Oysa zeka bizde, enerji bizde😏 neyimiz sevilmiyor anlamadım😏
Not: Soru ciddi değildir 🙄

Oysa zeka bizde, enerji bizde😏 neyimiz sevilmiyor anlamadım😏
Not: Soru ciddi değildir 🙄
Değişken burçlar genelde sevilmez ikizler yay balık başak çok fazla ne istediğini bilmeme olabiliyor bu da kafa karışıklığına sebep oluyor ayrıca ekstra olarak ben su grubu erkeklerini yengeç akrep balık bunları da pek sevmem kadınları çok şey değil teraziyim ama mesela bence en gerçekçi dünyevi burçlar oğlak sonra boğa gelir ama oğlakta çok şey yoktur çoğunlukla mantığı aynıdır boğa ile biraz daha eğlenebilirsin romantikliğe falan bakar aslanı zaten ilgi ile elde edersin ufak jestlerle elde edersin koç ise ya çok iyi anlaşırım ben ya çok kötü anlaşırım ortası pek olmuyor mesela onlarda ne istediği bilmeme de olabilir bazen ama bu yukarıda yazdıklarım kadar değil kova burcu ise özgürlük düşkünü diye sevilmez özgürlük tamam ama her şeyde buna bağlanmaz
Efenim bende başak ve yengeçlerle anlaşamam 🥲
Doğum haritasına kıyasla değişir bu ben güneş teraziyim ama ay boğa da benim özellikle güneş ay yükselen çok önemli
Doğrudur o kadar bilgi sahibi değilim :))
Başak o kadar şey değil bence oğlak burcunu tercih ederim topraktan su da ise akrep stratejik anlamda iyi oluyor boğa ama yine hepsinden iyi aslan da ortalama
Başak ve yengeçler düşman başına🤦♀️
Ben şahsen evlenecek olsam ya aslan ya boğa ya oğlak belki akrep ile evlenirdim kesin değil ama başak çok takıntı bir şeyi bitirmiyorlar yengeç kötü değil o kadar onların erkekleri pisliğin önde gideni sadece duygusallık daha uzak mantıklaşmaları lazım koç zaten çoğu zaman saçmalayan burç kova da çok özgürlükçü her şeyde özgürlük olmaz az kıskanmak lazım
Doğru tespitler:)))
Mantığa önem veririm mesleki statüsel güç önemli paraya önem veririm çok
En büyük güç parayı elinde tutanındır
Liseden beri paraya çalışıyorum bu taraftayım memnunum üniversite bitti neredeyse hala bu taraftayım kendime ilgi alanı alarak burayı çok yakın buluyorum seviyorum
İnsanın sevdiği ilgi duyduğu işi yapması güzel tabi
Doğum haritası da önemli çok takılmasak bile güneşim terazi ay boğa burcunda konumlanmış öyle doğmuşum toprak elementi ve en çok parayla alakalı burç olmasa belki hiç bu tarafta olmak aklıma gelmeyecekti yükselenim ikizler olarak geçiyor ama bence yükselen ve güneş öz burcumdan çok ay konumu daha çok etki ettiğini düşünüyorum düşüncelerimin mantık çerçevesinde olmasını belki ikizlere borçlu olabilirim ama finansal açıdan boğanın payı var terazi ise bunu stratejik karma yapıda paylaştırıyor
Bayaa bir astroloji ile ilgilisiniz sanırım:)
Bir kaç yıl önce daha fazlaydı
İkizler burcu karaktersiz ve iki yüzlü olduğu için birde bencil ve narsist olduğu için sevmiyorum. şimdiye kadar 3 kişi tanıdım üçü da aynı çıktı.
