Geçmişten bügünleri çıkartıyorsak, bugünden geleceği tahmin etmek vardır yanılmalar olsa bile..

Geçmişten bügünleri çıkartıyorsak, bugünden geleceği tahmin etmek vardır yanılmalar olsa bile..

Daha sağlam, daha aklı başında, daha kendinden emin. İnşallah Rabbim çok istiyorum... mesela ben çok gülerdim, çok konuşur, saatlerce aynı konudan bahsedebilirdim. Ama bir şeyler oldu sonra, gerçi bir şeyler hep oluyordu ama ben geç farkettim işte, bazı konuları aşamadım, bazı şarkıları susturamadım, bazı cümleleri unutamadım ve kalbimi yaşanmışlıklardan arındıramadım. Birileri uzun uzun bir şeyler anlatıp durdu ama cevap veremedim hiçbirine. Çok sevdim herkesi ama kimsenin sevdiği olamadım. Çok şey sayıkladım, kimse anlamaya çalışmadı. Sonra sustum, hep öyle olur ya zaten.. şu an susma evresindeyim.. ilerde hepsini aşacağım.. yine kahkahalarımla yankılatacağım ortalığı inanıyorum ben isem konu inanıyorum.
Kendimi pek gelecekte göremiyorum. ilersi daha mı iyi, daha mı kötü pek umudum yok açıkcası. Sadece daha güzeli var diye kendimi kandırma çabasındayım.
Maalesef şu an için kendimi gelecek de pek görmüyorum aslında ben bundan yıllar sonrasını düşünmek yerine sadece sahip olduğum şu zamana odaklanıyorum çünkü yarın bile ne olacağını bilmiyoruz yani benim için iyi de olabilir kötü de olabilir şimdilik elimden gelenin en iyisini zamanım varken yapmayı deniyorum o kadar.. ama iyi düşünüyorum bakalım..
Teşekkür ederim 😊🦋
Rica ederim 🙂🦋
Görmüyorum 😀
Teşekkür ederim 😀
Cevap
7Cevap
Hiç öyle bir tahminde bulunmam. Allaha karşı gelmek olur o. Kimsenin geleceğe gidip gitmeyeceği belli değil maalesef.
Yerimde sayıyor olurum muhtemelen kendimi farklı bir yerde göremiyorum
yapmak istediklerini yapıyor şekilde görüyorum. belki tamamen bitmeyecek ama en azından bu yolda ilerler biçimde.
Mesleğini eline almış iyi para kazaniyorum istediğim çoğu şeyi yapıyorum inşallah amin
Yapayalnız; kedilerle birlikte.. 😌😂😂
Hiç göremiyorum biliyor musun, bir iki yıl sonrası yok gibi
Görmüyorum, sadece daha mutlu olmayı umuyorum
Sürekli hastalıklarla mücadele edebilirim
Sakin, huzurlu, bir kasabada yaşarken🙏🏻
Mutlu ve huzurlu görüyorum.
Sessiz Sakin KendiAleminDe
Vesselam
hiç göremiyorum ya :/
Yok ya tahmin edemiyorum.
Hiç bir fikrim yok gerçekten
Görmüyorum