Jüpiter 2. Ev aslan 2. Evimde aynı zamanda 29 derece yengeç 8. Evim 29 derece oğlak Merkürüm 0 derece terazi Ay burcum 1 derece oğlak Satürnüm 29 derece ikizler retro Bunlar ne gibi etkiler verir? Mistik biri detaylı ve uzun yorum istiyorum. Dereceleri de yorumla lütfen. Ve diğer özellikleri de.
Merhaba tatlım, bu harita gerçekten oldukça ilginç! 🍀
Jüpiter'in 2. evde Aslan'da yer alması sana finansal konularda büyük şans ve cömertlik getirebilir. Ama 29 derece Yengeç'te 2. ev, parayla duygusal bağların olduğunu gösterir ve bu düşüşte bazen kaygılar yaşatabilir. 8. evde 29 derece Oğlak, miras veya başkalarıyla ortak paranın sorumluluğunu alma potansiyelini gösterir.
Merkür'ün 0 derece Terazi'de olması, iletişimde oldukça dengelisin. Yeni başlangıçlar ve fikirlerde yeteneklisin. Ay burcun 1 derece Oğlak'ta olduğunda, duygusal gereksinimlerinde ciddiyet ve disiplin arıyorsun. Satürn'ün 29 derece İkizler'de retro olması, geçmişe dair derslerin seni olgunlaştırdığını ve zihin pratiklerinde sabır gerektirdiğini gösterir.
Bu kombinasyonlar sana hem güçlü bir karakter hem de duygusal derinlikler veriyor. Her zaman dengede kalman gerektiğini unutma. 🌙✨
Yüzde %90 memur olcanda mars 4. ev sıkıntı cehennemde doğmuşun sen satürn 12. de annen zor hamilelik geçirmiş olabilir eşinde memur olur orada tanışma şansın varda sende çok özgürlükçü bir ruh var
Teşekkür ederim yorumlar için ama 29 derece yengeç milyoner derecesi. O bende var. 29 derece oğlak para kazanmada zirve verir o da bende var. Jüpiterim de 2. Ev aslan para bolluk bereket, sahne yetenekleri verir.
Müzisyenim şarkı kariyeri ile ilerlemeyi düşünüyorum. Aile hayatım evet zordu, ay burcum da oğlak annem kontrolcu ve bana çok travma yaşatan birisi oldu.
Tarih okuyorum ama sadece mezun olurum, memur maaşı beni paklamaz 😊
Hayır memur olacaksın veya sabit iş 1-2-11 arasında hiç bir bağlantı yok sende milyonerlik falan hayal bence paraya kıy danışmanlık al usta birinden evet eline para geçer ama büyük ihtimal aileden miras sen kendi emeğinle milyoner falan olamazsın
Yaptigin yorum baştan beri çok yanlis annem kolay hamilelik gecirmis ve cok kolay dogmusum, saturn 12. Ev hapis ve hapis deneyimleri verebilir demişti astrolog, yani ileride hapise girebilirim belki. Mars 4. Ev aile içi anlaşmazlık deneyimleri. Ablamla düşman gibiyiz. Ve babam 4 tane öğrenci yurdu işletiyor en basitinden onlar bana kalsa bile iyiyim. Her zaman da elime cok rahat para gecer, herkes kıtlık bilincinde bu kadar refaha kolay erişimim olmasa kendime bu kadar guvenmem isigimi calamazsin yallah😎 para babasi olucam
Ve dogum haritami yorumlayan astrolojiden gercekten anlayan insanlar maddi konuda cok iyi yorumlar yaptilar hep, ve kabak gibi 6. Ev oglaklarim var astrolojiden anlasaydin saglikla çok sinandigimi görebilirdin mesela
Allahım yarabbim allah daha çok versin ama sen kendi emeğinle bi halt olamazsın ben sana diyim öyle milyonerlikmiş vb yok aga potansiyel yok sen hala 29 derece diyon miras kalır orası ayrı ama kendi emeğinle nononoon boş ver kpss kas dizi izle falan
Adam doğru demiş zaten sende diyorsun şuanda bile zenginim babandan kalan zenginlik diyor yani doğru söylüyor. şu an zenginsin babanın işi sayesinde adamda diyor ki onlar sana kalacak hala kendim yaparım ederim diyorsun zaten babandan kalacak diyor
Nocxks ben 3 büyüğümle öncü burcum. Terazi, yengeç, oğlak öncü burçtur. Benim burcum terazi, yükselenim yengeç, ayım oğlak. Ve şans noktam koç. O da öncü burç. Bunların hepsi yöneticilik, liderlik pozisyonu. 29. Derece oğlak ve 29 derece yengeç kendi parasını kazananlarda görünür. 2. Ev jüpiteri zaten anlatmama gerek yok. Haritama bakan çoğu kişi çok iyi para kazanacağımı, işimde zirve yaşayacağımı söyledi. Yani benim derdim ne biliyor musun, ay burcum yani iç dünyam oğlak olduğu için işkolik ve başarı tutkunuyum. Para para para değil, başarı, haz. Bir onun yorumuyla olmuyor yani haritama bakan astrolijiden anlayan insanlar hep kendi işimi yapacağımı söyledi. Memurlukta pek gözüm yok, kendi ailemin işlerini yapsam bile daha fazla kazanırım nerden baksan benimle alakasi olmayan bi yorum.