Aşk olsun Barış benim suçum ne🥲
Sen hariç seni o kadar tanımıyorum :)
🥲
İnsanı çok yoran ve değişken bir ruh halleri var , onların enerjisine ayak uydurmak çok zor , birde ilişkilerinde kaosu kavgayı seviyor , Arkadas olarak çok iyiler ama eş sevgili olanlara Allah sabır versin diyelim 🙏 🤣 çünkü sakinlik onlara göre değil çabuk sıkılırlar birde haksızken okadar zekice davranıyorlar ki iki dakikada suçlu çıkartırlar insanı 🤣
Yaa o kadar da değiliz bence😅
Valla birebir tanıdığım bayan arkadaşlarim ve yeğenim var , yegenim nişanlı iki kere birlikte gezmeye gittik resmen adamı zorbaladi gezme boyunca sadece onun dırdırdırını dinledim , adam da bir okadar beyefendi bir insan, sonrasında zaten omada çok kızdım yaptığının yanlış olduğunu söyledim şu an üç dört ay sonra düğünleri var ve biz ailecek bunun tavırlarını konuşuyoruz evlenince de böyle olursa napicaz diye çünkü çok edepsiz , durduk yere kaos çıkartıyor , adama resmen zulüm yapıyor şahsen çocuğa acıyoruz düşün ki annesi bile kızının huyunu biliyor ve uyarıyor , bir ilişki yasayacaksan İkizler de uzak duracaksın , ama onun dışında güzel yönleri de var , çok sağlam dostlukları , vardır açık ve nettir , samimidir, zekidir , vicdanlıdir , paylaşımci olurlar , dürüst türler, yüreği ağzında insanlar olurlar ,
Neyse ki artı yönlerimiz fazlaymış 😅
İllaki öyle 👍 herkesin iyi ya da kötü yönleri mutlaka oluyor
☺️🌸
🙋❤️🌹🥰
Kıskançlık yok aslında bazıları bilmedikleri halde ikizler burcu diyorlar bunun sebebi çoğunluğun ikizler burcunu sevmemesi
Benim sevmeme nedenim ise ; fazla dengesizsiniz ve çok takıntılı oluyorsunuz
Biraz öyle huylarımız var evet🙄
ikizlerin nasıl bişey oldugunu bilmek isteyenin trump'a bakması yeterli :D :D
Kesinlikle gizli bir kıskançlık var, başka açıklaması yok 🧿✨
İkizler’in hızlı zekası, sosyal enerjisi ve her ortama uyum sağlayan hali herkese nasip olmuyor. Bir de seni çözmeye çalışıp çözemeyenler “sevmiyorum” bahanesine sığınıyor bence.
Ben Balık’ım ve dürüst olayım, İkizler’le sohbet etmeye bayılıyorum 😏 Sen yeter ki enerjini düşürme, konuş, gül, kafa karıştır. Evren seni böyle seviyor 💫
Cevap
18Cevap
Bize uyum sağlayamıyorlar o yüzden 😂 anlaşma konusunda da problemler çıkınca nasılsa adı çıkmış diye burçtan vuruyorlar. Herkes önce kendine baksın 😏😅😅
Dimi yani :)))
Meltem gibi hafif hafif eserken birden sırasıyla lodos gibi sert ve hırçın, karayel gibi dondurucu, keşişleme gibi kavurucu en sonunda tekrar meltem gibi esmeye başladığınız için
Ne hoş anlattınız bizi😌
Evet ama yaşayan için pek hoş değil size göre hava hoş sen gel yaşayana sor🫣
Ee herşeyin bir zorluğu vardır 😐
Zorluk olsa keşke bu bildiğin kaos😑
İşinize geliyorsa beyefendi 🙄
İşimize gelmemek değil bir ikizlere sevdalıysanız bildiğin bir kaosun içerisindesiniz demektir işiniz var demektir😑
Bir ikizler ile birlikteysen hem şeytan hemde melek, ile birliktesiniz demektir.😑
youtube.com/shorts/Vnm8uSX2nHI?si=5bP77NuN1sGKnF0X
:))) ayıp ama o video be öyle :)) tamam zekiyiz ama fitne fucur değiliz:))
Yok öyle çokta zeki değilsiniz sadece belli konularda hazır cevap olma, dil lle ilgili konularda çalışıyor, yazma konuşma, resim müzik, tiyatro, köşe yazarlığı, diğer konularda boş tenekesiniz😑
Oovvv ne değili fitne fücur dedikodu, şeytanlık bayılıyorsunuz, özellikle eziyet etmekten aşırı keyif alıyorsunuz😑
Seni engellerim bak😑
İşine gelmedi tabi dimi 😑
Gelmedi evet😑
Napim gelmediyse 😑
Bişey yap diyen olmadı zaten hasta mı ne😒
Bir şey yap. dedin diyen de olmadı delimi ne 🙄
😒
🙄..
