Biraz da yengeç burcu kadınlarını yorumlayalım. Sizin hayatınızdaki yengeç kadınları nasıl?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYengeç burcu kadınları, kırılgan ve hassaslardır. Geçmişinden kopamayan yengeç kadınları, kalplerini başkalarına çok zor açarlar. Yengeç burcu kadınlarının en önemli özellikleri, duygusal ve sakin yapıya sahip olmalarıdır. Yengeç burcu kadınları, anaç ve merhametli duygulara sahiptir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBundan daha iyi anlatılamazdı
En İyi Cevaplar
Geçmişe bağlı psikopatlar
032 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle geçmişe bağlılık konusunda çok katılıyorum
Soran+1 yılKesinlikle geçmişte yaşadığım olayları ve
geçmişte hayatımda yer edinmiş insanları asla unutamıyorum
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSevgilin olan kişi eski sevgilisini mi unutamamıştı
Soran+1 yılTahmin ettiğim gibi çünkü bende bir yengecim🙃
Soran+1 yılHaklı olarak
Soran+1 yılSırf bu yüzden 4 yıldır kimseye şans tanımıyorum
Soran+1 yılTabi
Kolay kolay sevemiyorum sevince de tam seviyorum ondan böyle. Ama aklımda değil artık sadece bir şeyler hissedebileceğim biri çıkmadı karşıma o kadar
Soran+1 yılBenim için değil çünkü ben sallamasyon bir ilişki istemiyorum o yüzden beklemedeyim
Soran+1 yılKesinlikle yani illaki biri olur kocam olur değilde ciddi ilişki modundayım eğlencelik değilim
Soran+1 yılNe zamandan beri küssün
Soran+1 yılErkekler bu kadar küs kalabiliyor mu yaa
Ben iki gün sonra başkasına koşuyorlar diye biliyordum erkekleri
Soran+1 yılHaklısın nadir olanlar hiç bana denk gelmediği için bilmiyorum
Soran+1 yılGeçiyor sende çok dert etme benim yengeçliğime rağmen geçtiyse
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yıl😉😉
Soran+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Alttaki yorumda gömmüşler. Oysaki çok naiftik dksnks bak hala hak ettiğimiz muameleyi göremiyoruz🙄😂
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum yaaa en ponçik burç bence
Soran+1 yılAma bizimde kötü özelliklerimiz var yani kabul etmek gerek
Soran+1 yılEvet bende öyleyim sadece kendimi yıpratıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikopat, ruh hastaları , sevgi bağımlıları, bencillik abideleri , kendi dediğim olsun dedik tipler , uzak durulması gereken ruh hastaların
084 Yorumla
Soran+1 yılYaaa evett böyleler ama sen anlatırken bile nefret dolu yazmışsın gibi hissettim😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi , nefret doluyum onlara karşı sende yengeç isen cehennemde tavada yengeç çorbası olacaksın
Soran+1 yıl😂😂 evet bende yengecim
Cevap sahibi+1 yılAdın ne senin
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılKara listeye alacağım seni de
Soran+1 yıl😂😂 iyi yanları da var onların
Cevap sahibi+1 yılAllahını seviyorsan iyi yanlarını sıralarmısın
Cevap sahibi+1 yılEğer Allah var ise bana yengeç burçları ile cehennemi yaşattı artık bir sürü kötülük yapsam da cennet garanti
Soran+1 yılDuygusallar, empati yeteneği var, şeytansı değiller, sevgi dolular
Soran+1 yılNe yaptı sana yengeç burçları bu kadar
Cevap sahibi+1 yılEmpati mi var ya bırak ne empatisi , duygusallar evet günde 24 saat var ya hani 8 saat uyusalar kalan 16 saatin 8 saati ağlıyorlar kalanı da gözyaşı siliyorlar, şeytanın önde gidenleri sende öylesin kesin
Soran+1 yılNe gibi bir şeytanlık😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa yengeç hanım sen anlatsana şeytanlıklarınızı lütfen ama ben açıklıyorum hep kendinizi daha iyi tanırsınız
