Aksine her ortamda sevilirim, önceki ilişkilerimde de hep sevildim, aileler bile sever beni. Genelde ikizler burcunu gömenler ulaşamadıklarına mındar demekle yetiniyor onlara da aldırış etmemelisin. Herkes kendi köşesinde ağlayabilir sonuçta.
İkizler burunun içinde iki ruh var çünkü. Biri farklı düşünce de diğeri farklı düşünce de. Şimdi soru sahibi de ikizler burcu olmasaydı detaylıca anlatırdım ama nedenlerini hiç gerek yok şimşekleri üzerime çekmeye.🤷 Yani kadınlarını bilemem ama erkeğinden çok çektim ben gerçekten. Kimseyi kırmak üzmek istemem. İkizler kadını nasıldır bilmem. Ama erkeği çok felaket birşey hiç anlaşamam ben. Biraz net olsa ikiyüzlülük yapmasa yalancı olmasa çok güzel olacak aslında. Yoksa neşeli eğlenceli hareketli bir burç yani eğlence dedinmi ikizler burcunu alacaksın yanına. Ama fazla güvenmemek gerekiyor.
- hayatında ilk defa gördüğü biriyle kırkyıllık arkadaş gibi konuşur.. -gardolabında donunda sütyeninde muhakkak bir kaplan desenli bir kıyafet vardır.. angara pavyonu gibi -çiçek alırsın neden yiyecek almadın der.. yiyecek alırsın çiçek olsaydı daha iyiydi der -sokak orisi gibi sanırsın sultan memet.. istanbulu fethedecek bitmez gezmeleri babasının evindeki 2 yumurta senin onu götürdüğün lüx restorandaki antrikottan kıymetlidir - insanlarla bu kadar samimi olma bak seni işveli olarak algılarlar desende yok aga anlatamazsın - daha varda bu kadarı bile yeter..
3 tane ikizler kızı konuşmuştum. 3'ü de beni en çok yoranlardı. Çok tutarsızdılar, ne istediklerini, ne söylediklerini bilmiyorlardı. Bir iyilerdi bir kötü. Hiçbir şeye anlam veremiyordum. Kendilerinden soğutmakta çok iyiydiler. Bunlar tecrübem oldu ikizler burcu açısından.
Söyle açıklayayım kız arkadaşımı korkuttum önce ağladı sonra kızdı sonra güldü sonra trip attı bütün duyguları yaşadıktan sonra 3 4 dk geçmeden barıştık sonra tekrar aklına gelmiş tokat attı sonra ya yazık diyip sarıldı bune a*k böyle şeymi olur oyuncak bebek miyim ben bu yüzden ikizler burçları böyle de bende ikizlerim ☺️☺️ama ben böyle değilim
Madem ikizler karaktersiz, seninde birini aldatarak bu karaktersizlikten ne farkın kalıyor? Dikkat çekmek için bu görüşü yaptığın belli ve başarmışsın da tatmin olmuşsundur umarım. Bir de utanmadan söylüyor pişkin pişkin aldattım diye. Ne yüzsüzlük bu çok hayret ediyorum.
Arkadaşlar rica ediyorum bu abimize yazmayalım amacına ulaşıyor böylece tatmin oluyor ilgi gösteriyoruz yazık çevresinde bulamadığı ilgiyi burada arıyor yorumsuz
"İnsanı en çok yıpratan şey iyi niyetidir" nasıl bir mahlukat olduğunu çok güzel özetlemişsin zaten arka plan resminden :))) sizin nesliniz tükenmedimi ya
@Kemal_1990 kadınını da bilirim terazinin kusura pek girmiyorum yeni gördüm kadını melek gibidir hiç kötülük bilmez kendine yardım etmez ama birine edebiliyorsa ona verir çok kırılgan melek diye bir şey varsa tanımı melek olmalı bence o yüzden kandırmamalı onu kötülük yapmamalı pislik bulaşırsa içine yaşayamaz çok dikkatli olmak lazım kırmamak lazım ama savaşır sevdiği şeyler için yaşar diyeceğim bu olur.
Ne istediğimizi hiç bilmeyiz bu da karşıdaki insanları yorar. 😌
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merhaba, Bende ikizlerim ve insan karaktersizse bunu burcuna bağlayamazlar çok saçma ayriyeten yükselen burcu ikizler olan birçok insan var ve farkında değiller, ay burcu güneşten daha etkilidir.
Bende ikizler burcuyum ama yapılan burç yorumlarıyla benzeyen tek bir kişiliğim yok. Uydurmasyon şeyler işte. Herkes bir olamaz ki. Hepimizin mi hayatı aynı. Sonuçta yaşadıklarımız yansıyor kişiliğimize.
Hazal Atabek i koysaydın o da İkizlerdi. Baya değişkenler. Anlık hareketleri var filan benm yükselenim İkizler. Bende öyleyim bana nasıl gelinirse öyle giderim. Bu karakter aslında ama bilemiyorum.
@takıntılı_biri başka emrin var mı? Ne konuşacağımı senin gibi takıntılı bir yeni yetmeye mi soracağım? Haddini bil ve sakın bir daha bana yorum yapma!