İkiyüzlü olması, içinde iki kişilik bir insan var bence onunların, biri başka şey söylüyor diğeri başka bir şey söylüyor, hiç net olmuyorlar net olsa çok sevilecekler, yoksa çok enerjik çok neşeliler, en sevdiğim tek yönleri enerjileri ikizler burcunun, ama netlik gerek net değiller bu nedenle sevilmiyorlar, ama çokta duygusallar ikizler burcunda duygusallık var, ancak o bile çok kısa sürüyor net değiller çünkü, yani say say sebepmi biter Allah aşkına ikizler işte bildiğin ikiz-ler.😀
İkizler burcunun bu dünyada yaşaması gereken sınav bu. O aslında muhteşem biri. O aslında bir muhteşem. İnsanlar onunla pek çok şey başarabilir:Zihinlerini cilalayabilirler,7-24 eğlenmek siradanlasir, Birden fazla saatleri olur, Fonda açık radyo misali kulakları şenlenir ve çok daha fazlası... Fakat insanlar çok kötü. İkizlerden onun veremeyeceği saçmalıkları bekliyorlar. Bu, ikizler frekansı. Baska şeyler bekleyen varsa kanalı cevirsin. Herkes misal oğlak olsaydı dünya ne kadar siradanlasirdi, insanlık bunu artık anlamalı bence!!!
İkizlerin adını çıkaran erkekleri aslında, yani genel karalama politikası erkekleri üzerinden varsayılmış. Erkekleri evet karakter olarak oynar başlı iken kadınları ise enerji olarak biraz yüksekler. Biraz da isminden dolayı ikizler iki kişilik barındırıyor, iki yüzlü şeklinde yorumluyorlar. Olay öyle değil. Her insanın iki yönü vardır zaten o zaman her insan iki yüzlü :D
Herkesin dilinde olan bir burç ön yargı çok ama çok fazla olduğunu düşünüyorum. İkizler gerçek anlamda ruhsal olarak ikili oynayan bir burç şahsen kardeşimden biliyorum ama onları öyle kabullenmek güzel, ön yargıları kenarı bırakıp onları anlamak gerekiyor.
ikizler burcu en zeki ama en kıvrak ve pratik zekaya sahip burctur sevilmemesinin birinci sebebi budur bazıları ulaşamadıgından bazıları anlayamadıgından sevmez...
Bir diger sebebi cok yönlü insanlardır hızına yeetişilmei zordur
Eksileyenler ben sizi görmüyorum ama demek ki siz ikizleri sevmiyorsunuz ve ve ve yaptığım yorumda ne kadar haklı olduğumu ispatlıyorsunuz teşekkür ediyorum. Zeka seviyenizi de kendinize kabul ettirmiş olduğunuz için ayrıca tebrik ediyorum.
Benim çevremde olanlar Buluttan nem kaparlar tripçiler herkesin arkasından atıp tutarlar sonra yanlarına gidip muhabbet ederler iletişim becelerileri sıfırdır hasetlerdir ve birde çok berabat sır tutarlar çünkü arkadan konuşmayı severler
Sevilmesinin sebebi çift karakterli olması Yani birdenbire değişmesi Aslında bu ruh halinin değişmesi Hüngür hüngür Ağlarken birdenbire gülebilir ikizler burcu aslında sevilir çünkü eğlenceli insanlariz arkadaşlıklarımizı severiz ancak çabuk sıkılıp karar değiştirebiliyoruz senin çok önem verdiğin bazı şeylere gülüp geçebiliriz olay bu
Elbet farklı ikizler burcu vardır ama ben iki ikizler burcu insanı tanıdım. İkisi de kararsız, ani duygu değişimine sahip, havalı, ön planda olmayı seven, bazen içten pazarlıklı insanlardı. Ve sürekli kendi istekleri olsun istiyorlardı olmayınca küsüyor kavga gürültü çıkarıyorlardı o yüzden biraz ön yargılıyım ikizlere
Açıkçası hayatımda hiçbir zaman burçlara yönelik bir tahminde, bir varsayımda bulunmadım. Şu kişi bana şu kötülüğü etti, e bu da ikizler burcu tarzı bir varsayım çok fazla doğru değildir diye düşünüyorum. Bu yüzden burçlardan ziyade insanların kendilerini kategorize etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Bir kız arkadaşım olmuştu ikizler burcu. O kadar sık karar değiştiriyordu ki, sabah başka, öğlen başka, akşam başka biri ile uğraşmak zorunda kalıyordum. Dolayısıyla ilişkimiz yürümedi. Onun dışında tüm burçlar aynı değildir herhalde. Şans vermek lazım. Sırf burcu yüzünden birini sevmemek de cahilliğin zirve noktasıdır fikrimce. Işıkla kal.