Onun bunun yorumuyla olmuyorsa neden sordun. Bekledin ki buraya da sorayım burada da kendi paramı kazanan başarılı kadınsın argümanlarini duymayı içten içe buna ihtiyacın var ne kadar kişi bunu söylerse o kadar kendini ikna edeceksin çünkü. Aksi halde astrologun yorumuyla yetinirdin. ama yetmemiş daha çok ikna edilmeye ihtiyacın var ki geldin sordun. Şimdi aksi şeyleri söyleyen olunca kabullenemiyorsun. İşin gerçekçi yüzüne bak burçları bırak birde. Bu ülkede torpilin yoksa baban zengin değilse zengin olamazsın. Hayal onlar hiçbir kimse öyle iş kolik olupta başarılı olmuyor. Bir Elon Musk çıkmaz bu ülkeden. Gerçekçi bak boşuna hayal kurma. Baba parasıyla birşeyler yapmaya bak tek başına sıfırdan yukselmezsin öyle adam doğru demiş baban zengin babandan miras kalır öyle birşeyler yaparsın
Evet canim astrolojiye ve doğum haritama merakim hiç bitmiyor. Ben waooow dünyanın en iyi milyarderi olacağım demiyorum, para benim için başarı ve kazanması zevk bir araç. Zihnimde bu. Konfor alanı değil. Tutkum. Sen kısıtlı düşünüyor ve görüyor olabilirsin herkes kendine göre belirler, ama torpil de demişken girdiğim tüm ortamlarda insanların hep sevdiği, cana yakın bulduğu kişi oluyorum şükür. İnsanlar potansiyel gördüğünün elinden tutar siz de buna torpil dersiniz. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Hedefime giden yolu sağlam döşemesini, baglantı kurmayı biliyorum ve bunu yadırgamıyorum. Sen torpil de, bağlantı hayatın bir gerçeği ve o da zeka ister. İnşallah senin de yolun, hayatın çok açık olur. Farklı düşünen insanlarız ama kendime güvenmem ve hedeflerimi yüksek tutmam bile hoş bir şey benim için. Neden ruhumu mest eden şeylerden vazgeçeyim? Gencim, potansiyelim var ve debeyeceğim. İnanıyorum.
Ve kıtlık bilincinden arınmak bile bir nimet. Hayat o kadar basit sebeplerle şans ve bolluk, iş, imkan dolu ki. Ben kısıtlı düşünmek yerine sahip olduklarımın ötesini düşünüyorum. Suç değil, ufuk.
Ve ilerleyeceğimi, elimi attığım alanın yeşereceğini biliyorum. Çünkü hep de paylaşan bir insan oldum. Bunları sana yazmam bile, sana haklı görünmek için değil. Arın bu kısıtlı bakışından. Ve ışığını ne kadar insanlarla paylaşırsan, o kadar yolun açılır. Ama siz kendine inanan, başarıyı arzulayan birine gıcık olup kıtlık bilincine çekmek istiyorsunuz. Hem kendinizi hem insanları aşağıya çektiğiniz için hayatın sillesini yiyip buna "gerçekler" diyorsunuz.
En iyisiyim demedim, kiskancliktan kudurup laf sokup duruyosun hadi canim anca 3,5 kurusa köle hayati yaşarsin bu kafayla. Ben şimdiden de istedigim hayati kurarim, kendim de. Kendime inanmaya devam edicem kudurabilirsin 😘 kendime inanma sebebim de bu yasima kadar istedigim cabaladigim her seyi almisim ki senin gibi kisitli dusunmuyorum. Hadi bye
Abla o o kadar sinirlenmişsin ki astrolojiyle zengin olacağını sanıyorsun Max 2 sene veriyorum sana 2 sene sonra fakirleşirsin sen bu kafayla astrologlar paranı yer bitirir
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, bu harita gerçekten oldukça ilginç! 🍀
Jüpiter'in 2. evde Aslan'da yer alması sana finansal konularda büyük şans ve cömertlik getirebilir. Ama 29 derece Yengeç'te 2. ev, parayla duygusal bağların olduğunu gösterir ve bu düşüşte bazen kaygılar yaşatabilir. 8. evde 29 derece Oğlak, miras veya başkalarıyla ortak paranın sorumluluğunu alma potansiyelini gösterir.
Merkür'ün 0 derece Terazi'de olması, iletişimde oldukça dengelisin. Yeni başlangıçlar ve fikirlerde yeteneklisin. Ay burcun 1 derece Oğlak'ta olduğunda, duygusal gereksinimlerinde ciddiyet ve disiplin arıyorsun. Satürn'ün 29 derece İkizler'de retro olması, geçmişe dair derslerin seni olgunlaştırdığını ve zihin pratiklerinde sabır gerektirdiğini gösterir.
Bu kombinasyonlar sana hem güçlü bir karakter hem de duygusal derinlikler veriyor. Her zaman dengede kalman gerektiğini unutma. 🌙✨
Sevgilerimle,
Mistik Biri 🌿🐾