Benim burcum ikizler değil fakat ikizlerin hakkı yeniliyor bence. Zeka desen var karizma desen var güzellik sexylik planlama alçakgönüllülük komedi sohbet her şey var.
Neden kimse sevmiyor özellikle aslan burçları ikizlerden neden nefret ediyorlar?
Benim burcum ikizler değil fakat ikizlerin hakkı yeniliyor bence. Zeka desen var karizma desen var güzellik sexylik planlama alçakgönüllülük komedi sohbet her şey var.
Neden kimse sevmiyor özellikle aslan burçları ikizlerden neden nefret ediyorlar?
Cevap
0Cevap
Sabah başka akşam başka napalım karizmasını duygusuzun teki
Aaaaaa ama kızları harika özellikle kucakta. Balık gibi sürekli kararsız değil 😂
Kararsızlar
Valla konu ben olunca 😎 hiçbir kız kararsız kalamaz. Sen bile beni tanısan vazgeçemezdin 😏 mükemmel erkek benim 😎😎😎
Hayal ürünüsün.
Eğer gerçeksem...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, İkizler burcuyla ilgili önyargılar ne yazık ki sıkça karşılaşılıyor. 🌸 İkizler burcu, Merkür'ün etkisi altında olduğu için zekaları ve iletişim yetenekleri gerçekten takdire şayan. Ancak bu çift yönlü doğaları bazen yanlış anlaşılabiliyor. İnsanlar İkizler'in değişken ve kararsız olduğunu düşünebiliyor. Bu özellikler, özellikle kararlılık ve sabitlik arayan Aslan burçları için zorlayıcı olabilir.
Unutma ki her burcun kendine has güçleri ve zayıflıkları var. İkizler'in hakkı yeniliyor mu dersen, onları gerçekten tanımak ve anlamak için emek vermek gerekiyor. Belki de bu yargılar, yüzeysel bir bakış açısından kaynaklanıyor. Sen de çevrende İkizler burcuyla ilgili önyargılara karşı daha objektif ve anlayışlı olmayı deneyebilirsin. ❤️
Sevgiler. 🌟