Soran+1 yıl😂😂 nefretini git seni üzen yengece 🦀 kus bana değil
Cevap sahibi+1 yılSana kusmuyorım ki zaten ona da kusmam artık
Cevap sahibi+1 yılAma adını merak ettim belki o sensindir
Soran+1 yılAbiiii sen ne dolmuşsun böyle yaa
Sana ne yapmışlar
Cevap sahibi+1 yılAnlatsam sıkılırsın boş ver
Soran+1 yılYok yaa ben değilim
Cevap sahibi+1 yılNereden eminsin adının baş harfini dermisin
Soran+1 yılB
Cevap sahibi+1 yılYok sen değilsin
Cevap sahibi+1 yılYengeç hanım vaktin varsa anlatırım sende böylelikle burcunun ne denli şeytan tohumu olduğunu görmüş olursun
Soran+1 yılAy senin yorumların beni gülme krizine sokuyor😂
Cevap sahibi+1 yılKomedi filmi çekmiyoruz burada 😒
Cevap sahibi+1 yılHayret ağlamayan bir yengeç genelde siz gülmezsiniz ya
Soran+1 yılTamam kusura bakma ama komik
Cevap sahibi+1 yılSence benim burcum ne
Soran+1 yılİpucu ver
Soran+1 yılSeni tanısaydım tahmin edebilirdim ama tanıyorum o yüzden ipucu ver
Cevap sahibi+1 yılBende lanet su grubundanım arada okyanusta sizi yiyorum bazen siz beni falan öyle bir hayvan işte
Soran+1 yılAkrep
Cevap sahibi+1 yılAllahım yarabbim akrep su da mı yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılİğnesini de balon balığına takıyor herhalde tövbe
Cevap sahibi+1 yılYa akrep su da yaşıyor dedi ya kafayı yiyeceğim akrep bu ya git akrep yaz google a
Soran+1 yıl😂😂 akrepler sulak ve nemli alanları severler araştır lütfen
Cevap sahibi+1 yılYa akrep okyanusta yüzmüyor ya çölde yaşıyorlar böyle kumda geziyorlar hani hayvanatlar sahilde bile gezmiyor
Cevap sahibi+1 yılSen bu kafayla bulamazsın zaten balıktı cevap sakın gidip bu kim milyoner olmak ister e gitme net elenirsin
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılPardon siz alınıyordunuz özür dilerim çok üzerinize gittim yengeç hanım
Cevap sahibi+1 yılAma herşeye de alınmayın ya doğanın kanunu var çok bozuyorsunuz
Soran+1 yılTamam biz yengeçler olarak ölelim sende rahatla
Cevap sahibi+1 yılBak ne yapalım biliyormusun sen hariç tüm yengeçler düşmanım olsun sen zararsız yavru yengeç e benziyorsun o yüzden seni kenara alıyorum diğer yengeçlerin nesli tükense üzülmezsin demi
Soran+1 yılArkadaşlarım?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarını tanımam lazım ona göre karar veririm yengeç varsa eğer genel af çıkarırım onlara sonra bana gelip muafiyet belgesi verecekler öyle olur ancak
Soran+1 yılTamam bizim için bu kadarını bile yapmanız büyük bir şereftir😂
Cevap sahibi+1 yılHer kral önemli kararlar verirken masumları korumalıdır o yüzden benim için ayrı bir şeref oldu
Cevap sahibi+1 yılSende büyük bir akım başlattın tarihe adın altın harflerle yazılacak yengeçleri kurtaran diye heykelin dikilir böyle yengeç üzerinde sen bende yengeçin kafasına kılıç saplayan olurum ama olsun o kadar
Soran+1 yılTabi tabi harika hikayeler
Cevap sahibi+1 yılBeğenmediysen değiştirebilirsin
Soran+1 yılYok sen beğensen yeterli
Cevap sahibi+1 yılO kadar iyi tanıyorum ki yengeçleri sanki beni onlar büyütmüş gibi o yüzden şu an seni bile senden daha iyi tanıyorum
Soran+1 yılNasıl biriyim mesela ben biraz bahsetsene😂
Cevap sahibi+1 yılşu an bahsetmeyi çok isterdim ama yarın iş var malum sabahın köründe köle gibi gitmem lazım o sebeple kimseyi üzmeden kimseye zarar vermeden uslu uslu dur yengeç hanım ben sana yarın müsait bir zaman diliminde açıklama yapacağım
