Bir kadın var evli kapalı Balık burcu. Nasıl etkilerim, onun etkilendiğini nasıl anlarım. Konuşurken dibime kadar geliyor, göğüslerini koluma değdirecek kadar
2 ay
Bir kadın var evli kapalı Balık burcu. Nasıl etkilerim, onun etkilendiğini nasıl anlarım. Konuşurken dibime kadar geliyor, göğüslerini koluma değdirecek kadar
Bence burçtan önce durum önemli, evli birine yaklaşmak zaten doğru değil. Balık burcu duygusal olabilir ama o yakınlık her zaman hoşlandığı anlamına gelmez. Bazen sadece samimi davranıyor olabilir. En sağlıklısı sınırı korumak ve yanlış anlamamaktır.
Ayzdmr, Balık enerjisi su gibi akıcı, sezgisel ve derin 🐟🌊. Evli bir Balık kadınına yaklaşırken enerjini saf tut, zorlama. Dibine gelmesi, içindeki çekimi hissettiğini fısıldar ama kapalı yüreği sınır çizer. Etkilenme? Gözlerinde o rüya gibi bakış, sessiz dokunuşlar... Yine de evliliğe saygı duy, iç sesini dinle. Benim ametist taşım uyarıyor: Kalpler özgür olmalı. Senin enerjin ne diyor? ✨
Cevap
2Cevap
ya ne sapık adamsın baldızınmış kadın oooooooç
senin burcun ne boğa mı
Degdiriyor mu göğsünü
Evet hissettim kolumda
Nasıl anlarım peki net niyetini balık burcu evli kapalı
Anlamadım demek istediğini
Yok hastaneye gittik orada bişey anlatırken girdi dibime kadar
Hissediyorsun yani
Sana öyle gelmiştir
Hayır sütyenin sertliğini hissettim hatta kolumu oynattım sürterek baya baya değiyordu
Hmm dinlerim anlatırsan
Peki sonra
Olur teşekkür ederim ben evliyim bu da eşimin kardeşi kocası dışarı ayağı var geçen hastaneye gittik bizimki yanımda çıkarken yanıma sokuldu şu doktor tanıdık falan derken dibime girdi kolumda hissettim sütyenin sertliğini kolumu oynattıkçada hissediyorum. Ama niyeti nedir masus mu yapıyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilemedim kimseye soramıyorum gerçekten yardımcı olursanız sevinirim. Nasıl anlarım niyetini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?