Severdim ama ruh hastası trumptan sonra soğudum bu burçtan :D
Reisin burcu ne acaba🤔
Reisi her konuda tasvip etmesem de bazı konularda fazlasıyla destekliyorum başarılı buluyorum. Kimsenin yapamadıgını yaptı stratejist bir zekası var bunu da ancak balık gibi geneli iyi görebilen bir burç yapar. Einstein bile balık burcu. Reis ordudaki çogu ajanı temizledi ilerde başına bela olurdu milletin savaş zamanı irandaki ajanların cirit attıgı gibi. Çok da iyi yaptı. Napsın yay burcu maduro gibi gamsız mı davransın ya da epstein adasına gitmiş olan trump gibi şantaja boyun eğip israil çıkarlarına mı çalışsaydı bunu mu istiyorsunuz :D
ikizler bence bilgi toplasın bilgiyi yaysın gitsin spiker olsun medyada konuşsun. Yönetim işi ne ikizlere uygun ne de yay burçlarına. ikisi de yapamaz. kemal kılıçtaroğlu da yaydı ve hiç bi başarısı olmayan herifti. onun gibi bir adam daha çok bk çukuruna sokardı ülkeyi. şu an en azından savunma ve istihbaratı sağlam ülkenin.
Çok şey söylerdim ama bir ikizler bazen susmayı bilmeli :))
Valla ikizler sussa da kurtarmaz çok manipülatif burçsunuz. Kıvrak zekanız var orasını takdir ediyorum ama o da hava grubunun değişkeni olmanızla alakalı. İkizleri ikizler yapan zaten bu özelliği. ama yönetim işi sizlik değil. bu işler ikizlere ağır kaçar yönetime asla ikizler gelmemeli gitsin bilgiyi toplasın konuşsun yaysın en başarılı oldugu yer bu. tamam ikizlere nefretim yok iyi anlaştıgım lise arkadaşım da ikizlerdi ama haksız olsanız da haklıymış gibi davranıyorsunuz. Dengesiz trump bunun en iyi örneği. savaş bir bitti diyor, bir bitmedi diyor. sürekli kelime oyunlarıyla laf salatası yaparak milleti o ufak aklıyla manipüle ettiğini sanıyor. tutarsız her söylemi. Milletin diline düştü zaten rezil durumda çıkış yolu arıyor düştüğü bataklıktan. İran çok iyi yaptı adamların kayıpları çok olsa bile havasını söndürdü boş teneke trumpın.
Epstein dosyalarında bile reis için içerdeki adamları temizledi israilin işini zorlaştırıyor diyor epstein :D daha ne olsun. Reise saygım daha da arttı epsteinin bu notlarını duyduktan sonra :D
Yaa işte siz ikizleri hafife alırsınız ama bir sarı kafa gelir dünyanın dengesini değiştirir :)))
Trumpın dengesi zaten bozuk, her geçen gün daha da rezil oluyor dünyaya ve bu düştüğü bok çukurundan çıkış yolu arıyor :D. Manipülatif laf salatası dolu söylemleriyle itibarsızlaşıyor gittikçe.
Ben batıyorum ama benle birlikte herkes batıyor mantığında :))
Ben severim. Zeka onda , sohbet onda , enerji onda , dedikodu onda. Herkesin de niyetini anında çözüyor daha ne olsun. İdeal arkadaş tipi.
Teveccühüz efenim😅
Benim 2 tane oldu, ikisinde de sıkıntı vardı, kıskançlıkla alakalı değil bence karakterle alakalı.(olay arkadaşlıktır.)
Latife yapıyorum zaten :) herkesin karakteri farklıdır neticede :)
Başak ve ikizler çok zor ortayı bulabiliyor.. sene sonra😂
Başaklarla aram iyi değildir efenim :))
Niye böyleyiz ki :))
ikizler burcu sevilmemesinin ardında bence gizli bir kıskançlık yatıyor. zeka ve enerjileri yüksek bir burç olduğu için insanları kendine çekiyor ama aynı zamanda tehdit de oluşturuyor olabilir.
