Sevgilim deniz kuvvetlerinde, bayramdan beri ne mesaj ne arama yok, hasta olduğunu söylüyor ama bana bahane gibi geliyor, haksız mıyım ne yapmalıyım?

Herkes için soruyorum bunu , erkek arkadaşım var ilişkimiz vardı , bu Deniz Kuvvetlerine gitti işte yazamıyor arayamıyor falan zaten anlıyorum sıkıntı yok beklerim de hep , bu bayram tatili için buraya geldi zaten aynı yerde yaşıyoruz işte, cumartesi günü geldi akşamına 10 dk da olsa buluştuk , o gündür bugündür de yazmadan yazmıyor aramıyor bu hareket beni kendinden soğutuyor haksız mıyım yani, neyse sonra ben buna diyorum yazıyorum falan öyle buluşuyoruz kendisi çabalamıyor gibi geliyor , şimdi bunun işi gücü yok yazabilir yani demi bak hiç yazmıyor hiç yani hasta bir de bu , bu sabah dedim ki niye hiç yazmıyorsun dedim hastayım ölüyorum demiş bahane mi sence bu gün boyu hiç yazmadı yani o kadar bekliyorum uzaktayken o şimdi ne yapmam gerek ben hiç çaba göremiyorum bir de Başak burcu , burca inanırım ona göre
Sevgilim deniz kuvvetlerinde, bayramdan beri ne mesaj ne arama yok, hasta olduğunu söylüyor ama bana bahane gibi geliyor, haksız mıyım ne yapmalıyım?