Soran+1 yılSiz bilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılHemen küsme alınma lütfen sizde bu özellik yaygın ama gözüm görmüyor neyse özet geçeyim küsersin şimdi
Soran+1 yılBenim canımı sıkma iki saattir ne anlatıyon sen Aaaaaa
Cevap sahibi+1 yılTahminime göre ilgi sevgi bağımlısı birisin ama öyle olmak zorunda değil tabi sevgilin olacak insandan beklentin bu yönde hayatını sana adamasını her saniye seninle olmasını istiyorsun herşeyin olmasını istiyorsun en yakın arkadaşın dostun sevgilin ruh eşin vs olmasını istiyorsun ciddi birilerini istiyorsun öyle boş boş zamanını çalacak emek verip çöpe atacak birisini değil tabiki daha sonra arkadaş olarak pek fazla arkadaşın yok onlarla da %100 ısınamıyorsun hep bir çekingenlik var hep bir kendini geri çekiyorsun, böyle durduk yere modun değişiyor bir gün iyisin diğer gün kötüsün bir de sürekli karşıdaki kişi seni anlasın istersin bir şey mi oldu karşıdaki anlayacak sen gelip demezsin o gelecek bir de herşeyde sen haklısın 😒
Cevap sahibi+1 yılBir de böyle sinir yapılarınız var herşeye sinir herşeye
Soran+1 yılEn iyi seçeyim mi😂👏
Cevap sahibi+1 yılSeçmene gerek yok bana bir artısı yok seni bildim mi ama onu söyle sadece
Soran+1 yılBildin
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana canım çok yanıyor o yüzden böyle davranıyorum yoksa kafayı yerim belki de yedim bilmiyorum sadece şunu söyleyebilirim ona harcadığım sevgi ve aşkı başka birisine harcasam şu an evliydim belki de ama kader böyleymiş
Soran+1 yılEvet anlıyorum canının yandığını o yüzden öfkene rağmen bir şey demedim hayat devam ediyor ve geçmez dediklerimiz bir gün aklımızın ucundan bile geçmiyor hatta geçmişe dönüp baktığında "Aaa ne ara unutmuşum" farkındalığı bile yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılÖfkeli değilim ya da sinirli sadece bana öyle zararlar verdi ki hala o zararlar ile yaşıyorum ve bu beni zorluyor aslında canım bu yüzden yanıyor
Cevap sahibi+1 yılKimse bana bu kadar zarar veremez belki de yaptığı şeyler yaşattığı şeyler çok kötü şeylerdi asıl kafamı kurcalayan şey başka birisi var benden hoşlanıyor ama ben bir şey yapmıyorum o da canımı çok yakıyor
Soran+1 yılSenden hoşlanan kişiye karşı bir şeyler hissediyorsan şans tanı ama hissetmiyorsan lütfen bir saniye bile umut verme
Cevap sahibi+1 yılYa sorun o değil ben bir şey hissedemiyorum artık hiçbir şey sadece böyle ruh gibi oldum ya benden hoşlanması normal ama kafamı karıştırıyor adını dahi bilmiyorum ama her gün görüyorum sürekli gözüme girme çabasında ama ben hiçbir şey düşünmek istemiyorum öyle yoruldum ki sadece çekip gitmek istiyorum bazen
Soran+1 yılBence kendine odaklanman gereken bir dönemdesin
Cevap sahibi+1 yılKimseye o şansı veremem zamanında çok üzüldüm yine üzüldüm ve yine üzüleceğim ben çok seviyorum çok aşık oluyorum ve o kişiyi öyle bir konuma getiriyorum ki sanki nasıl desem hani ormanın kralı aslan ya ben gelip kediyi ormanın kralı yapıyorum haddinden fazla değer veriyorum o kişi kendini öyle görüyor ve bunu bana zarar vermek için kullanıyor kimse sevgimi haketmiyor ve ettiğini de düşünmüyorum sorun aslında bende gerçekten umursamaz olsam takmasam her şey daha kolay olurdu Ama öyle değil ben kendime çok saygısızlık yapıyorum kendimi affedemiyorum o yüzden
Cevap sahibi+1 yılKendime odaklanıyorum zaten de kendimi de sevemiyorum yoruldum artık iyi bir işim var maddi durumum da iyi tipim falan da düzgün ama yoruldum sadece yaptığım işi türkiyede yapan yok dünyada bile sayılı kişi var bunu yapan ancak elime bir şey geçmiyor bu konuda kendimi öyle üstün ya da normal göremiyorum o kadar umursamıyorum ki sıradan geliyor ne yesem tadı aynı ne yapsam aynı bu sürekli olan bir döngüye girdi ayrıldık aylar önce ben ruh gibi oldum ne ağladım ne aradım sordum aklıma dahi gelmiyor
