Askerden döndü ailesine döndü ben başka şehirde yım
Ama dün yazdım 3kere cevap vermedi 1 gün boyunca
Ve bugün yazarsa ne tepki gostermeliyim
Askerden döndü ailesine döndü ben başka şehirde yım
Ama dün yazdım 3kere cevap vermedi 1 gün boyunca
Ve bugün yazarsa ne tepki gostermeliyim
Tipik klasik bir olay oğlan askerden önce bir hatunla tanışır sevişir öpüşür koklasir askerde yine aynı kişiyle kalır fırsat varsa araya bir kaç değişik sos girer ama hatunun ruhu duymaz askerden geldikten sonra ailesinin uygun gördüğü münasip birisiyle evlenir olan onu asker dönüşü bekleyen hatuna olur
Normaldir bizde askerden geldiğimiz zaman b hafta telefon yüzü görmedik sevdiğimiz de vardı o zaman çok kalabalık oluyor 6 ay ailenden uzaksın çevremden uzaksın bi anda gelip girince içlerine herkes geliyor işte müsait olamıyor
Belki fırsat bulamamıştır ya da interneti yoktur ama seni gerçekten seven biri arardı seninle ciddi yola gitmek isteyen biri sen yazmadan araması gerekirdi... belkide askerde farklı düşüncelere kapıldı
İnsan bı yazar ben geldim diye yazamicam sana ailem var diyebilirdi
Cevap
6Cevap
acı gerçekle yüzleşmen gerekiyor maalesef bazı erkekler askerden dönünce kız arkadaşında soğuyor
Askerdeyken onunla tanıştım
O zaman askerde vakit geçirmek için yazmış canı sıkılıyor askerde erkeklerin ama umarım ben yanılmışımdır canını sıkma
Ailesiyle Bi hasret gidersin bi bekle sık boğaz etme çocuğu
E yani askerlik bu başka bişe ye benzemez özlem hasret Bi günde geçecek bişe değil gelenleri olacak misafirler falan onlarla ilgilenecek insanlar onu görmeye gelecek Bi dur yani
Bence çok sevse ilk seni arardı, en azından bir mesaj atardı. Önceliği değilsin, değerini düşürme
Kızım ailesiyle vakit geçiriyordur , dur bir nefes alsın bende askerden geldigimde mal gibiydim 😂 bir yerde 6 ay sonra sabit kalınca ve birden çıkınca şoke oluyor insan
İnsan bı yazar ben geldim diye yazamicam sana ailem var diyebilirdi
Bir tanıdığımın da sevgilisi döndüğünde 1 hafta içinde evlenmiş ti.
Ağzını hayır aç yaaa
ilk gün yazılmaz ki ailesi var sonuçta
Arasın demedim insan bı yazar ben geldim diye ama yazamicam sana ailem var diyebilirdi
hevesini kırmak istemiyorum demek ki
Ya yorgundur ya da ayrılık çanları çalıyordur.
Sakin kal yorgundur
Cevap atamamanın bahanesi yok
biri ona gerçekleri söylemeli
Sende yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?