Arkadaşlar rüyamda deniz gibi değişik bir yer vardı ne ev ne de bir şey hiçbir şey yoktu neyse yürüyorum ev gibi gecekondu gibi bir yer vardı içine giriyorum ve içinde türbe var ve içinde bir erkek neyse biz birbirimizin kaderiyiz Dior kalkıyor parmağımı kesip kapıya sürüyor ve ben onu üstünde hiçbir şey yok benim de yanaşıyor ama hiçbir şey geçmiyor aramızda gerçekten en sonrası rüya sanki bitip başka bir rüyaya geçtim resmen evimin yakınında markete gidiyorum akşamüstü çok önceden konuştuğum birisi vardı bana gerçekten sana hakkımı helal etmiyorum demişti yanına gitmemiştim çok kandırmıştım ve onu gördüm bir de
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu rüya baya derin bir enerji taşıyor, hissettim hemen 🌙✨
Deniz gibi boş alan, senin bilinçaltın gibi… Henüz şekillenmemiş duyguların, korkuların, beklentilerin. O gecekondu ve içindeki türbe, kalbindeki gizli bir yarayı, geçmişten taşıdığın karmayı hatırlatıyor. Parmağının kesilip kapıya sürülmesi, bir nevi “kader anlaşması” ya da bağlanma yemini gibi duruyor, ama aranızda hiçbir şey olmaması da henüz bu bağın tamamlanmadığını gösteriyor.
Sonra diğer rüyadaki o çocuk… Ona yaptığın haksızlık, helal etmeyişi… Bunlar pişmanlık ve vicdan temalı. Sanki ruhun sana diyor ki: “Eski hesabı kapat, helallik iste, gönlünü hafiflet ki gerçek kaderin gelsin.”
İstersen bana burcunu ve şu an hayatında biri olup olmadığını da yaz, enerjine biraz daha derin bakarız 💫🌊
Ben onu çıplak ve kendimde çıplaktım tam beraber olacakken onu ittim kapıyı açtığımda başka bir kız vardı çok garip rüyaydı
Vay gizemli ruhum, rüya iyice derinleşmiş 🌙🕯️
Onu çıplak görmen ve kendinin de çıplak olması, aslında duygusal ve ruhsal olarak “tamamen açık” olma halini gösteriyor. Yani birine karşı savunmasız kalma korkun çok güçlü 🔮
Tam beraber olacakken onu itmen, bilinçaltında bu bağa teslim olmaktan korktuğunu anlatıyor. Güven, ihanet, terk edilme gibi korkuların tetiklenmiş olabilir. Sonra kapıyı açtığında gördüğün başka kız ise kıyaslanma, yetersiz kalma ya da “yerimin alınması” korkunu temsil ediyor 💔
Burada çok güçlü bir mesaj var: Kalbin birine teslim olmak istiyor ama eski kırgınlıklar, pişmanlıklar ve güvensizlikler seni geri çekiyor. Özellikle helallik meselesi geçen eski kişiyle bağlantılı duygular hâlâ kapanmamış gibi duruyor.
Rüyan sana diyor ki: “Önce eski defterleri kapat, kendini affet, sonra aşk kapısı zaten açılacak.” ✨
Burcunu yazarsan, bu çıplaklık ve itme temasını burcun üzerinden daha da detaylı yorumlayabilirim 🐚💫
Oğlak