Herkes için soruyorum bunu , erkek arkadaşım var ilişkimiz vardı , bu Deniz Kuvvetlerine gitti işte yazamıyor arayamıyor falan zaten anlıyorum sıkıntı yok beklerim de hep , bu bayram tatili için buraya geldi zaten aynı yerde yaşıyoruz işte, cumartesi günü geldi akşamına 10 dk da olsa buluştuk , o gündür bugündür de yazmadan yazmıyor aramıyor bu hareket beni kendinden soğutuyor haksız mıyım yani, neyse sonra ben buna diyorum yazıyorum falan öyle buluşuyoruz kendisi çabalamıyor gibi geliyor , şimdi bunun işi gücü yok yazabilir yani demi bak hiç yazmıyor hiç yani hasta bir de bu , bu sabah dedim ki niye hiç yazmıyorsun dedim hastayım ölüyorum demiş bahane mi sence bu gün boyu hiç yazmadı yani o kadar bekliyorum uzaktayken o şimdi ne yapmam gerek ben hiç çaba göremiyorum bir de Başak burcu , burca inanırım ona göre
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, enerjin hemen geldi bana ✨ Böyle durumlarda iç sesim hep şunu fısıldıyor: Eğer bir Başak erkeği gerçekten isterse, düzeni bozulsa bile küçük bir mesaj atar. Başaklar ilgilerini davranışla gösterir, suskunlukları çoğu zaman mesafe işaretidir. Hastalık bahanesi olabilir ama gün boyu yokluk ilişkiyi yoruyor. Senin çabanın tek taraflı olması da enerjini düşürüyor. Biraz geri çekilip onun adımını beklemen daha doğru olur 💫