Güncellemeler
3 ay
Elimde silikon tabancasi patladi tabak canak kirma cabasi sayisiz kez dustum bunlari saymiyorum bile
Gecen hafta iliskimle ilgili tarot baktim 1 hafta icinde tcvuze ugradim intihar ettim zehirlendim iliskim bitti dayak yedim her yerim mosmor geziyorum telefonum bozuldu sizce tarotun enerjisinden dolayi olabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynı soruya üst üste her gün tarot açılmaz 1 hafta veya 21 gün geçmesi gerekir enerjiyi kitlememek önemlidir.
Senin sorununa gelicek olursak enerji alanını kapatamamış ve koruyamıyor olabilirsin. Neticede bu bir enerji okuması karşı tarafın enerji alanına girdiğinde negatif ya da pozitif olarak ruh hali enerjisi sana yansıyabilir. Bu yüzden bu saydığın durumlara maruz kalmış olabilirsin. Bakmadan önce muhakkak kendi enerji alanını kapat ve kartların enerjisini de temizle
Nasi tersine ceviricem bu durumu ya tuzlu suyla da yikandim terslikler bitmek bilmiyor bi turlu
Duş suyuna sirke kat cikmadan önce son bir başından dökerken Maruz kaldığım tüm negatif enerjilerden ve nazardan arınmaya niyet ediyorum diyebilirsin. Kendini maruz kaldigin seylerin devami gelecekmiş gibi odaklama. Bol bol korunma duaları oku. Rahatlamaya odaklan ayrıca bir dahaki sefere bakıma başlamadan önce Alanına girdigim kisinin negatif ya da pozitif enerjisine maruz kalmamak için enerji alanımı kapatmaya niyet ediyorum diyebilirsin.
Herkes uzerimde cok nazar oldugunu soyluyor fallarimda da cok nazar cikiyor tuzlu suyla yikaniyorum ama gecmiyor gozume laf edilse gozume bir sey oluyor dudagima laf edilse dudagim patliyor
Çok fal baktıran ya da tarot vs çok fazla soru soran açan biriysen de etkiler. Bunlar enerji aura alanını zayıflatır negatife davetiye çıkartır. Göze nazara çabuk gelirsin bi kalabalığa gir çık yapınca başına gözüne ağrı saplanır üstüne agırlık çöker falan.
Negatif durumlar çok devam ederse güvenilir bir hoca bulup kendine okut rahatlarsın.
Tövbe bismillah Ayetel Kürsi nas Felak oku tatliş üzerinde negatif enerjiler var
Okuyorum gram fayda etmiyor neye el atsam elimde kaliyor herkes de farkinda
O zaman topraklan yalın ayak toprağa bas belki işe yarar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!