Dogum günü hediyesi olarak aldığım saati geri çeviren kadın beni istemiyor mu?

Arkadaşım var 46 yaşında onun doğum günüydü Nisan ayı hangi gün olduğunu bilmiyorum ben de gidip kapısına pasta çiçek ve saat almıştım ona pastayı çiçeği verdim kendisine doğum gününü kutladım, saati de verdim saati alamam dedi pahalıdır dedi ve fazla dedi ben ısrarla al dedim sonra oğlu 15 dk içinde geri getirdi verdi evli değil bu arada, ama kadın bana uzak duruyor birkaç defa çağırdım evime sonra gelirim diye mana buluyor bu saat muhabbetini telefonda konuştuk seni severim yerin başka ıvır zıvır hayatım boyunca kimseden öyle bir şey görmedim dedi, dün yine aradım çağırdım gel diye konuşurken telefonda saat muhabbetini açtı yine onları söyledi ve aklı beş karış havadaydı oğlum var benim de 4 yaşında okuldan aldığımı daha önceden biliyor söylemiştim sen çocuğu okula göndermiyor musun dedi yoo dedim aldım demiştim sana dedim öyle mi diyor biz aynı binadayız arkadaşlar ikimiz de evli değiliz apartmanda toplantı olmuş beni arayacaklarmış bu demiş o annesi ne gidecek demiş lakin yok öyle bir şey telefonda konuşurken afallıyordu çağırdığımda hiçbir şekilde gelmiyor beni istemiyor mu bu kadın? Koç burcu bu arada
Güncellemeler
2 ay
Bide bana küstün sandim diyo , yoo dedim kusmedim kırıldım dedim sadece kafamı çok karistiriyo
Dogum günü hediyesi olarak aldığım saati geri çeviren kadın beni istemiyor mu?