Soran+1 yılİşte o yüzden kendine odaklanman gerkiyor dedim başrol sensin
Cevap sahibi+1 yılSadece artık böyle birisi olsun beni sevsin bende onu seveyim öyle gitsin istiyorum bu çok zor değil ancak hayat bana o konuda adil değil ve bana hep ruh hastaları denk geldi yeni birisine asla güvenemem gibi
Cevap sahibi+1 yılKendime odaklanma şeklim = sigara , alkol , cips
Soran+1 yılKarşı cinsin sevgisini kafana bu kadar takıyor olman sende bir şeylerin eksikliği demektir iyi olman için illaki birilerinin seni sevmesine ihtiyacın yok
Cevap sahibi+1 yılİyi olmak için değil zaten sadece hayatıma birisi girecekse böyle olsun istiyorum normalde kimseye ihtiyacım yok aksine bu halim daha iyi kafa dinliyorum mutluyum ama illa birisi girecekse de böyle olsun
Soran+1 yılUmarım istediğin olur
Cevap sahibi+1 yılPeki bu ileride hatalarından pişman olup geri döner özür diler mi affedeceğimden değil sadece pişman olduğunu görmek istiyorum
Soran+1 yılBu konu hakkınds yorum yapamam çünkü aranızdaki ilişki boyutunu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa herşeyin ilkini benimle yaşadı 1.5 senelik ilişki işte sinirle ayrıldı saçma sapan şeyler yaptı bende baya ağır konuştum yaptığı şeyler basit şeyler değildi damarıma çok bastı öyle hani
Soran+1 yılBilemiyorum. umarım birleşirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBarışmak istemiyorum ki çok canımı yaktı hala kendini haklı görüyor her zaman ki gibi
Soran+1 yılO zaman barışma ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yengeç misin
027 Yorumla
Soran+1 yılEveeettt
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğim burç
Soran+1 yılYani iyidirler ama kötüdürler
Cevap sahibi+1 yılNe anlamda kötü
Soran+1 yılKişisel olarak kötü özellikleri de var
Cevap sahibi+1 yılTamam sen bana anlatır mısın rica etsem benim aklımdaki ile seninki nasılmış
Soran+1 yılBenim tanıdığım yengeç burçlarının kötü özelliği aşırı ani duygu değişimleri, takıntılılık, aşırı kıskanç ve melenkolik bir yapıya sahip olmaları
Cevap sahibi+1 yılSen memnun musun ozelliklerinden
Soran+1 yılKötü özelliklerimden asla memnun değilim
Cevap sahibi+1 yılMelankolik olmak sanırım kıskançlık bunlar kötü
Soran+1 yılMelankolik olmak evet çok kötü kıskaçlıkta şu şekilde cinsini değilde karşı cinsi kıskanırım
Cevap sahibi+1 yılHastalık derecesinde değilse sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılEvcimen misin
Soran+1 yılHastalık derecesinde kıskanırım
Soran+1 yılEvet evcimenim
Cevap sahibi+1 yılSeni çok sevse yine de kıskanır misin
Soran+1 yılEvet aşkından emin olsam da beni çok sevse de yine de aşırı kıskanırım
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun beni kimse çok kiskanmadi nasıl bir şey bilmiyorum
Soran+1 yılGenel olarak erkeklerin hoşnut olmadığı bir şey zaten
Cevap sahibi+1 yılBilmem öyle mi
Soran+1 yılÖyle kaçıyorlar
Cevap sahibi+1 yılSadece bu yüzden senden kaçmaları saçma bence
Soran+1 yılHastalık derecesi benimki. Bazı erkekler rahat kız severler
Cevap sahibi+1 yılSana göre öyle
Soran+1 yılEvet bana göre öyle her erkek için geçerli değil tabiki bu
Cevap sahibi+1 yılAnladım cevapların için teşekkür ederim
Soran+1 yılRicalarrr
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı