Kızlar kim bu yengeç ev kuşu diyor ben yemin
ederim evde oturmaktan nefret ediyorum nefret ediyorum evden yani istiyorum ki hep dışarıda olayım ve evlilik işte analık hiç bana göre değil üstelik ben yengeç üstü yengecim yani yükselenim de yengeç böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum acaba burçlar gerçekten yalan mı emin değilim uzun bir süredir evdeyim ama mecburiyetten evdeyim biraz maddi sıkıntım var arkadaşım falan da yok yani elimden gelse hiç eve girmeyeceğim belki
ederim evde oturmaktan nefret ediyorum nefret ediyorum evden yani istiyorum ki hep dışarıda olayım ve evlilik işte analık hiç bana göre değil üstelik ben yengeç üstü yengecim yani yükselenim de yengeç böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum acaba burçlar gerçekten yalan mı emin değilim uzun bir süredir evdeyim ama mecburiyetten evdeyim biraz maddi sıkıntım var arkadaşım falan da yok yani elimden gelse hiç eve girmeyeceğim belki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengeç kadını gezmeyi sever. Sıradan şeyler bir süre sonra sıkıcı gelir. Takıntılı, manupletif olmaları dışında negatif bir yönlerini görmedim
Çok takıntılıyım hiçbir şeyi unutmam her şeyin altında bir şey arRım süpheciyim güvenmem
Ee zaten güvenmezsen de hep güvenilmez kişiler karsina çıkar. İşte bu ruh halinizde hiç çekilmiyor çok yorucu oluyorsunuz
Evet biliyorum elimde degil suphecilik cok kotu vid sey
Bence bakış açını değiştir. İnsanların güvenilmez olduğunu düşünme. Akışına bırak, takıntı yapma.
Sonuçta sen ne kadar düşünsen, yorum yapsan, plan yapsanda olacak olanın önüne geçemiyorsun
Dogru diyosun da karsima hep ayni adamlar cikiyo bundan dolayi oldu
İşte bu senin düşüncenden kaynaklı. O düşünceler ile negatif enerji ile o tipleri tezahür ettiriyor hayat size
İşte kısır döngü böyle olmamaya çalıştıkça karşıma aynı tipler çıkıyor üstelik karakterimi de belli ediyorum yani buna rağmen hani hep aynı
Sen istisna dışısın galiba
Tuhaf
Yengeç misn
Evet
Senın karakterin nasıl
Gezmeyi de severim evi de severim
Ben evde duramıyorum ruhum daralıyor
Bu psikolojik rahatsizlik olabilir
Evet biliyorum duvarlar üstüme geliyor sanki
Allah allah
Ev çok küçük ve eski ondan olabilir mi acaba😂 villada otursam havuzlu olmaz diye düşünüyorum
O yüzden haplaniyolar degil mi hdhdhd
Of ya o da tatmin etmeyecek bilmiyorum fakirlikten benimki onu biliyorum 😞
Ama doğru demek ki o da yetmiyp onlara
Allah yardimcin olsun