Arkadaşlar birine göz koydum fakat kendisi evli kendisi Nasıl onu tavlayabilirim Hiç evli birini tavlayan oldumu olduysa taktik verebilirmi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Allah seni kahretsin inşallah yuva yikacak bi de burda taktik istiyor
Parayla hallolurda para meraklısı istemiyorum istesem parayla bulurumda Başka şekil istiyorum
ahh nası gülüyorum çok güzel sövdün bana da sövermisin sanki yorumun sesi var gibi buraya geldi taa
@HiggsBozon askolsun
kedininn tipe bak oyy! adam karıyı ayartcak biz burda napıyoruz halimize bak bana söver misin diyorum sana
@HiggsBozon ee allah seni de kahretsin inşallah
ohh ne güzel geldi amin bacım amin... memlekette deli mi yok diyodur içinden asdsas
Özelden bana sövsen saatlerce dinleyebilirim gizem kitap gibi yazmışsın
hayır bana sööv lütfeen bu yuva yıkca zaten
bi şey desem çok şey mi istemiş olurum :biraz exotic sövebilir misin
@HiggsBozon işte bana sövmeli Anneme sülaleme ceddime herşeyime sövmeli benim Belki akıllanırım
dur ben sövüyüm lan ors p evladı o kadın beline strapon taksın 23 cm seni dik sin inşallah ağzın burnun döl dolsun s ıktır git oldu mu?
@HiggsBozon hayır olmadı o etmeli bana küfür
gizeeem kız nerdesin bize küfürlü grup seansı ayarlar mısın şu an çok ihtiyacım var gerçekten
knk efendi kız çıktı bu sen ekle beni ilk sen söv sonra bende fantazili küfür bulursam soverim aşkolsun sanada gizem bizi düşürdüğün duruma bak! cık cık
Annene de göz koymuş birisi. Senin burda istedigin taktikleri o da okuyup anneni tavlar ;)
Tavlasın peder ona ilgi gösteemiyor
evliymiş rahat bırak kadını belki gebe senin yuzunden ailesi bozulmasın
Bozulsun napıyim
peki sen o kadını elde ettin birliktesiniz diyelim başkasıda senin gibi napyım derse...
Amacım ondan hoslanmak değil kendime bağlamak ve evli birine aşık olmam ve kullanılmış öğhkk
haa yani sadece o sana aşık olaca o kadar doru mu anlamışke
Evet kendime bağlamak istiyorum Sonrasına sonra bakarım Ama asıl amacım bu genel
peki ya sana bağlandıktan sonra sek s isterse sen de sen kullanılmışsın oğğ dersen o zmn senden ayrılır ve sana bağlanması en fazla 4 gün sürer bunu düşndün mü hiç ya da ne düşünüyorsun
Kanka onla olucağım fakat aşık olmam Ve başka şeylerde yaparımda buraya yazamam ama planım var
Mutsuz bayansa boslugundan yararlanip tavlayabilirsin biz kadinlar ilgiyi severiz duygusal olarak guzel sozler duymayi bide dis gorunusune onem ver seni arzulasin
Teşekkürler ortak
Ne iğrençsin be kardeşim ya bir erkek olarak ben utandım
Ozaman karı kılıklısın sen
boş yapma
Ne alaka şeklini s*ktigim gavatı seni yuva yıkanın evini başına yıkarlar
@AhmetAksol korkum yok kimseden
@AhmetAksol boş ver arkadaş muhatap olma değmez
anandan bacından kork birader başlarına bir şey gelmesin
@AhmetAksol onlar ne alaka onlara bide neden birşey gelsin olay patlarsa bana patlar
umarım anneni de tavlarlar
Annemi sen tavla Babam onu sevmiyor ab
bekarlar bitti evliye mi göz koydun senin ben awk
Kanka Eş çalmak istiyorum yaw
Bekarmı kalmadı jsjshd
Evli istiyorum
Behlül bu toplumu bozdu.