Nen balıkım, ikizleri de severim, üçüzleri de, yeter ki iyi olsunlar.
Ben balık sevmem ama :))
Yoo🙄
Şeyy 😬
Evet🙄
Yok🙄
Azıcık🤏
😏
Uygun şartlarda İkizler bence çok sevilebilir... 🤣
Bencede :))
Sevmezlerse sevmesinler yaa. Umrumuzda mı? 😎
Hiç yani çokta tın😏
Aynen öyle
Ben seviyorum dengesiz arkadaşımı😂😂 siz seversiniz sevmezsiniz bilemem
:))
İkizler kuzenimin Burcu gerçekten de çok gizli bir kıskançlığı var
En sevdiğim burçtur. 😇
Siz kimin ikizisiniz 😂
O burca sahip yakınlarım var iyi anlaştığım ayrıca kardeşim ikizler burcu. En sevdiğim kuzenim ikizler. Kısacası ikizlerle hiç sorun yaşamadım. Sizi tenzih ederim ✋
@gldn207208 ☺️🌸
Dwngesizlerin burcudur
Sensin o🙄
Yok ben ikizler değilim😉
Bi tek ikizler mi dengesiz sanıyorsunuz 🙄
İkizlerde %100 dengesiz, gerisinde tabi ki dengesiz insanlar olabilir
Sen çok mu dengelisin😏
Bu bişgi ne için lazım😂
Soruma soru ile cevap verme😒
Keyfimin kahyası mısın😂😂😂
Evet yeni atandım😒
O zaman keyfimi yerine getir kahya😂
😒
Ahshaha
İkizler bence eglenceli ama ciddi kararlar alınacak biri mi o tartışılır. Eğer o istiyorsa ciddileşir o istiyorsa karakteri sağlamdır
Sevmeyen defolsun gitsin ikizlerin de çok umrunda.. ikizler burcundakiler de bayiliyodu diğerlerine🤮
Bir ikizler olarak detay doğru. 😌
Değil mi efenim :))
Çekemiyorlardır☺️
Olabilir☺️
Burçlarla bence hiç alakası yok
Tabiki :)
Kesinlikle bizimkisi mizah :)
Çift karakterli olduğu için sevilmiyor
Yanlış tanınıyoruz hep 😪
Bence sevimliler
Dimi😌
Çook
Sevdiğim tek ikizler iri dik ikizler 😃
Başka ne olacaktı da🤦♀️
Tabiki hayat onlarda başlıyor🤦♀️
Ahh ne deyim ki sana🤦♀️
Yediniz enerjimi bitirdiniz 🙄
Töbee 😅
🤦♀️
Tamam bee abartma🤦♀️
Belkide oysa ikizler burcu harika dır
Bencede 😌
☺️🌸
Sevgilim olursa kıskanırım sadece.
Amann iyi😏
Kimse ikizler sevgimi sınamasın:)
İkizlerden kastını anlamadım sanma:))
Sevmek için ne büyük günahlar işliyorum, görüyorsun:)
Tanrı affetsin seni :))
Ne Tanrılar ne sanrılar, hepsi sensizliğin verdiği kaygılar:)
Kafiyeli adamım diyorsun :))
Kifayetsiz sözlerle kafiyeler,
Sana yazılınca anlam buluyor kelimeler:)
Daha neler, daha neler:))
Bir kaç tebessüm olup düştüysem yanaklarına,
Sakladığın sözler döktüysem dudaklarına,
Sığınırım önce tanrıya sonra senin affına:)
Estağfurullah efenim:))
Utangaç hallerin çok tatlı 😅
O sizin tatlılığınız :))
Bunu neden daha önce yapmadın, çok iyi hissettiriyormuş 😅
Bilseydim yapardım :))
Artık biliyorsun 😅
Eee:))
Arasıra yap 😅
Olduu başka:))
Yemek de yap ara sıra 😅
İşim olmaz:))
Sgk girişini yaptırırım ben 😅