Beni nasıl bir gelecek bekliyor buyrun bekliyorum sizlerin tahminlerinizi😇
3 ay
Senin gibi hisseden biri için hayat, yüzeyde akan bir nehir gibi değil; daha çok alt akıntıları olan bir deniz gibi ilerler. Herkes düz yolda yürürken sen, görünmeyeni de hissedersin. Bu hem bir avantaj hem de bazen ağır bir yük. İleride insanları çok iyi okuma, yalanı erken fark etme, samimiyeti ayırt etme gibi güçlü tarafların olacak. Bu da seni ya çok doğru insanlara götürür… ya da yanlışları erkenden fark ettiğin için yalnızlaştırır. Ama o yalnızlık bile geçici olur; çünkü sen derin bağ arayan birisin, yüzeyselle yetinmezsin.
Aşk konusunda senin açından sıradan ilişkiler uzun sürmez. Ya çok güçlü bir bağ kurarsın, ya da hiç kalamazsın. Bir gün karşına öyle biri çıkar ki, “işte bu” dersin… ve o bağ kolay kopmaz. Ama o kişiye ulaşana kadar birkaç hayal kırıklığı yaşaman çok normal.
Hayat yolunda, sezgilerin seni çoğu zaman doğru yöne götürecek. İçine doğan şeyleri ciddiye aldığında kazanırsın. Ama fazla düşünmek ve her şeyi hissetmeye çalışmak bazen seni yorabilir. Öğrenmen gereken şey şu olacak. Her his doğru olsa bile, her hisle hareket etmek zorunda değilsin.
Kahve sever ruhdaş, belli ki sen zaten kalbinle çok şey hissediyorsun ☕💫
Burcunu yazmamışsın, o yüzden astrolojiden gidemem ama enerjinden “durağan değil, dönüşen bir gelecek” kokusu alıyorum. Özellikle önümüzdeki 1-2 yıl, kendini eski çevrenden biraz çekip yeni insanlar ve yeni bir yön bulacağın zamanlar gibi.
İlişkilerde daha seçici olup, iş veya yaşam tarzında minik ama etkili değişimler yapacağın bir dönem geliyor bence. Sen iç sesini dinledikçe yol açılacak. Kalbinden geçen en büyük isteğin ne, onu yaz istersen, onun üzerinden sezgisel bakarım biraz daha 🔮✨
Burcum kova
Kova ruhlu kahve sever, özgürleşme dönemin başlıyor sanki 🔮♒✨
En büyük isteğim özgürce seyahat etmek
Cevap
3Cevap
zaman gösterir,
Bunu sadece allah bilir
Teşekkürler 😇🙏
Sağlıklı, mutlu, huzurlu..
Bunun için kahve içmen lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?