Toplum zaten bozuktu
Tuzu biberi oldu işte
Behlülden öncede bozukdu Ve bi filmde gördüm denemek istiyorum Acayip ilgimi çekti kullan at
Hangi filmmiş o
İnnocent thing o adamı seviyor deligibi fakat ben kalıcı istemem muhtemelen Kullanılmış birine aşık olmam öghk
Sen çok iğrenç düşünüyorsun
Bunun adı f. buddy evlat ama eşi denk gelirse bu sefer seni skyer-atar hemde tek kullanımlık
Aşka sevgiye inanmıyorum ben Ve Varsa bile kalıcı değil bence
Çok iğrenç kafa
Aşırı p. rno izleme kafası bu.
Yazık ya
Hiç acıma kullanmak isteyeni daha iyi kullanırlar.
Sağlıklı kafası yok belli
İlişkiler baya baya böyle artık f. buddy sorumluluk yok
Allah ıslah etsin
Kadınlarda bu oran daha fazla hiç araştırdın mi şimdi Google bak
Abartma istersen erkeklerin dosyası bayağı kabarık kadınlar geçemez
Bilimsel olarak konuşalım mı? Objektif olarak
Her halükarda erkekler daha fazla
mesaj atta bilimsel olarak kanıtımi gör
Kimseeye mesaj atmıyorum sana kastımdan değil
Ben sana atayım ama nasıl?
No..
F. ckter go 😅
Kendine küfür edilse hoşuna gider mi?
Seninde karını ayartmaya çalışırlarsa anlarsın.
Ciddi ilişki istemiyorum ve evli birine aşık olmam amacım kendime bağlamak
Diyorum ya, seninde gönlüne birisi düşer ve evlenirsen ve mükemmel bir evliliğin varken karın başkası ile fingirdeşirse anlarsın bu hareketini. Fantezi sendeki, ama rezalet olan türden. Yaşın küçükse iyi bir şey değil bu abisi. Yaşın varsa tam bir psikolojik sorunlusun. Çünkü kaostan beslenen insan normal olamaz.
Aşka inanmıyorum ve Sevdiğij birinin başına bişe gelse ölse çekilmez ve duygusuz biriyim Ben ondan kimseye aşık olmam Muhtemelen hatta çok yüksek ihtimal
Bu senin fitne çıkarmana sebep değil. O zaman kısa süreli ilişki kurarsın ve seninle aynı fikirde ise o da kabul eder. Senin gibi çok kadın var. Bekarlar varken evliye yönelmen aşırı narsist bir hareket, keza etkilenmiş oldum demen belli ediyor. Kendini tatmin etmek için böyle yapma. İlerde güzel bir kadına gönlün düşerse bu yaptığını açıklayamazsın. İnsanların bazen tam manada değişebileceğini düşünüyorum. Eğer böyle olursa vay haline. Son pişmanlık fayda vermiyor. Çok kez tecrübe eden birisi olarak naçizane tavsiyem.
Ona bakarsan C1nsel ilişkiye girip zarını diktiren kaç kadın var fakat eşlerine ilkimsin diyorlar Bende sevdiğim olursa ilkinim derim ve benim zarımda yok sözüme bakar tek
Sevince vicdan aktif olursa napıcaksın? Öyle tak tak diye ilerlemiyor hayat. Bazen bakire olmasa bile gönül düşüyor. Bekaret olayı bir yere kadar. Sevgi aşıyor bazen.
Kanka harbiden ayıp yuva yıkmak gibi bir şey bu
Amacım binevi o zaten
Bazen at olasım geliyor çünkü insanlar çok kötü be hacı
At neden olmak istiyorsun peki onca hayvan varken at olunca millet sana biniyor
Küçükken de kovboyculuk oynardık ben at olurdum küçüklükten kalma yani
Demek sendede at fetişi var : D
Kocası duyarsa cinayet sebebi.
Korkmuyorum ölmekden
Kocası duyarsa deler seni 😀
Korkum yok hiçbirşeyden
Y*vsaksin tatlim
kardeşim az kalır Bana aşkım O. Evladıyım ben ☺️