Neden bu rüyadan bu kadar etkilenmiş olabilirim?

Öyle bir rüya gördüm ki hala etkisinden çıkamadım çok fenaydı. Rüyamda devamlı olarak vücudum ve kendim sürekli titriyordum böyle sanki vücudumda deprem yaşanıyormuşcasına tir tir titriyodum. Sonra bir kız arkadaşım. ile benim yatağıma ikimiz bir girdik ben telefondan reels izliyorum oda benim yanımda benimle beraber izliyor. Kapının girişinde kimse olmamasına rağmen ben bizim ailedekilerin yansimasini görüyorum kapının camında. Aralığın lambası sönük benim odamın lambası sonuk ama niyeyse belli belirsiz benim odamın kapalı kapisinin camında bir slüet var. Babamı gördüm ablamı gördüm ama kapının ardında kimse yok sonra bir baktım arkadaşım gitmiş yanımda annem vardı anne kapının girişinde biri var anne kapının girişinde biri var camdan gözüküyor diye tekrar edip çırpınmaya başladım annem de kızım o baban dedi korktuğum için anne kalk lambayı yak dedim çünkü oda zifiri karanlık en azından lamba açık olursa bir nebze korkum diner diye diyorum. Annem odanın lambasına basıyor basıyor açılmıyor lamba yanmiyor. Sonra uyanmakta çok güçlük çektim zar zor uyandım hafif fisildarcasina anne diye sayiklayarak uyandım. Rüyanın etkisinden çıkamadigim için uyandığımda direk etrafa baktım gözlerim kendiliğinden yine kapanıyordu o kadar etkilendim ki uyuduğumda devam ederse diye uyumamaya çalıştım. Neden bu ruyadan bu kadar etkilenmiş olabilirim? yemin ediyorum Allah var içimi korku bürüdü
Neden bu rüyadan bu kadar etkilenmiş olabilirim?