Yakından tanıdığım ikizler burcu biri yok o yüzden ben bu insanlardan sayılmıyorum bilemeyeceğim. Ama hepsi bir değildir ve bu kadar kulaktan dolma önyargıyla da yaklaşmamak lazım insanlara. 😀 İkizleri duyunca nerdeyse eyvah diyecek şekile girdik yazık oluyor. 😀
Aşırı gıcık, huysuz, oyunbozan, çok bilmiş, ukela, her daim kendini haklı gören, maymun gibi damdan dala atlayan hovarda, egoist bir burç, Ama bütün bunlara rağmen seviyorum manyakmıyım neyim acaba🤔 @HayatKısaKşlrUçyr
İnsanları hiçbir zaman burcuna göre ayirmayin. Hepsi yalan söylüyor astrologlarin. Kanıt olarak şunu söyleyebilirim: aynı kişiyi seven üç kadın farklı sevgiyle severler. Parmak izimiz gibi karakterlerimiz de farklı
İkizler burcu benim hayatımdaki önemli 2 insanın burcu. Onları anlamayacak kadar yüzeysel insanların kıskanç tavırları yüzünden adları çıkmıştır. Oysa her şeyden önce merhametli, iyi bir dost ve iyi bir dinleyicidirler.
Sabah tartışmıştım bir kadınla çok saçma bir sebepten dolayı tartışma değil de bağırdı çağırdı tabi sustum çünkü biliyordum ki benim canım arkadaşım ikizler burcu ve kadın ya regldir ya da sonuçta ikizler burcu yani. Diğer gün özür dilemek için benle pes oynamaya geldi. Kendi ısmarladı özür diledi vs. Yani sevmemek değil de burçtan mı kaynaklanıyor yoksa tesadüf eseri mi hepsi zıt insanlar bilemiyorum.
2018 'den beri twitterda ikizler burcu muhabbeti vardı bayaa. Bazıları prim kasmak için sürekli ikizler burcu hakkında aşırı twitler attı. Biz de bu muhabbeti göre göre bilinçaltına yerleşti ışte. Bütün suç twitter"ın yani. Bana kalırsa ikizler burcu biraz tuhaf. Bu konuda hakkı olabilirler belki de bu yüzden tuttu twit
Değişken bir ruh hallerine sahipler. Bir gün iyi, diğer gün kötü olabiliyor ilişkileri. Yine de sevilmek kişiden kişiye değişir bunun burçla bir alakası olamaz. Tamamen kişinin kendisiyle alakalı...✔
Değişken olduğu için olabilir. Ben çok severim ikizleri. Zekidir, esprilidir, dile yatkınlığı vardır. Rahat bırakır, kimseyi sıkmaz. Entelektüeldir. Harika ikizler burcu insanlar tanıyorum.
Duygusal olmadığın için olabilir mi? Tabii yükselen, ay, venüs, mars, açılar, evler çok fazla değişken var. Ben çok genel ifade ettim. Kimse aynı olamaz. Eğlenceli değil de espirili yani muzip demek istedim. İyi yerden yakalamak gibi konuyu.
İyi insanız , sanatçı ruhluyuz, duygusalız, romantizmi severiz, boş işlerle zaman harcamayız. Enerjimizi sömüren insanlardan kaçarız, yanlışı affetmeyiz.
Çünkü İnternette sürekli en zeki ikizler burcu diye diye kendini biraz fazla akıllı zannediyor biraz ego da var tabi ikisi birleşince insanlarda itici görünüyor 😂
yaa benim bi kardeşim saydığım kız var kürt kendisi (ne alaka niye dedim bilmiyorum) o ikizler burcu ama ben bu kızı çok seviyom her gün tüm gün konuşuyoz çok yakınız kürt olmamama rağmen sırf o mutlu olur diye kürtçe bile öğrendim o kadar çok seviyom onu
Ikizleri çok seviyorum. Sevmesini bilen en iyi burçlardan biri ❤ az düşünüp, kararsız kalmasa ve yalan söylemeseler tek geçerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkizler burcu bir erkekle konuşuyorum. Bundan mütevellit yola çıkarak söyleyebilirim ki evet zeki insanlar ama duygular konusunda tam tersi olduklarıı söyleyebilirim. Aşırı dengesiz. Öyle ki ne istediğini bile anlayamıyorsunuz.
Sosyal medya yüzünden ikizler Burcu sevilmedi kimsenin kendi görüşü yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burçlara göre bi insan asla yargılanmamalı. Ama düşününce bi ablam var bir de sözde en yakın arkadaşım. İkisi de ikizler burcu ve ikisi de bipolar gibi
Sahsen ben hiç burç sormam burcla alakasıda yok yani bence her insan sevilir sevmiyorlarsa bana yollasinlar ben burcuna dinine diline irkina cinsine bakmadan severim
Valla ikizlerim, hatta bazen üçüzler ve dördüzler. Sadece bir kişiyle dört tane arkadaş edinebilme hizmeti veriyoruz neyimizi sevmiyorlarmış. Daha ne olsun
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sallamayı seven insanların uydurduğu bir olay. İkizlerim ve burcumla zerre alakam yok. Yok kararsız, yok dedikoducu, yok sinsi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
abi en yakın arkadaşımdı bana bilekazık attı kendi sevgilisi için attı tuttu bna sonra onunla olmak içn bu sefer baa kazık attı lanetler bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok kinci ve kıskanç insanlar huyları kurusun ikizler burcu olan insanlarla hiçbir şekilde anlaşamıyorum genelde de kim tutuyorlar
İki tane ikizler burci arkadasim vardi Burcundanmu ne bilmem ama tahammül edilemeyecek birileriydi Bide ikizler erkeği tanidim var ama onda kotu bir seyler gormedim