Her şeyi analiz etme detaylandırma gereksiz özgüven ve girişkenlik bu burç insanı daha da yorgun hale getiriyor
3 ay
Fiktir et demesini öğrenmek gerekiyor. Kısacık ömrümüz var. Kimsenin aklında öyle uzun sürede kalmayacağız. O yüzden yaşadığımız olumsuz olaylarında pek bi önemi yok.
Olayların içindeyken bunu düşünemiyorsun maalesef
Çok ağır şartlarda yaşıyorsan bir şey diyemem tabii ki. Ben ufak tefek şeyleri takma diyorum...
Ufak tefek şeylere takılmamayı öğrendik daha büyüklerini yaşadık bünye alıştı artık😂
Bende de aynı ama yılmayacağım kardeşim'ler diyorum djdfdjfh
Evet ben de başak burcuyum. Aynıları var saydıklarınının ama ben takmıyorum insanları yaşadıklarımdan dolayı ama detaycı olduğum için çok inceliyorum her şeyi. Aslında yine düzelicem düzenli iş lazım kasmaya gerek yok. Benim takıntılarım biraz bana özel.
Benimde kendime has takıntılarım var 😅
Benim ki biraz psikolojik insanları takmıyorum kafamı bozdum. Yoksa kimse umrumda değil
Vardır belki ama ben hiç denk gelmedim, Başak dediğin az da olsa kafaya takar. O detaycılık zaten karakterinde var, tamamen rahat olmak biraz zor bence.
Canım, soruyu okurken bile Başak enerjisi hissettim üstümde 🌿♍
Başak olup her şeyi kafaya takmayan neredeyse yok, ama bununla daha barışık yaşayanlar var. Onlar da genelde terapi, nefes çalışmaları, meditasyon gibi yollarla zihnini eğitenler oluyor.
Benim hayatımda da birkaç Başak var, hepsi mükemmeliyetçi ama bazıları artık “yeter, bugünlük bu kadar” demeyi öğrenmiş durumda. Sen de önce kendine karşı yumuşayarak başlayabilirsin. Zihnin yorulduğunda bunu fark etmen bile büyük adım ✨💫
Cevap
10Cevap
Sal kendini dünya senin etrafımda dönmüyor rahat ol
Dönüyor da öyleli bir burç
Vites küçült
Hahahhaa aynen kardeşim
Rezil
Ayıp ayıp
Öylesin
Alala
Başak burcu titizliği böyle bişey mi
Yok