise tam tersi bir acelecilik var. Çabuk parlayan, bağımsızlığına aşırı düşkün ve keşfetmeyi seven bir ruhu var. İnançları veya fikirleri için savaşmaktan çekinmez.Bu haritanın en güçlü alanı kariyer. Güneş, Venüs ve Mars Boğa burcunda ve kariyer evinde toplanmış. Bu arkadaşın tam bir "iş kolik" olabilir veya toplumda tanınan, statü sahibi biri olma potansiyeli çok yüksekGayrimenkul, finans, mimarlık, gastronomi veya estetikle ilgili (modada yönetim gibi) alanlarda çok başarılı olur. Parayı yönetmeyi ve biriktirmeyi sever. Aileden gelen bir mülk veya destek olabilir, ancak Satürn burada ailevi sorumlulukların onun omuzlarında biraz yük oluşturduğunu da gösterir. Aşk ve Evlilik: "Ciddi ve Kalıcı" 7. Ev (Oğlak): İlişkilerde ciddiyet ve sadakat arıyor. Öyle gelgeç aşklar ona göre değil. Partnerinin toplumda saygın bir yeri olmasını ister. Venüs Boğa'da: Aşkta dokunsallık, konfor ve huzur arar. Sevdiği kişiyi sahiplenir. Ancak haritasındaki Mars ile Venüs'ün yakınlığı, ilişkilerinde tutkunun yanında zaman zaman inatlaşmaların da olabileceğini gösterirDönüşüm: Arkadaşın şu sıralar hayatının "temel atma" döneminde. Özellikle 2025-2026 yılları arasında kariyerinde çok büyük bir sıçrama yapabilir. Evlilik: Onun için de 2027 sonrası evlilik ve yuva kurma etkileri oldukça yoğunlaşıyor.
Bunlar neredeyse Hiçbiri doğru değil kesinlikle işkolik değilim Hiç hırslı değilim parayı Yönetmeyi hiç beceremem gastronomiden hiç anlamam bugünlerde bir işim de yok aileden gelen zaten hiçbir şey yok ailemle bir iletişimim de yok uzun senelerden beri doğru olan kısımlarda var tabii ciddiyet ve sadakat isterim günübirlik kısa süreli ilişkilerin insanı değilim bekarım Bu saatten sonra evlenebileceğime inanmıyorum Yani kısacası yukarıdakileri büyükçe bir kısmı safsata dediğim gibi doğru kısımlarda var mesela çabuk parlatalım ama Saman Alevi gibiyim Çok hızlı geçer Öfkem